Sleva 50% v obchodě na štědrý den kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
25.12.18 19:24
@Z.jev píše:
Je i plno prodavaček, které jsou rády za příplatek za svátek.

Až tam budou chodit jen ty, které tam jít chtějí, nebudu mít nic proti. Bohužel většina by byla raději s dětmi doma. A pořád nechápu kam se poděl duchovní rozměr vánoc a proč byl vyměněn za touhu urvat co největší slevu. A jen pro pořádek, moje finanční situace nemá s mým názorem nic společnýho.

• Citovat
  • Upravit
27264
25.12.18 20:59
@Z.jev píše:
Je i plno prodavaček, které jsou rády za příplatek za svátek.

tohle je už skoro HOAX, dělala jsem v pár supermarketech a nikde jsem nepotkala takovou, která by se o konkrétně štědrý den a následné svátky rvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.12.18 21:02

@lleennttiillkkaa tak konkretne o stedry den ne, ale o ty ostatni svatky, tak takove prodavacky znam (z obchodu kde jsem 2 roky brigadnicila), ktere chodi rady, pravda nemely male deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.12.18 21:05

@lleennttiillkkaa no vidis a ja vzdycky marne hledala nejakoi brigadu prave na 24.-26. +31.12. Abych mela vic penez, pac jsem si naivne myslela, ze se ten den nikomu do prace chtit nebude. Ale i v bezny praci meli o tyhle terminy zajem a mezi brigadnicemi byly rozebrany jako prvni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.12.18 15:08

jestli hledáte nezávazanou brigádu je plno agentur co nabízí 1denní brigádu a peníze na ruku po práci nebo za 3dny, já takhle chodím v brně, je tam spousta brigád a nedaní se to při výdělku ze zákona do 2500kč měsíčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák