Šli byste do hotelu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30966
13.7.24 07:25

Takto, nebudu opakovat, že spát 7 dní u někoho v byte je blbost. Ale teď bych na hotel nešla, sedla bych na vlak a jela domů. Může a dítě tam nechala, ale šla si vyřešit svůj krk/zada v pondělí k dr. Tvá zmínka o hotelu s bazénem vypadá, že o spaní ani tak nejde. Což chápu, 7 dní s tchyni bez moznosti oddeleni se 8o Poškodí to vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.7.24 07:36
@Cuddy píše: Více

Proč by mělo 7 dnů s tchýni poškodit vztahu? 8o navíc s ní přeci nemusí být zakladatelka celý den, může si udělat vlastní program.

• Citovat
  • Upravit
74217
13.7.24 07:37

Ještě v miniaturní kleci (bytě). Takové šetření se vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 08:03
@Anonymní píše: Více

Duvod byl, ze mi manzel vycita, ze malo jezdime za jeho rodicema, pre to mame daleko a chtel stravit nejaky cas v Praze, coz ja jsem taky rada, zas navstivit stara mista, zijeme v zahraničí uz 12 let a naposledy jsem tu byla pred 3 lety, takzr prisel s tim, ze mluvil s mamkou a ze rikala, ze ji napadlo, ze kdyz teda se chceme stavit, at prijedeme na dyl at si uzijou maleho..a manzel ze to spojime, manzel dovolenou ted nema, ale on dela odkudkoliv, ma volnou pracovni dobu, ja mam dovolene dost, takze to mi nevadilo, akorat jsme chtela hotel, ale manzel rekl, ze par dni vydrzime, ze to bude fajny oni pohlidaji maleho, my si vyrazime po Praze, sejdem se s kamarady, vecer nam. pohlidaji, my si vyrazime, tak to jako jo, kdyz malej spi, tak to ano, jen pres den z toho nic ani nebylo, pre nehlidaji, ze se neciti, pocasi, vedro, tlaky…ale ja ted ani nikam moc nechodim vecer, jsem rozbita, takze to vlastne mela byt prvni cast Praha a pak z letiste na Kos..oni jako maji hezky byt, zas tak maly neni, ale na to spani je to tu blbe, gauc a postel, to je katastrofa, oni jsku na to nejak zvykli, tchyne vzdy jen rekne, nojo to uz je hruza, to by chtelo nove, ale my uz to v tom nejak doklepeme, pak mi zacne vypravet jak jako mlada na chate spala na tvrde lavici v kuchyni..takze si myslim, ze ji to proste ani neprijde, ze nekomu to muze byt nepohodlne. A myslim si, ze mi neveri, ze mi to nici zada, ja mam s nima problemy, takzr mozna to vnimam hur nez oni, manzel taky rika nepohodlne, ale on je typ co usne i vestoje..veci mame ve skrini, vyklidiki nam jednu skrin..jako jsou mili, je videt, ze maji radost, ze nas tu maji, prito se jich nechci dotknot, ale celkove je to na me moc, zadne soukromi, mela jsem vic trvat na tom hotelu rovnou a nenechat se premluvit..

• Citovat
  • Upravit
74217
13.7.24 08:05

Ty nemáš rodinu, rodiče, za nimi nejezdíš? Bych jela k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.7.24 08:06

Tak už chápu, proč na tom manžel trval, když je to jeho rodina totálně u zadku a 3 roky jsi nebyla schopna za nimi jet. Snad aspoň ona v hlavě víc než seno, a bere děti čas od času za nimi na návštěvu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 08:13

Ten bazen by byl jen plus, protoze na ty zada mi vzdy pomahalo plavani..domu uz nejedu, nezijem v cesku, mame to daleko, to bych se premistila domu a pomalu abych zas jela na letiste zpatky x hodinovou cestu..

Dnes to zkusim nahodit jeste a probrat to s nimi, akorat se bojim, ze malej budr chtit se mnou a pak bysme teda sli vsichni a to asi nevezmou dobre..manzel mi koupil krem nejaky na krk a zada a ma uvolnit svaly rikal, ze si mam zajit nekam na masaz, tak to zvazim, treba to trochu uvolni..

• Citovat
  • Upravit
744
13.7.24 08:17

Kdybys na ta záda pravidelně cvičila, tak ti je úplně jedno, na čem spíš. Kolik ti je? Zníš tak jako 50+. Promiň. Děláš z toho drama. Spaní si prohoď s manželem nebo si kup v Jysku rozkládací matraci za 900. Na záda si místo lamentování zacvič. Kluka ráno vem a užijte si Prahu. Vraťte se večer. Týden je dlouho a náročný, ale když už jsi s tím souhlasila, tak to doklepej. Zas taková hrůza to teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
13.7.24 08:20

@Kolicek95 Ušetřila jsi mi práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.7.24 08:21

A proč si tedy nejdeš zaplavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 08:22
@Snorlaxik píše: Více

Nikdo mu nebrani, aby se sem vydal a nikdy na tom zas extra netrval, vetsinou to bylo tak, mame volno zajedem do Prahy nebo nekam zajedeme a vetsinou to byl i manzel ze rekl, potrebuji si orazit do Prahy zajedem jindy, oni jezdi spis za nami,.libi se jim to, kde zijeme, mame tu velky barak, zahradu a bazen, takze oni to maji i jako dovolenoi u nas, mame pudu oredelanou na bydleni, kde je i wc a koupelna, tamze je to takove, ze kazdy ma sve soukromi, ale prote tchyně asi chtela.nas pohistit u sebe doma, mne se sem nikdy nechtelo, ze proste je to nepohodlne se tisnit u nich, 3 roky jsme tu nebyli a kdyz ano, jen navsteva, manzel obcas zajel na prodlouzeny vikend, kdyz jel za kamarady, to neni ze bysme je 3 roky nevideli, ale ze jsme proste nechteli bydlet u nich a proste ted jsme teda rekla ok, tam ten tyden dame..jinak na vikend zajet, proste mame to autem 9 hodin, tamze nejaky vikend sem, se nevyplati..a brat si dovcu, bysme ji stravili v prazskym byte se mi nechtelo, ted jsem kyvla, protoze proste asi tchyne nalehala..urcite je nemam u zadku, ale kdybysme si nebookli let z Prahy, tak by se mi sem proste na tyden na dovolenou nechtelo, takhlr jsme si rekla, ik tak kdyz poletime z Prahy, tak to spojime..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 08:24
@Kelsey píše: Více

Moji rodice ziji v Londyne, ještě pracuji a tata tam ma praci, na důchod se vrati do Ceska

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.7.24 08:25

I tak je smutné, že 3 roky je nevezmete do místa, kde žijí jejich prarodiče. A asi jezdí za vámi i proto, že vědí, že jinak by svá vnoučata nikdy neviděli, protože jste neschopní jet za nimi. Přitom nebydlíte na druhém konci světa. A nemusí se jet na víkend,. můžete jen na prodloužený víkend ;) 9 hodin není žádná extrémní dálka a jak je vidět na prarodičích, když se chce tak to kde a jedou za vámi.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.7.24 08:26

A za téma jsi taky 3 roky nebyla?

• Citovat
  • Upravit
555
13.7.24 08:29

A jsme doma..Takže ti jde o soukromí, a vlastně prodlouženou dovolenou na hotelu s bazénem. Teda mě je těch prarodičů fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová