Skříplý nerv a bolavé dýchání

3383
10.1.18 09:47

Skříplý nerv-bolavé dýchání

Ahoj holky, dnešní noc byla pro mě hrozná..co 2 hodiny kojení miminka a k tomu mě chytl skříplý nerv. Při dýchání mě pichá někde u srdce, nemůžu se pořádně nadechnout, ale jen zlehka dýchat. Je to hrozně nepříjemné. Z čeho to je a kdy to přejde? Pomohl by na to paralen? Léky moc nemůžu, kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
10.1.18 09:52

@LLenule111 paralen nepomuze. Pomuze cviceni, ale mel by ti to ukazat fyzioterapeut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.1.18 10:00

Zřejmě máš bloklou hrudní páteř. Noční kojení, kd vstáváš z tepla do zimy, rozespalá skáčeš kolem prcka, tohle dělává. Nejlíp pomůže fyzioterapeut, který ti ji odbokuje. S léky neporadím, kojíš, akutně snad Ibuprofen. Ale nepřeháněj to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.1.18 11:29

@LLenule111 Já bych si ještě koupila hořčík. Je jak na nervy, tak na křeče a ono to spolu může souviset. Plus tedy cvičení na tu páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
10.1.18 11:46

Jsem ale po císaři, takže cvičení pro mě nepřipadá v úvahu..samo to nepřejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
10.1.18 12:41

Přejde, vem si paralenu az 8 denne, v klidu si vem i ibuprofeny, muze se pri kojeni (osatne se muze dat i miminu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.1.18 17:59

@Pudloslava Jak může ty jako zdravotnice poradit?!!!
8 paralenů za den je v podstatě krajní, smrtelná dávka, to je navíc docela známá věc.
Tato dávka dokáže nenávratně zničit játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
10.1.18 18:21

@Dalibor7 nemáš pravdu, doporučená denní dávka Paracetamolu pro dospělého jsou 4g, což je opravdu 8 tavlet. Rozhodně to není smrtelná dávka, to by nebyla nejspíš ani kdyby si je vzala najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
10.1.18 18:32

@Dalibor7 smrtelna davka je zhruba 20 tablet, coz mas pravdu, ze neni o mnoho vice.je To podle me duvod, proc se zakladni paracetamolova tableta dela s davkou, ktera pro drtivou vetsinu dospelych nestaci (a ti se casto bojit vzit si dve a rikaji, ze jim paralen nezabira). Denni davka je 60 mg/kg, takze 8 tablet je davka pro cloveka, co vazi 66 Kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.1.18 08:19

Nakonec jsem si žádnou tabletu nedala, vydržela jsem to, nějak se trochu i prospala a vypadá to, že dnes už je to lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí