Skvělej chlap pro mou sestřenku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
napresdrzku
30.5.13 00:39

Jako anonymní, čekám že kápneš božskou, doufám že až se probudím, tak budu mít SZ, protože sestřenku už jsem si vysnil, tak neváhej a zavolej, čekám :kytka:

• Upravit
30.5.13 03:32

Jééé, my máme souseda, bude mu 37 a je sám. nemá holku, nemá děti. bydlí v domě, kousek za Prahou, VŠ.

• načítám...
8935
30.5.13 07:26
@napresdrzku píše:
Jako anonymní, čekám že kápneš božskou, doufám že až se probudím, tak budu mít SZ, protože sestřenku už jsem si vysnil, tak neváhej a zavolej, čekám :kytka:

Jen pohled zvenčí-uvedené sestřenici je 38 let, svoje děti nemá. Jako většina žen je bude chtít, čas se neúprosně blíží, otěhotnění bude s čím dál menší nadějí. Jsi připraven se třemi dětmi ve střídavé péči přijmout pod svou střechu novou partnerku a brzy založit rodinu, pořídit si další dítě? V tvém případě bych očekávala delší poznávání s novou partnerkou a velice citlivé jednání s dětmi. Pomalé a postupné sžívání. Proto tento nápad vidím jako nereálný.
Ale možná zakladatelka to uvidí jinak a napíše. Toto je jen moje úvaha. Mám svobodnou, bezdětnou kamarádku ve věku 34 let a vím, jaké její úvahy jsou.

• načítám...
Run
20807
30.5.13 07:49
@napresdrzku píše:
Asi jakou ty mas nohu

41/42 :think:

• načítám...
napresdrzku
30.5.13 07:59
@lasička1 píše:
Jen pohled zvenčí-uvedené sestřenici je 38 let, svoje děti nemá. Jako většina žen je bude chtít, čas se neúprosně blíží, otěhotnění bude s čím dál menší nadějí. Jsi připraven se třemi dětmi ve střídavé péči přijmout pod svou střechu novou partnerku a brzy založit rodinu, pořídit si další dítě? V tvém případě bych očekávala delší poznávání s novou partnerkou a velice citlivé jednání s dětmi. Pomalé a postupné sžívání. Proto tento nápad vidím jako nereálný.
Ale možná zakladatelka to uvidí jinak a napíše. Toto je jen moje úvaha. Mám svobodnou, bezdětnou kamarádku ve věku 34 let a vím, jaké její úvahy jsou.

Zakladatelčina mysl ještě za pozdních nočních hodin uznala že má maličkost jest kompetentní minimálně poslati psaníčko oné sestřence tak tak brzy učiním třeba :mrgreen:

• Upravit
12505
30.5.13 08:30
@napresdrzku píše:
Ne se třemi dětmi od čtvrtka do pondělí-úterý jak se s manželkou dohodneme. Po zbytek týdne bohužel sám. Teda aspoň s paní. Prací

Aha
Jsme si právě říkala, jestli jsi sám nebo ne :) :) Tak děkuju za odpověd

• načítám...
1185
30.5.13 08:30

@napresdrzku to mas blbe, ty nevies ci mas 38 alebo 39? :D :D :D

• načítám...
Anonymní
30.5.13 11:15

Tak vidim, ze uvedene tema nevede nikam :-),ze slouzi ke korespondenci s uzivatelem napresdrzku :-)zakladatelka

• Upravit
nikol.ondrášovka
30.5.13 11:43
@Anonymní píše:
Tak vidim, ze uvedene tema nevede nikam :-),ze slouzi ke korespondenci s uzivatelem napresdrzku :-)zakladatelka

Cos čekala? Že se nějací chlapi jen tak na slepu sejddou s tvoji sestřenkou, nazákladě toho, že jim někdo řekne že někde psali že je hoooodnaaaaa? :nevim:

• Upravit
Anonymní
30.5.13 12:00
@nikol.ondrášovka píše:
Cos čekala? Že se nějací chlapi jen tak na slepu sejddou s tvoji sestřenkou, nazákladě toho, že jim někdo řekne že někde psali že je hoooodnaaaaa? :nevim:

Ne, ale že se diskuse dostane do normálních rozměrů, třeba do tipů jak se seznámit, jaké zkušenosti mají se seznamováním vy nebo zda jste i vy někomu někoho „dohodily“ atd. Moje kamarádka je např.10 let šťastně vdaná, protože jí kolega náhodou „dohodil“ svého kamaráda, poslal ho za sebe s ní na jednu kulturní akci. Nikoliv že se tu stádo vrhne na jediného přítomného muže v diskusi a začne ho rozebírat a zpovídat:-) No slepice :lol: Myslím, že je načase diskusi uzavřít, :mavam: :mavam:

• Upravit
20883
30.5.13 13:17

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová