Šli byste do hotelu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22051
13.7.24 08:30

Z tvých příspěvků postupně víc a víc jasně vyplývá, že celý problém v rodině jsi ty a tvoje neochota mít s tchánovci přátelský vztah.

Z Německa do Prahy není žádná nepřekonatelná vzdálenost… a kdybyste se s jeho rodinou stýkali pravidelně, k takovéhle potrhlé situaci vůbec nemuselo dojít.

Nicméně holt, stalo se – asi už manžel neviděl jinou možnost. Ty jsi s tím souhlasila a musela jsi vědět, do čeho jdeš. Předem jsi věděla, že se příliš neznáte a že nevíš, jaké podmínky na spaní tam budou – o tom, že máš zdravotní problémy se zády, jsi také věděla a mohla jsi říct včas, že nezbytně potřebuješ kvalitní spaní a tedy nebudeš riskovat. I když – v hotelu na dovolené můžeš na nevyhovující matraci narazit také – v takové situaci také poletíš rovnou pryč?

Pokud teď celou rodinu odtáhneš (zcela náhodou, do bezva hotelu s bazénem :mrgreen: ) s odůvodněním, že TY se tam špatně vyspinkáš, zachováš se jako hulvát… a poškodí-li to vztahy v rodině, bude to tvojí vinou.

Příspěvek upraven 13.07.24 v 08:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 08:30
@Kolicek95 píše: Více

Cvicim, mam i fyzioterapeuta, ke kteremu chodim, ale prostě mam po nehode co jsem mela v 17 problem se zady a vetsinou se to da, nenosim na jeho doporuceni kabelky, orotoze mintonzhirsuje problym, nespim ve stanu apdod..coz me ani nelaka teda..sama jsem necekala, ze toto spani mi ty zada tak rozjebe..dlouho se mi nestalo, ze by me tak braly..jako je fakt, ze vetsinou mame fakt dobry ubytka nekde, kde matrace a postel je fakt kvalitni, doma mam take uzasnou matraci, takzs jsem to proste asi nikdy nevnimala, protoze jsem nikde nespala na nicem tak strasnym jako tady..proste me to samotnou prekvapilo, prvni noc jsme si rekl, ok musis si jen zvyknout, ale co dalsi koc horsi a horsi a jak se mi blokl ten krk, ze jako neslo s nim ani pohnout, tak jsem si rekla a dost, nebudu riskovat, ze se mi zas vrati ty bolesti co jsem mela driv..tak priste premyslim, jak to udelat, nechci se jich dotknout.

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.7.24 08:37
@Kolicek95 píše: Více

S tímhle fakt nesouhlasím. Mám vadu kyčelních kloubů a sakra záleží na čem spím. Noc na špatné matraci mě odrovná na týden. Vloni jsem měla výhřez ploténky a i když mám díky cvičení záda bez bolesti a bez problémů, tak na špatné matraci cítím, že je zase problém. A mimochodem, ta plotýnka mi vyjela po dvou nocích na mizerné posteli. Teď už s tím zakladatelka nic neudělá, i kdyby začala cvičit jako Tyrš, tak jí to záda nestovná.

• Citovat
  • Upravit
80119
13.7.24 08:38

Tak si kup matrací a je to. Nebude tě to stát ani tolik co jedna noc v hotelu. Anebo se přechod s manželem. Ale myslím si, že prostě nechceš s nimi být, tak sis našla duvod, no. Kdybys tam chtěla zůstat, řešení najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.7.24 08:41

Já bych tam přijela den dva před odletem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
13.7.24 08:43
@Anonymní píše: Více

Šla bych do hotelu, nechápu proč se máš kroutit tolik nocí někde na nepohodlném gauči. Vždytˇse uvidíte přes den, tak nevidím problém. Já když se nevyspím, nebo jsem hladová, tak jsem protivná, takže mě by vylifrovali na hotel hned první noc :mrgreen:
Manželovi to protě oznam, může jít s tebou, nebo atˇsi tam zůstane, tchánovcům řekni že takhle to prostě nejde a jdi. Jestli se někdo urazí, tak je to jeho problém. Normální člověk tohle prostě pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
13.7.24 08:47

Mě zaráží jedno - a to je šířka pohovky po rozložení. Protože i normální pohovka složená má sedák hluboký šedesát cm. Takže po rozložení to bývá kolem 100-120, ale většinou 140cm.
A postel podepřena korky. Jakými probuh? To jako špunty od vína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.7.24 08:59

Ja bydlim v Rakousku a doma jsme taky 2 roky nebyla, ono se to nezda, ale casu moc neni, kor pokud maji skolou povinne dite, prazdniny travime nekde a na vikend se to nevyplati, jako po skole vyjet odpo, prijedem v pa vecer a pak jen sobota a nedele zas domu, to se fakt vyplati..a prazdniny, ted pojedeme v rijnu na podzimni na par dni, my teda davame hotel vzdy a s rodinou se schazime..jinak leto bych do Prahy teda nejela travit..takze to chapu a jako jeji manzel, co? On se neumi zvednout a vzit syna za prarodicema? Kdyz neresi praci, psala ze on muze makat odkudkoliv..ocividne asi po tom sam neprahne, hlavne ze to davate za vinu zakladatelce a psala, ze oni jezdi tam, takze se vidaji, za nami jezdi taky spis, hlavne kvuli pohodli, nasi maji taky byt v Praze, v Dejvicich, cihlovy 3 pokoje, ale proste kdyz dojedem tak na spani to tam neni, jak sardinky..u nas mista habadej..takze u nas vzdy reknou, ze je lepe u nas a hlavne chapou, ze trmacet se s deckem x hodin, abysme tam pak bylo vikendy ale z toho vlastne jen jednu sobotu, tak prijedou oni, jsou v duchodu, muzou kdykoliv a pobyt dele..ono jak clovek zije v zahranici, tak proste ma zivot jinde a musim rict, zezacatku jsme jezdili casteji a proste lety to je mene a mene, ja to chapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.7.24 09:00

No, kdyby tady zakladatelka napsala, že se chtějí nasáčkovat k tchánovcům, a těm se to moc nelíbí, tak jí do hotelu pošlete všichni a ještě dostane naloženo.. Fakt nevidím důvod, proč by nemohli nocovat na hotelu? Prostě budou u tchánovců přes den. Likvidovat si záda, aby se náhodou někdo neurazil, tak to by mi mohlo houpat vaškem….

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.7.24 09:01
@astoret píše: Více
Žila jsem v zahraničí a tohle pochopit nedokážu. Postupně zapomenout vztah ke své rodné zemi a děti odstřihnout od té země, od jejich kořenů :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
12884
13.7.24 09:02
@Anonymní píše: Více

Nic neprobírej, oznamuj. Nejsi majetek manžela, máš právo dělat rozhodnutí i sama za sebe. Že se někdo urazí není konec světa :nevim:

Příspěvek upraven 13.07.24 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.7.24 09:06
@BohunkaP píše: Více

Jako sorry, ale pokud nekdo trpi a ma bolesti zad a spi na tom, co popisuje zakladatelka, co je to za lidi, kdyz to nepochopi a poskodi to vztahy?

Ja takhke jednou dojela ke kamaradce, ze maji novy apartman ve Spanelsku a ze me zvou atd a prijedu a ry nemame to hotove, rekonstrukce se opozdila, byt rozdelany, postel zadna,,tak budes spat tady na zemi na karimatce a spacaku a ja rikam, hele sorry, budeme neco spou podnikat, ale na zemi nespim a sla jsem do hotelu, proste jako ne, nerada spim na zemi a nebudu se tam kroutit, nastesti kamoska rekla, ze to chape..stejne tak bych se mohla urazit ja, ze me pozvali a pak nemaji misto na spani..

Stejne tak tady, tchyne chce 3 lidi do bytu a proste nema na to vybaveni, hodit nekomu nafukovacku na zem a ostatni nechat slat na rozbitym malem gauci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.7.24 09:08
@Snorlaxik píše: Více

Tyhle tvoje výčitky jsou trapné a průhledné, smiř se už s tím, že i ten tvůj poklad se může odstěhovat někam daleko a jezdit domů jednou za rok, a ne, snacha mu nemusí u toho dělat stafáž (kór s tchýní jako ty).

Vztah mezi rodiči a synem je JEHO zodpovědnost, stejně tak jako vožení vnuků, to je úplně od cesty tohle zakladatelce vyčítat. Ta se upozaďuje až až. Kdyby byl chlap co k čemu, přiveze dvakrát do roka děti sám, a ženská může mít voraz. Jenže to by se musel starat sám bez služky za zadkem, když rodiče nehlídají, a na to je evidentně líný. To ale není vina snachy 8)

Zakladatelka chtěla vyjít vstříc, no vyšlo najevo že je to až příliš spokojenost všech ostatních na její úkor, a má právo situaci řešit i ke svojí spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.7.24 09:14
@Snorlaxik píše: Více

Zadny extra vztah ke sve zemi nemam, od 17 let pendluji v zahranici, v cesku uz moc pratel ani nemam, vetsinu mam v zahranici, rada tam obcas zajedu, udrzuji si cestinu pres fora, protoze vetsina pratel je z ciziny, s rodinou se vidam, ale kdybych tam nemela rodinu, tak prijedu klidne 1×5 let na navstevu, dceru bereme obcas do Ceska, aby ho poznala, ale pak vetsinou odjizdim s tim, ze proste jsem rada, ze se vracim jinam.. :nevim: nevim, mam praci, kamarady v zemi, kde ziji, dcera tu chodi do skoly, rada obcas zajedu, ale ze bych tam jezdila 2× do roka, proc…kdyz mam moznost, rada letim nekam jinam, neco jineho bude za rodice nebudou chtit nebo nebudou moc jezdit sem, to budeme jezdit my, ale oni sami rikaji vzdy proc vy budete jezdit sem, co tady v byte, proste oni radi prijedou k nam, protoze jsou tam hory, jezera, je to pro ne rekreace, po Praze uz ani nechodi, do centra nejezdi, max do Dejvic na nakup a pak jsou radi, ze jsou zpatky, takze ani s nama nikam nechteji vyrazit, za to, kdyz jsou tady, jsou aktivni, kazdy to ma jinak :) :nevim:

Příspěvek upraven 13.07.24 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.7.24 09:14

Šla bych na hotel.
Nevím, kdy letite, ale ještě bys mohla stihnout jednu fyzioterapii v praze, vygoogli si Fyziosvet na Letné, berou rychle a krasne ti odblokuji všechny bloky.
A příště bych se zamyslela, co zvládnu (a artikulovala zcela zretelne sve potreby) a trvala si na tom, protože 3.den smrdí jak ryba, tak host.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová