Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucie2507: To je pravda, nechám to a uvidím, jak se to vyvine, jen mi přijde zvláštní i ten minulý měsíc (25. dc ovu a 30. dc hned menstruace), asi mám nějaké zblázněné hormony, snad se to brzy upraví:)
@klauda A nemáš někde vedený graf BT?, že bych ten minulý měsíc okoukla?
@karolina45 No a myslím si, že těhotná nebudeš, když bereš HA, já jsem při braní HA taky někdy měla fakt slabou a krátkou ms..jednou za čas se to stává, tak je to asi náhoda, že máš zrovna i zánět.
Ale zkus testík..já jsem taky testovala, když jsem si nebyla úplně jistá.. ![]()
Lucie2507: tak tady to je, toho textu dole si nevšímej, špatně jsem to vyfotila, jinak 31. den už byla menstruace, BT jsem ještě zaznamenala.
@klauda No možá bych ovulku ještě o dva dny posunula..vím, že má být 6 nižších teplot atd..ale jedna ti to tam kazí před ovu..no ale i tak bys měla ms po asi 7dpo a to je krátká lf..
No a co na to říkal dr..asi bys to měla konzultovat s lékařem..hormonální profil..zda máš aspoň základní vyšetření ok.. ![]()
Ta 1 teplota před ovu byla možná tím, že den předtím jsem byla do noci venku, jinak u doktora jsem zatím nebyla, nechce se mi tam:(
@klauda no jo, tak to je tím ta vyšší teplota asi, zkus si ty teploty zadat na
womenzone..ono ti to tam tu ovulku vyznačí..nebo fertility.. ![]()
Chtěla jsem se zeptat smím používat tampon když mám zánět močového mechýře?
Chtěla jsem se zeptat smím používat tampon když mám zánět močového mechýře?