Šli byste do hotelu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76739
12.7.24 23:42
@Anonymní píše: Více

také to nechápu, a chytá mě klaustrofobie jen to čtu, týden s kuframa trčet u starých lidí ve starém hnusném maličkém bytě - brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
12.7.24 23:46
@terien píše: Více

tak jestli ji chytly záda a skřípne se jí plotna akutně, tak na žádnou dovolenou ani nepojede,
když už teď ji všechno bolí, tak 4 další noci fakt nedá,
no od manžílka to byl nápad století, a proč by to mělo být hloupé jít na hotel? oni možná budou naoko hudrovat a možná doopravdy budou rádi, že jich tam nebude nasáčkovaných tolik - oni musí být také svatí, vydržet týden tolik lidí v malinkém bytě, vždyť si tam musí zavazet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 23:47

Týden dovolené u tchánovců „v bojových podmínkách“ před týdnem dovolené v Řecku :mrgreen:
zní to opravdu tragikomicky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6672

Eh, u tchánů v domě máme vlastní kvalitní postel.

Jednou jsem spala u příbuzných a na mizerném gauči jsem měla tyč pod zády, od té doby vždy hotel, manžela by ani nenapadlo zkoušet mě nutit spát tam další noc :think: není blázen. Ten tvůj je blázen? Nebo co ho to popadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287

Jsko ja chapu, ze by je to mohlo urazit. Ja bych si tuhle „scénu“ odpustila. Ale pokud by mi to nicilo zada, sla bych na matraci na zem já a syn s tatou at se mackaji na gauči. Treba to chlapa donutí vysvetlit mámě, ze na příští podobnou prespavacku se bud pořídí nove rozumne lůžko, nebo bude ten hotel, protože si nemuzete dovolit odrovnat zdraví.
Ale at to resi jejich syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.24 23:49

To jsou lidé už tak nedospělí a nesamostatní, že se musí ptát na internetu co dělat když se nemohou vejít k přespání?

Jak moc často se mi vybavuje film Idiocracie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.7.24 23:50
@stinga píše: Více

Možná. Za mě je to hloupé. Nápad to byl jich obou, za vlasy jí tam netáhl. Když už, tak bych si vyměnila spaní s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
12.7.24 23:56

to ano, na tuhle kratochvíli bych asi poslala manžela s dítětem samotné, a já se rekreovala sama doma - to by byl lepší oddech než trávit dovolenou týden v krcálku a pak celá rozbitá odletět na Kos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 23:59

Tohle je taky možnost, aspoň ale do budoucna ví, že jedna nov a dost, jako pardon ale 7 nocí před dovčou v Řecku? :lol: S takovou bych tam snad ani nedoletěla. Přece se museli domluvit, že tam budou spát, ovšem takové podmínky třeba nečekala. :lol: Zajímalo by mě, jak je na tom syn? Taky se mu spí špatně (pokud jsem přehlédla, omlouvám se, ale mírně mě vše vykolejilo) :mrgreen:

Opravdu by mě zajímal ten pravý důvod 7 nocí u tchánovců, stačila by jedna noc před letem. Ale tak, každý podle svého gusta.

• Citovat
  • Upravit
76739
13.7.24 00:02

manžel tam měl pařbu, a nechtělo se mu jet 2×, tak to tak úžasně vymyslel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 00:04

Takového manžela mít, to musí být radost. Snad se tady někdo další nebude inspirovat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5242
13.7.24 00:07

No co, tak jste si to proste nejak malovali a realita vypada jinak. Manzela bych postavila pred hotovou vec - jsi uplne vyrizena, mas zablokovana zada, zacinas citit zlucnik a akutne se potrebujes dat dohromady pred odletem, takze minimalne ty jdes na noc do hotelu. A at si tchani mysli, co uznaji za vhodne, zdravotni duvody jsou proste relevantni argument. Jo a kdybys potrebovala odblokovat, zkus Kinisi fyzioterapii, maji i pohotovostni terminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.7.24 00:07

Tak snad ví, jak jeho rodiče žijí. Asi nečekala vilu a samostatný apartmán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
13.7.24 00:08

jo, znovu jsem si přečetla první příspěvek - to je furt - manžel nechce, manžel chce, manžel je proti, manžel nadává - tady paní asi má pozici pátého kola od vozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
13.7.24 00:09

tak ale pokud tam nikdy nespala, tak nemohla vědět, že mají rozbité postele podepřené špunty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová