Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Chlupatice píše:
Tady se furt řeší, že ohřev v mikrovlne je špatný. Ano dejme tomu ať máte radost, ale pořád mi nikdo nedokázal říci zda se ten škraloup udělá nebo ne. Záhada není stále vyřešena
presne zkus to a uvidis, tady ti nikdo neodpovi protoze kdyz to reknu hnusne nikdo neni tak hloupy aby prevaroval ci varil MM ![]()
@Chlupatice píše:
Tady se furt řeší, že ohřev v mikrovlne je špatný. Ano dejme tomu ať máte radost, ale pořád mi nikdo nedokázal říci zda se ten škraloup udělá nebo ne. Záhada není stále vyřešena
Vůbec nejlepší bude, až si v dubnu „předkojíš“
jak píšeš, vyzkoušíš a je po záhadě
Jak vidíš, rozumné matky si své mléko neznehodnocují, co více dodat ![]()
@Chlupatice píše:
@Dojcanis @katule9A mikrovlnka je hrozný vrah no. Děda si odjakživa ohříval vse v mikrovlne a dožil se jenom 25leta babička taky a ta jenom 22 let to je zabiják tak bacha!
Nic převařovat nebudu, jste tu všeci tak hloupý nebo to jen děláte? Prostě mě zajíma jestli jako když se kravské přežene v mikrovlnce tak se udělá škraloup to samé jestli i u mateřského. Nevím co furt řešíte okolo. Jasnější zadání snad nemůže být!!!
@Chlupatice píše:
@PetiteFilletteNic převařovat nebudu, jste tu všeci tak hloupý nebo to jen děláte? Prostě mě zajíma jestli jako když se kravské přežene v mikrovlnce tak se udělá škraloup to samé jestli i u mateřského. Nevím co furt řešíte okolo. Jasnější zadání snad nemůže být!!!
a však už ti tu ženský odpověděly, že asi ano, jen to ještě nikdy nikdo nezkoušel nejspíš. Jestli chceš, odstříkám ti pár ml mlíka, pošlu ti to poštou a můžeš to zkusit. Zkusila bych to sama, ale mikrovlnku už nepoužívám.
Odpověď ASI ANO, že to nezkoušel nikdo je super. To si myslím taky, že asi ano ale třeba taky ne když to nikdo nezkusil zatím. A kup si mikrovlnku prosímtě!
@Chlupatice píše:
@lleennttiillkkaaOdpověď ASI ANO, že to nezkoušel nikdo je super. To si myslím taky, že asi ano ale třeba taky ne když to nikdo nezkusil zatím. A kup si mikrovlnku prosímtě!
No já jí mám, v garáži. Když jsme předělávali kuchyň, tak jsme se rozhodli, že to zkusíme bez ní a zatím nám to jde. Takže děkuji za radu, ale mikrovlnku přenechám jiným. Navíc je přece plná plastů a ty jsou dle tebe fůůůj
Chtěla bych vidět platovou mikrovlnku
to asi bude nějaká za pár stovek z lidlu ne?
@Chlupatice píše:
@lleennttiillkkaaChtěla bych vidět platovou mikrovlnkuto asi bude nějaká za pár stovek z lidlu ne?
Prosím tě to neřeš, to máš jedno. Zkrátka některé mikrovlné trouby mají plastové komponenty.
To je mazec toto
Tys v životě neviděla mikrovlnku, která by měla plasty?
A blbá mi tu přijde jen jedna osoba. Nikdo normální nestrká mateřinu do mikrovlnky na tak dlouho, aby se vařila.
@Chlupatice
Bože ty jsi hloupá, že to tříská dveřmi… Pochopila jsi tu poznámku o převaření? Než mateřské z mikrovlnky, to už snad raději UM. ![]()
Me by jen jeste zajimalo k cemu ti bude vedet jestli se tam ten skraloup udela nebo ne..?
![]()
@katule9 Prostě to chce vědět, seš stejně hloupá jako my všechny tady, vždyť to píše jasně
![]()