Sležena hlavička - lékařka doporučila helmičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4316
2.2.20 10:35

Ve vašem případě bych do toho určitě šla, takhle šišatou hlavu bych teda já celý život mít nechtěla. Dozvědět se, že matka měla možnost s tím něco udělat a „nechtělo“ se jí do toho, tak to bych jí poděkovala.
Syn měl slehlou hlavičku a helmičku měl a teď má hlavu kulatou. Já si říkala furt lepší pár týdnů s helmou jak celej život se šišatou hlavou. Ono maskovat vlasama se to dá max u někoho kdo má vlasů dost, ten kdo má na hlavě pár chlupů nezamaskuje nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.20 10:35

Ma to hodne teda. Ja bych dala na dr, rozumi tomu vic jak ty. Pokud ji neveris, optej se nekde na neurologii nebo tak…
Ty jsi spis chtela slyset, ze dat nemas ze…podle tveho prispevku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.20 10:42

@kavenka
A doporučila vám ji nezávislá neurolozka, nebo přímo doktorka z plagia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
2.2.20 13:10

@Tevia nezávislá z nemocnice a tu helmičku měla i její dcera. Tak opravdu nevěřím, že by něco škodlivého pořizovala svému dítěti. My jsme jezdili do Motola do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.20 13:50

@kavenka Tak asi co doktor, to názor, jako u všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
2.2.20 14:14

@Tevia přesně tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.2.20 14:38
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat… Už tři měsíce chodíme na cvičení ale už nemusíme… Chodili jsme kvůli upřednostňování právě strany… A teď jsme byli u Dr a doporučila nám helmicku… Je nám 6 měsíců ( přetáčí se plázi se za hračkáma jde spinká už na obou stranách…)…
A je tu někdo kdo na tu helmicku nešel a upravilo se?… Podle mě se kdysi tyto věci neřešili… ;) A jsme zdraví :)
Zde jsou fotky

malá měla hlavu taky hodně placatou z jedný strany vypadala jako jedlý kaštan :-D ale nám zase doktor řekl to neřešit, že se to srovná, takže jsem se jí snažila motivovat k otáčení na druhou stranu, otočili jsme postýlku (aby měla okno z druhé strany) a fakt se to srovnalo (pomalu, ale jak říkal doktor, jak začala trávit víc času lezením a pak sezením a chozením, tak se to srovnalo…

já osobně bych se každopádně řídila doktorkou vaší - ale zeptala bych se, jestli to považuje za nutný nebo to třeba doporučila jen proto, že se to rychleji a dokonaleji srovná (to z toho tvého příspěvku jasné není) - a z toho bych pak vycházela, po poradě s ní. protože ona tvoje dítě zná a třeba s tím souvisí i něco jiného, co ona bere v potaz a ty ne…my to tady od pc z fotky těžko ohodnotíme, i kdybysme doktorky byly, což nejsme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21261
2.2.20 22:40
@Anonymní píše:
@Tevia a proto právě nechci moc helmicku dávat :/ a na rhb už nechodíme protože se údajně vyvíjí jak má :o

tak bych šla na jinou rehabilitaci. U nás si všechny děti nechávají v cvičení, dokud nezačnou lézt, i kdyby měli cvičit jenom 2× denně. Nemusí nosit helmičku, ale cvičit ano, tím se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.20 22:49

Ahoj,

moje mala taky lezela stale na jedne strane a i kdyz jsme se snazili polohovat, ona se stejne pretocila na tu svou stranu. Ma to slehle a kdyz o tom vis, je to viditelne.

Ja to neresila, slysela jsem, ze se to spravi povetsinou pred nastupem do skoly, cili do cca 6 let. To, co zustane, to zakryjou vlasy. A je fakt, ze kdo o tom nevi, ze ma dcera hlavu sisatou, ten si toho nevsimne.

Ja se ti nedivim, ze se ti do helmicky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.20 15:42

Ahoj

Přidám se k diskuzi, zítra jedeme do plagia Praha malému je 5 mesicu..pořád si rikam že to není tak placaté, ale je 😬,Hledala jsem nějaký příspěvek na uklidnenou, ale náš malý to má mnohem horší jak tak na to koukám, co myslíte? 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.4.20 16:21

@Tonca1 já myslím, že víš sama. Na to opravdu hodně, dobře, že už máte termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
5.4.20 16:42

Má to dost, helmicka pomůže. Už po dvou týdnech uvidíš zlepšení :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18599
5.4.20 17:36

@Tonca1 pokud se nediva přes levé rameno, tak je to fakt špatný a neotalela bych s lecbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
5.4.20 18:04

@Tonca1 syn to měl ještě horší. Helmičku jsme měli cca 4 měsíce a hlavičku má nádhernou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
5.4.20 23:21

Vždy když vidím takovou fotku, tak jsem ráda že jsme i v noci vstávali a pravidelně polohovali, aby k tomuto nedošlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí