Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jééé, my máme souseda, bude mu 37 a je sám. nemá holku, nemá děti. bydlí v domě, kousek za Prahou, VŠ.
@napresdrzku píše:
Jako anonymní, čekám že kápneš božskou, doufám že až se probudím, tak budu mít SZ, protože sestřenku už jsem si vysnil, tak neváhej a zavolej, čekám
Jen pohled zvenčí-uvedené sestřenici je 38 let, svoje děti nemá. Jako většina žen je bude chtít, čas se neúprosně blíží, otěhotnění bude s čím dál menší nadějí. Jsi připraven se třemi dětmi ve střídavé péči přijmout pod svou střechu novou partnerku a brzy založit rodinu, pořídit si další dítě? V tvém případě bych očekávala delší poznávání s novou partnerkou a velice citlivé jednání s dětmi. Pomalé a postupné sžívání. Proto tento nápad vidím jako nereálný.
Ale možná zakladatelka to uvidí jinak a napíše. Toto je jen moje úvaha. Mám svobodnou, bezdětnou kamarádku ve věku 34 let a vím, jaké její úvahy jsou.
@lasička1 píše:
Jen pohled zvenčí-uvedené sestřenici je 38 let, svoje děti nemá. Jako většina žen je bude chtít, čas se neúprosně blíží, otěhotnění bude s čím dál menší nadějí. Jsi připraven se třemi dětmi ve střídavé péči přijmout pod svou střechu novou partnerku a brzy založit rodinu, pořídit si další dítě? V tvém případě bych očekávala delší poznávání s novou partnerkou a velice citlivé jednání s dětmi. Pomalé a postupné sžívání. Proto tento nápad vidím jako nereálný.
Ale možná zakladatelka to uvidí jinak a napíše. Toto je jen moje úvaha. Mám svobodnou, bezdětnou kamarádku ve věku 34 let a vím, jaké její úvahy jsou.
Zakladatelčina mysl ještě za pozdních nočních hodin uznala že má maličkost jest kompetentní minimálně poslati psaníčko oné sestřence tak tak brzy učiním třeba ![]()
@napresdrzku píše:
Ne se třemi dětmi od čtvrtka do pondělí-úterý jak se s manželkou dohodneme. Po zbytek týdne bohužel sám. Teda aspoň s paní. Prací
Aha
Jsme si právě říkala, jestli jsi sám nebo ne
Tak děkuju za odpověd
Tak vidim, ze uvedene tema nevede nikam
,ze slouzi ke korespondenci s uzivatelem napresdrzku
zakladatelka
@Anonymní píše:
Tak vidim, ze uvedene tema nevede nikam,ze slouzi ke korespondenci s uzivatelem napresdrzku
zakladatelka
Cos čekala? Že se nějací chlapi jen tak na slepu sejddou s tvoji sestřenkou, nazákladě toho, že jim někdo řekne že někde psali že je hoooodnaaaaa? ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Cos čekala? Že se nějací chlapi jen tak na slepu sejddou s tvoji sestřenkou, nazákladě toho, že jim někdo řekne že někde psali že je hoooodnaaaaa?
Ne, ale že se diskuse dostane do normálních rozměrů, třeba do tipů jak se seznámit, jaké zkušenosti mají se seznamováním vy nebo zda jste i vy někomu někoho „dohodily“ atd. Moje kamarádka je např.10 let šťastně vdaná, protože jí kolega náhodou „dohodil“ svého kamaráda, poslal ho za sebe s ní na jednu kulturní akci. Nikoliv že se tu stádo vrhne na jediného přítomného muže v diskusi a začne ho rozebírat a zpovídat:-) No slepice
Myslím, že je načase diskusi uzavřít,
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jako anonymní, čekám že kápneš božskou, doufám že až se probudím, tak budu mít SZ, protože sestřenku už jsem si vysnil, tak neváhej a zavolej, čekám