Skvrny od mrkve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
16.12.11 17:02

ahoj,uz jsem to tu kdysi psala.Na bile pradlo pouzivam zluty domestos,bud naleju primo na skvrnu nebo bile pradlo namocim do domestosu s vodou..Funguje uzasne..Poradila mi to pani co vlastni pujcovnu svatebnich satu,ze pouziva zluty domestos a zatim ji vyzral vsechny skvrny..Pouzitelne je to jen na bile pradlo,na barevne pouzivam zlucove mydlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.12.11 17:27
marketta1 píše:
ahoj,uz jsem to tu kdysi psala.Na bile pradlo pouzivam zluty domestos,bud naleju primo na skvrnu nebo bile pradlo namocim do domestosu s vodou..Funguje uzasne..Poradila mi to pani co vlastni pujcovnu svatebnich satu,ze pouziva zluty domestos a zatim ji vyzral vsechny skvrny..Pouzitelne je to jen na bile pradlo,na barevne pouzivam zlucove mydlo..

Jej to slyším prvně… ted přemýšlím není domestos na wc? a zlucové mýdlo je? to slyším fakt poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
16.12.11 18:04
Jj domestos je na wc,ale pani mi to v lete vrele doporucovala na bily pradlo,a musim rict ze mi to zatim vypralo vsechny skvrny.A zlucovy mydlo kupuji v dm.Taky jsem se divila,ale funguje to..
werunkaw123 píše:
marketta1 píše:
Jej to slyším prvně… ted přemýšlím není domestos na wc? a zlucové mýdlo je? to slyším fakt poprvé :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
16.12.11 19:27

já právě prala už 3× jedno bodyno a kalhoty Next a skvrny nepustily! zkoušela jsem pokaždé žluč. mýdlo, olej, persil a nic. jsou tam furt. nemáte ještě nějakou radu co s tím??? jsou to naše nej věcičky a já kača nechla dnes krmit manžela (byli jsme venku), takže to tak dopadlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.12.11 19:40
michaela1808 píše:
já právě prala už 3× jedno bodyno a kalhoty Next a skvrny nepustily! zkoušela jsem pokaždé žluč. mýdlo, olej, persil a nic. jsou tam furt. nemáte ještě nějakou radu co s tím??? jsou to naše nej věcičky a já kača nechla dnes krmit manžela (byli jsme venku), takže to tak dopadlo :cert:

Počkej na to sluníčko, mně se takhle vyčistil bryndák. Nešel vyprat a jak jsem ho pak (po několika týdnech/měsících) pověsila na balkon na sluníčko, tak skvrny byly pryč 8o .

Kamarádka mi ještě doporučila sprej před praním (Denkmit z DM drogerie), že ona před praním každý kus oblečení postříká a nemá žádné fleky (ani od banánu). U nás to ale nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.2.12 09:50

ulozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.2.15 15:22

@marketta1 neměla bys prosímtě radu? Na bílém prádle mi zůstaly fleky, vzala jsem to citronem, nepomohlo, pak domestosem a fleky jsou úplně šílené. Jedná se o bílé prádlo. Půjde to obarvit bílou duhou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.15 16:04

@JanaKr Po tom zlutem domestosu ti tam neco zustalo? me nikdy nic, vzdycky to kradne vypralo. Bilou duhu neznam, fakt na bily davam jen ten domestos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.2.15 16:13

@marketta1 já použila zelený domestos na tu skrvnu a bílá se mi nesjednotila. Mám tam příšernou mapu. Na ostatním oblečení fleky až do žluté barvy. Věděla bys, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný