Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já chodím na Štědrý den do Kauflandu. Dostanu tam třeba salámy 10 dkg za 4 Kč a to sakumprásk všechny od gothaje po šunku, nebo trvanlivé salámy v takových těch pepřových nebo sýrových krustách - nevím, jak se jmenují. Zítra tam jdu také.
děkuji moc !! zítra tam tedy zajedu také, přeji vám krásné vánoce a bohatého ježíška
Ja chodim do Lidla, mivaji levnejsi zeleninu a ovoce. Ale nechodim tam kvuli tomu, vzdycky na to do dalsiho roku zapomenu a nakoupim dopredu… letos mozna, diky delsimu volnu by se jeste neco mozna hodilo.
@jana.vila píše:
Kam chodíte do cca 12hod. na štědrý den nakupovat? slyšela jsem že v super a hyper marketech je až 50% sleva na maso a ovoce a zeleninu, nebo maj třeba vše za 5kč ze zeleniny, již dnes jsem v bille nakoupila opravdu se slevou zeleninu, máte s tím zkušenosti? já teda jinak na štědrý den jsem nikde po obchodě nelítala…
Tak na Štědrý den by mě do obchodu nedostali ani na šunku za korunu ![]()
Pokud je naše babi na štědrý den v práci(dělá v lidlu), tak mi to ovoce přinese, ale že bych se hnala pro salám za 4kč? nebo jablko za kačku, tak to ani náhodou. Dneska jsem jela pro zapomenutou smetanu a styděla jsem se sama za sebe.
Slevy by mely byt vsude,na dva dny se zavrou obchody a vse cerstve,ci se spotrebou 25.,26., budou chtit prodejci prodat. Zamerne pro to nejdu, jdu po smene jen na cerstve pecivo, tak treba na neco narazim.
Teda já nevím, ale zítra je v supermarketech zavřeno. Ze zákona.
@Rezii neni, do 12 mají skoro všude
. 24.12 je povoleno mít otevřeno do12h ![]()
Na štědrý den fakt nikam nechodím. Je mi líto těch prodavaček a odmítám to podporovat. Nakoupit si snad může každý o den dřív. Vždyť jsou vánoce! Svátky klidu a míru, ne lítání po slevách.....
Kvuli akci na salam za 5,– a frontam na hodinu fakt nehodlam jit do obchodu, kor 24.12. prijde mi ro dost ujety. Uz kvuli rodine. Clovek je snad schopnej nakoupit na 3 dny do predu, ne? A ze usetri 50,– uz nikoho nevytrhne
Ano, je potřeba si nakoupit na měsíc dopředu protože bude dva dny zavřeno
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Pokud je naše babi na štědrý den v práci(dělá v lidlu), tak mi to ovoce přinese, ale že bych se hnala pro salám za 4kč? nebo jablko za kačku, tak to ani náhodou. Dneska jsem jela pro zapomenutou smetanu a styděla jsem se sama za sebe.
A to jako proč jsi se za sebe styděla?
@Janli píše:
Na štědrý den fakt nikam nechodím. Je mi líto těch prodavaček a odmítám to podporovat. Nakoupit si snad může každý o den dřív. Vždyť jsou vánoce! Svátky klidu a míru, ne lítání po slevách.....
Ja tedy taky nechodim, ale ja chodim naposled cca 21, ale jak jim tim, ze tam nepujdes pomuzes? Jen se chudinky budou nudit do 12 a nebude jim to utikat. To radsi frmol, to utece rychleji ![]()
@araw píše:
Ja tedy taky nechodim, ale ja chodim naposled cca 21, ale jak jim tim, ze tam nepujdes pomuzes? Jen se chudinky budou nudit do 12 a nebude jim to utikat. To radsi frmol, to utece rychleji
A to píšeš z vlastní zkušenosti? Ja jen, že ty, co znám, toho frmolu zažily poslední dny dost a dost , když lidi zůstanou doma, zlobit se nebudou. A kousat nudou taky ne, práce budou mit i tak dost, teda alespoň v těch hypersuper.