Škraloup na mléce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2292
8.11.15 08:40
@Chlupatice píše:
Tady se furt řeší, že ohřev v mikrovlne je špatný. Ano dejme tomu ať máte radost, ale pořád mi nikdo nedokázal říci zda se ten škraloup udělá nebo ne. Záhada není stále vyřešena :(

presne zkus to a uvidis, tady ti nikdo neodpovi protoze kdyz to reknu hnusne nikdo neni tak hloupy aby prevaroval ci varil MM :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.11.15 09:03
@Chlupatice píše:
Tady se furt řeší, že ohřev v mikrovlne je špatný. Ano dejme tomu ať máte radost, ale pořád mi nikdo nedokázal říci zda se ten škraloup udělá nebo ne. Záhada není stále vyřešena :(

Vůbec nejlepší bude, až si v dubnu „předkojíš“ :? jak píšeš, vyzkoušíš a je po záhadě :mrgreen: Jak vidíš, rozumné matky si své mléko neznehodnocují, co více dodat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.11.15 10:16
@Chlupatice píše:
@Dojcanis @katule9A mikrovlnka je hrozný vrah no. Děda si odjakživa ohříval vse v mikrovlne a dožil se jenom 25let :( a babička taky a ta jenom 22 let to je zabiják tak bacha!
:mrgreen: možná se vrať k domácím úkolům ty exote.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.11.15 10:23

@PetiteFillette

Nic převařovat nebudu, jste tu všeci tak hloupý nebo to jen děláte? Prostě mě zajíma jestli jako když se kravské přežene v mikrovlnce tak se udělá škraloup to samé jestli i u mateřského. Nevím co furt řešíte okolo. Jasnější zadání snad nemůže být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.11.15 10:27
@Chlupatice píše:
@PetiteFilletteNic převařovat nebudu, jste tu všeci tak hloupý nebo to jen děláte? Prostě mě zajíma jestli jako když se kravské přežene v mikrovlnce tak se udělá škraloup to samé jestli i u mateřského. Nevím co furt řešíte okolo. Jasnější zadání snad nemůže být!!!

a však už ti tu ženský odpověděly, že asi ano, jen to ještě nikdy nikdo nezkoušel nejspíš. Jestli chceš, odstříkám ti pár ml mlíka, pošlu ti to poštou a můžeš to zkusit. Zkusila bych to sama, ale mikrovlnku už nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.11.15 10:32

@lleennttiillkkaa

Odpověď ASI ANO, že to nezkoušel nikdo je super. To si myslím taky, že asi ano ale třeba taky ne když to nikdo nezkusil zatím. A kup si mikrovlnku prosímtě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.11.15 10:34
@Chlupatice píše:
@lleennttiillkkaaOdpověď ASI ANO, že to nezkoušel nikdo je super. To si myslím taky, že asi ano ale třeba taky ne když to nikdo nezkusil zatím. A kup si mikrovlnku prosímtě!

No já jí mám, v garáži. Když jsme předělávali kuchyň, tak jsme se rozhodli, že to zkusíme bez ní a zatím nám to jde. Takže děkuji za radu, ale mikrovlnku přenechám jiným. Navíc je přece plná plastů a ty jsou dle tebe fůůůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.11.15 10:37

@lleennttiillkkaa

Chtěla bych vidět platovou mikrovlnku :D to asi bude nějaká za pár stovek z lidlu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.11.15 10:41
@Chlupatice píše:
@lleennttiillkkaaChtěla bych vidět platovou mikrovlnku :D to asi bude nějaká za pár stovek z lidlu ne?

Prosím tě to neřeš, to máš jedno. Zkrátka některé mikrovlné trouby mají plastové komponenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.15 10:50

To je mazec toto :lol: Tys v životě neviděla mikrovlnku, která by měla plasty? :lol: A blbá mi tu přijde jen jedna osoba. Nikdo normální nestrká mateřinu do mikrovlnky na tak dlouho, aby se vařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.11.15 10:53

@PetiteFillette boží profilovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.15 11:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.11.15 12:34

@Chlupatice
Bože ty jsi hloupá, že to tříská dveřmi… Pochopila jsi tu poznámku o převaření? Než mateřské z mikrovlnky, to už snad raději UM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.11.15 18:25

Me by jen jeste zajimalo k cemu ti bude vedet jestli se tam ten skraloup udela nebo ne..? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.15 18:35

@katule9 Prostě to chce vědět, seš stejně hloupá jako my všechny tady, vždyť to píše jasně :mrgreen: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová