Šli byste do hotelu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
13.7.24 00:10
@stinga píše: Více

A objedná se tam rovnou na 7 nocí, když se tedy potřebuje kvalitně vyspat. Já tedy při přespání jinde vždy počítám s určitým nekomfortem, obzvlášť, pokud vím, že mě čeká rozkládací gauč a nafukovací matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
13.7.24 00:13
@terien píše: Více

ale to je tam objednal její manžel, protože potřeboval stihnout tu pařbu, asi mu bylo blbé jet do Prahy 2×, tak to takhle zaonačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.7.24 00:15
@stinga píše: Více

A ona je nesvéprávná? Tak snad věděla, kam jede. Tuhle objednávku mu musela odsouhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16323
13.7.24 00:17
@terien píše: Více

Pokud je u nich poprvé a nečekala, jaké to tam ve výsledku bude, tak prostě kývla, že to tam nějak zvládnou. A prostě to nejde :nevim: Nevím, proč ji hned odsuzovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 00:19

Stalo se, stalo. Tak aspoň už ví, že tam nikdy spát už nebudou, aspoň ne tak dlouho. Jako já mít takové zdravotní problémy, tak do hotelu jdu, přece lepší jít do hotelu a letět do Řecka, než třeba neletět nikam a mít za sebou jen zážitek takového luxusního přenocování. Korky pod postelí nebo co to bylo nemohla čekat, pokud u nich dlouho nebyla, nebo spíš na noc nebyla.

• Citovat
  • Upravit
34473
13.7.24 00:21
@Dahlia0409 píše: Více

Vždyť ať se sbalí a jde na hotel, je to její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
13.7.24 02:47

Určitý diskomfort je předvídatelný, ale nevyspat se 7 nocí? 8o To ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.7.24 06:26

Jela bych klidně na ty 4 dny domů. Klidně sama. Vždyť Praha není na konci světa a spojení rychlovlaky je s ní dobré kamkoliv. Chlapa a kufry bych tam nechala. Dítěti bych dala vybrat.
Ještě by bylo možno stihnout v pondělí oběhat doktory. Nebo pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.7.24 06:32

Zbytek rodiny tam nech, jestli jsou tam spokojený a ne tak zhýčkaný jako ty. A ty jeď buď zpátky domů nebo si najdi nějaký hotel. Popravdě ani se nedivím, že se chlapovi nechce do hotelu, když koukáš hned po nějakém luxusním 4*, kde stejně budete jen přes noc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9030
13.7.24 06:33

Já bych před odletem na dovču na týden jinde nebyla. Už proto, že mám vše v kufrech vždy čisté, nažehlené a přehrabovat se pak u moře v už přehrabaných nošených věcech, by mě nebavilo. Za další vím, že se většinou tak těším, že se mnou neniz k vydržení, takže bych jinde než doma nebyla..
A už vůbec ne na 7 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
13.7.24 06:37
@Mar__tanka1983 píše: Více

Já bych si tam koupila na zem vlastní matraci. Vzdyt to finančně vyjde jak hotel.
Ale tuším že to tady asi není jen o spani na gauci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
13.7.24 06:38
@Snorlaxik píše: Více

Hlavně mi přijde celkem naivní představa že v hotelu jsou nějaký luxusní nepřelezeny matrace a supr rosty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.7.24 06:38

Také vycházím z úvahy, že ubytování v Praze, zvlášť neplánované a narychlo, vyjde vždy dražší než cesta kamkoliv domů a zpátky.
Nebyla bych 7 nocí někde, kde se nemůžu pořádně pohodlně vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.7.24 06:53
@Anonymní píše: Více

Kdyby mi něco vadilo, tak jo - třeba štenice apod. Každý má tu hranici jinde… Nicméně hodně z toho, co popisuješ, je prostě normál, nad čím bych mávla rukou, nebo věci, které si děláš sama (bolest zad není od postele, ale od ochablých svalů, nadváhy apod., žlučník - to se děje jen lidem, co prostě prasili s jídlem - ať už přežírání, diety, nebo alkoholici a smažky, lampa v okně - dá se spát i na opačné straně (tady ale chápu - žlučník se prý má spát jen na jedné), ale dát si masku jde i tak, šířka postele - jestli má dítě pod 10 let, tak se na 80cm válendu vejde s rodičem, natož s průměrnou českou 60 kg mamkou, kolikrát lidi s problematickým žlučníkem mají i mnohem míň - protože musí jíst malé porce… :nevim:

AAle jak píšu, prostě ti to vadí, nedáváš to, tak hotel - neměl by v tom být problém, prostě bych šla a zaplatila si ho, nevím proč bych se na tom měla nějak shodnout s manželem, jak kdybych byla nějaká příživa, co nemá vlastní peníze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
13.7.24 07:22

Bez do hotelu a taky prehodnot chovani manzela a jeho (ne)lasku k tobe! Hlavne aby se rodice nepo…,to snad neni pravda 8o

Nejsi rozmazlena, my taky mame super vysoke postele doma s lux. matracemi a s dalk. ovladanim, vegetime vice v nich nez trebas na sedacce; a teda ziram, v jakym stavu maji vasi postele a loznici vubec. U nas je loznice nejkomfortnejsi mistnost, ale i obyvak mame bez kompromisu, zde jsme trebas poridili novou vysokou sedacku, nove pidlahy atp. A uz se nam zas nechce nikam jezdit na dovcu prave - a uskromnovat se a delat kompromisy za tezky prachy, nebot i v hotelu 5+ je to vybaveni pokoje zalostne-vetsinou musis travit cas v nem jen v posteli :?,neni na co si ani poradne sednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová