Sleva 50% v obchodě na štědrý den kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
24.12.18 13:41
@pikola píše:
Já třeba dneska byla, pro maso. Mám malou lednici a všechno se nám tam prostě nevejde. Šla jsem ráno, moc lidí nebylo a když jsem odcházela, tak už bylo docela nacpáno. Měli chlazenou husu s 50% slevou, ale bohužel, nemám to kam dát, tak jsem koupila za plnou cenu mraženou. To samé nějaké salámy a sýry

a proč jsi nekoupila tu chlazenou a nezmrazila ji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
24.12.18 14:05
@debra.morgan píše:
a proč jsi nekoupila tu chlazenou a nezmrazila ji? :think:

Nemám tak velký mrazák. Zmrazenou dám na balkon a dva dny vydrží, chlazená by nemusela, je tu docela teplo. Navíc byla obrovská

Příspěvek upraven 24.12.18 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.12.18 14:05

já teda nechci vypadat jak magor ale v brně je obchod vedle obchodu, penny měl dnes zavřeno - na internetu jsem se dočetla že to dostali zaměstnanci jako poděkování za jejich roční práci, lídl měl a albert do 11.30h skoro žádná sleva tam nebyla /obchody jsou vedle sebe/ takže dále jsem byla v kauflandu ano tam byl kapr 4kč za 100gramů!!! a válelo se tam toho mraky-nikdo to nekupoval!! pak vedle je hned tesco , opět nic ale v bille vše za 50procent ovoce zelenina pečivo maso, já teda souhlasím s paní co tam psala že se neušetří 50kč ale opravdu v řádu 500kč!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.18 14:08
@pikola píše:
Nemám tak velký mrazák. Zmrazenou dám na balkon a dva dny vydrží, chlazená by nemusela, je tu docela teplo. Navíc byla obrovskáPříspěvek upraven 24.12.18 v 14:05

ajo takhle :think: tak to jo… nam na balkone by ji sezraly kocky, i zmrazenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.18 14:09
@jana.vila píše:
já teda nechci vypadat jak magor ale v brně je obchod vedle obchodu, penny měl dnes zavřeno - na internetu jsem se dočetla že to dostali zaměstnanci jako poděkování za jejich roční práci, lídl měl a albert do 11.30h skoro žádná sleva tam nebyla /obchody jsou vedle sebe/ takže dále jsem byla v kauflandu ano tam byl kapr 4kč za 100gramů!!! a válelo se tam toho mraky-nikdo to nekupoval!! pak vedle je hned tesco , opět nic ale v bille vše za 50procent ovoce zelenina pečivo maso, já teda souhlasím s paní co tam psala že se neušetří 50kč ale opravdu v řádu 500kč!!

no, asi trochu jako magor vypadas, kdyz obrazis tolik obchodu, jen abys zkoukla slevy :lol: :mrgreen: to mi prijde fakt ujety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.12.18 14:12

tak ženské se neurážejme v mé diskuzi a přeji všem pěkné vánoce , co nejmíň uštěkanosti , hodně zdravíčka, lásky, krásy a bohatého ježíška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
24.12.18 14:26
@jana.vila píše:

Tak to seš fakt blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
24.12.18 14:45

@jana.vila Já mám naprosté pochopení! :palec: Kdybych letos byla použitelná a jen neležela, tak taky jedem do víc krámů. Vzhledem k tomu, že jsou všechny kousek od sebe, tak opravdu nemám problém do každého vběhnout, kouknout na zeleninu, maso a mléčné výrobky a zas vypadnout. Mně nakupování jídla baví, takže to neberu jako žádnou oběť , naopak :nevim: Obzvlášť když jsme letos vánoce úplně zazdili a bereme to jako každý jiný den (krom toho salátu a kapra)

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.12.18 14:53
@Pandulka píše:
Tak já to zas beru z jiného pohledu. Mnohem víc mi vadí lidi, co kupují zbytečné krámy a kopy zbytečností za dárky, zato se pak hrdě bijí do prsou, že 24. nechodí kupovat jídlo. Vadí mi, když se dárkem nahrazují věci, které jsou ještě v pohodě, funkční, hezké, ale už jsou out. (mobily, oblečení, elektronika,..)
Takže za mě toho pro planetu udělám mnohem víc, když nebudu kupovat blbosti a další krámy ani jako dárky, za to si 24. dojdu do obchodu a koupím si ve slevě jídlo, které jinak skončí v kontejneru. No jo, jsem hrozný hříšník..
EDIT: teda ale doufám, že to máte letos samozřejmě i bez dárků a stromečku abys ten konzum, který tolik odsuzuješ, taky nepodporovala :nevim:

Jde o to, že kdyby tam lidi nelezli 24.prosince, tak by prodavačky měly volno a krásný vánoce a slevy by byly už 23.12. To je celý.

• Citovat
  • Upravit
Pandulka
24.12.18 15:07

@Janli
No jo…a kdyby lidi neřídili ožralí, nemuseli by pracovat ani tolik policistů, kdyby se o sebe lidi víc starali, nemuselo by přes svátky pracovat tolik lékařů, kdyby nezapalovali svíčky, tak ani hasičů, kdyby všichni vařili doma, tak spousta číšníků a kuchařů taky nemusí jít do práce na Štědrý den a kdyby měli všichni auta, tak ani ti řidiči. :nevim: A třeba řidičů je mi upřímně líto mnohem víc, než prodavaček..představa čekat sám v zimě ve studenym autobuse na konečný.. :?
Já jsem nikdy moc nepochopila, proč zrovna prodavačky mají mít privilegium nejít do práce na vánoce.. ony si tu práci dobrovolně zvolily a s tím „rizikem“ přece počítají.. a do práce na štědrý den chodí i dost jiných profesí..

• Citovat
  • Upravit
24992
24.12.18 15:09
@Janli píše:
Jde o to, že kdyby tam lidi nelezli 24.prosince, tak by prodavačky měly volno a krásný vánoce a slevy by byly už 23.12. To je celý.

to fakt není tak jistý. pracovala jsem u prodejce, kdy i celodenní tržba 500 kč byla duvod proč nas tam 8 hodin platit. v souctu bych rekla, ze kdyby zavrel aspon neprodela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
24.12.18 15:15
@Janli píše:
Jde o to, že kdyby tam lidi nelezli 24.prosince, tak by prodavačky měly volno a krásný vánoce a slevy by byly už 23.12. To je celý.

Já mám známou prodavačku z Tesca a ta raději chodí pracovat na svátky, protože má příplatek…

Z toho vycházím, ty lidi v té práci jsou dobrovolně, některé i baví, tak proč jim to zakazovat?

Jsem celkově proti nesmyslným zákazům čehokoliv, jen proto, že někdo si myslí, že „by se nemělo“, není lepší nechat lidem možnost volby, co myslíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.12.18 15:10
@Cuddy píše:
A to jako proč jsi se za sebe styděla?

No že jsem jak ta tupá ovce 23. prosince v obchodě. Bohužel bez smetany bych tu svíčkovou neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
25.12.18 18:41

@lleennttiillkkaa aha, tak to já si tedy nijak hloupé nepřipadala. Vůbec nevím, proč bych měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.12.18 19:02
@Janli píše:

Je i plno prodavaček, které jsou rády za příplatek za svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák