Sleva 50% v obchodě na štědrý den kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
24.12.18 09:04
@Tichopredbouri píše:
A to píšeš z vlastní zkušenosti? Ja jen, že ty, co znám, toho frmolu zažily poslední dny dost a dost , když lidi zůstanou doma, zlobit se nebudou. A kousat nudou taky ne, práce budou mit i tak dost, teda alespoň v těch hypersuper.

já můžu z vlastní zkušenosti říct, že je lepší někdo kdo kupuje, než se kousat nudou. X let praxe brigádnická. Dneska taky nikam nejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.12.18 09:08
@Tichopredbouri píše:
A to píšeš z vlastní zkušenosti? Ja jen, že ty, co znám, toho frmolu zažily poslední dny dost a dost , když lidi zůstanou doma, zlobit se nebudou. A kousat nudou taky ne, práce budou mit i tak dost, teda alespoň v těch hypersuper.

Tak ja prodavacka fakt nejsem, nejsem sebevrah :mrgreen: ale mam kamaradky co tu praci delaji. A kdyz je malo lidi, cas se tahne jak smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.18 09:17
@Micaella22 píše:
Kvuli akci na salam za 5,– a frontam na hodinu fakt nehodlam jit do obchodu, kor 24.12. prijde mi ro dost ujety. Uz kvuli rodine. Clovek je snad schopnej nakoupit na 3 dny do predu, ne? A ze usetri 50,– uz nikoho nevytrhne

co víš, co koho vytrhne? Jsou lidi, co si to mohou dovolit se slevou, jinak ne. Včera jsem se dočetla, že v kauflandu třeba vyprodávali půlené kapry, takže zatímco já dala za kapra přes 200, tak včera se dal koupit kus kapra za 30,– ty si ho třeba koupili lidé, co by ty dvě stovky dát nemohli. Doba je taková, jsou lidé, co mají hojnost a jsou lidé, co velmi šetří, protože musí. Tak jdou dopoledne nakoupit a koupí si třeba něco, na co by jinam neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
24.12.18 09:53
@Micaella22 píše:
Kvuli akci na salam za 5,– a frontam na hodinu fakt nehodlam jit do obchodu, kor 24.12. prijde mi ro dost ujety. Uz kvuli rodine. Clovek je snad schopnej nakoupit na 3 dny do predu, ne? A ze usetri 50,– uz nikoho nevytrhne

50? No je vidět, žes v krámu před svátkem kdy je zavřeno opravdu nebyla. My chodíme pravidelně (ale většinou ne na vánoce) a úspora je v řádu stokorun (co jsem na to koukala, tak ušetříme min. 500). Kupujeme tak i babi, která je dost na maso, takže tam je pak úspora často ještě větší..

• Citovat
  • Upravit
3836
24.12.18 10:02

@araw nudit 8o :lol: :lol: a proc ne,proc by si ten den v praci nemohli udelat volnější.Ono kdyby lidi nechodili tak by se zavrelo nestálo i 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
24.12.18 10:04

Přijde mi lepší, když to lidi koupí se slevou, než aby se to jídlo vyhodilo, nemám ráda vyhazování jídla.

A když je otevřeno, tak proč by tam lidi nešli, že, to mi přijde i úsměvné divit se tomu, že tam někdo jde na nákup, když obchod je od toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
24.12.18 10:27

Dneska jsem byla v lidlu, pro par veci a bylo mi dost lito, ze by se melo tolik jidla vyhodit.. .ja nejsem zrovna typ, co nakupuje do zasob, tak snad tam jeste dost lidi prijde… Ale podle množství volnych mist na parkovisti se asi nemusim bat, nezbyde skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
24.12.18 10:38
@Wendea71 píše:
@araw nudit 8o :lol: :lol: a proc ne,proc by si ten den v praci nemohli udelat volnější.Ono kdyby lidi nechodili tak by se zavrelo nestálo i 24.

Volnější třeba bude, protože nebude muset pořád chystat pult, ale pult nemůže být poloprázdný od rána. To by vedení nevydychalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.12.18 11:32

Když tam nikdo nebude na vánoce chodit, tak budou mít zavřeno a slevy budou už 23.prosince. To bohužel naší konzumní společnosti nedochází. Tak si místo pohody s rodinou a pohádek vyrazíme na nákup, jen aby jsme urvali co nejvíc. Co bysme tam nešli, když je otevřeno, že? :roll:

• Citovat
  • Upravit
24992
24.12.18 11:39
@Janli píše:
Když tam nikdo nebude na vánoce chodit, tak budou mít zavřeno a slevy budou už 23.prosince. To bohužel naší konzumní společnosti nedochází. Tak si místo pohody s rodinou a pohádek vyrazíme na nákup, jen aby jsme urvali co nejvíc. Co bysme tam nešli, když je otevřeno, že? :roll:

ty a chapes, ze nekomu nevadí tam jít? mě je to třeba fuk, co je za den :nevim: ja tam nešla, protože jsem si vše zařídila předem, ale kdyby ne, nebo bych neco zapomnela, tak tam klidne pujdu, nevim proč bych měla mit zkažene svatky kvuli hodinovemu nakupu v kaufu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
24.12.18 11:56
@Janli píše:
Když tam nikdo nebude na vánoce chodit, tak budou mít zavřeno a slevy budou už 23.prosince. To bohužel naší konzumní společnosti nedochází. Tak si místo pohody s rodinou a pohádek vyrazíme na nákup, jen aby jsme urvali co nejvíc. Co bysme tam nešli, když je otevřeno, že? :roll:

Tak já to zas beru z jiného pohledu. Mnohem víc mi vadí lidi, co kupují zbytečné krámy a kopy zbytečností za dárky, zato se pak hrdě bijí do prsou, že 24. nechodí kupovat jídlo. Vadí mi, když se dárkem nahrazují věci, které jsou ještě v pohodě, funkční, hezké, ale už jsou out. (mobily, oblečení, elektronika,..)
Takže za mě toho pro planetu udělám mnohem víc, když nebudu kupovat blbosti a další krámy ani jako dárky, za to si 24. dojdu do obchodu a koupím si ve slevě jídlo, které jinak skončí v kontejneru. No jo, jsem hrozný hříšník..
EDIT: teda ale doufám, že to máte letos samozřejmě i bez dárků a stromečku abys ten konzum, který tolik odsuzuješ, taky nepodporovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8523
24.12.18 12:05

Já dneska koupila v Albertu vánočky, zlevněné z 35 na 10. A nepřišlo mi, že by měly prodavačky větší fofr než obvykle, moc lidí tam nebylo.
Jo a někdo je rád, že může jít do práce za 100% příplatek.
U nás v práci jsou taky dneska lidi. Stejně jako zítra nebo na Silvestra. Prostě někde se musí dělat furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
24.12.18 13:09
@Russet píše:
Tak na Štědrý den by mě do obchodu nedostali ani na šunku za korunu :roll:

Ani kdyby ji dávali zadarmo :roll:
Magoři lidi. Lítat na Štědrej den po krámech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
24.12.18 13:23

Já třeba dneska byla, pro maso. Mám malou lednici a všechno se nám tam prostě nevejde. Šla jsem ráno, moc lidí nebylo a když jsem odcházela, tak už bylo docela nacpáno. Měli chlazenou husu s 50% slevou, ale bohužel, nemám to kam dát, tak jsem koupila za plnou cenu mraženou. To samé nějaké salámy a sýry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.18 13:41
@pikola píše:
Já třeba dneska byla, pro maso. Mám malou lednici a všechno se nám tam prostě nevejde. Šla jsem ráno, moc lidí nebylo a když jsem odcházela, tak už bylo docela nacpáno. Měli chlazenou husu s 50% slevou, ale bohužel, nemám to kam dát, tak jsem koupila za plnou cenu mraženou. To samé nějaké salámy a sýry

a proč jsi nekoupila tu chlazenou a nezmrazila ji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák