Žaludeční balónek SlimBall

1477
17.4.11 18:47

SlimBall

Ahoj holky, máte s tím některá zkušenost?
http://www.slimball.cz/…jak-funguje/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
17.4.11 19:07

Rozhodně to není zdravá forma hubnutí, už ta rychlost úbytku :think:

A navíc pochybuju, že nějaký úbytek bude, kup si radši vlákninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
17.4.11 19:17

To není pro mě.. :lol: i kdyz bych potrebovala aspon ty 3kg.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.4.11 20:47

Já jsem to odzkoušela a musím říct, že během 1 týdne jsem měla dole 5 kg. Bylo to super, ale potom si na to můj žaludek zvykl a bylo! Přišlo mi, že jsem pak měla strašně brzo hlad po jídle :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.4.11 09:36

no to je teda pekne blbe… a nabralas to zase zpatky? jsou to podle tebe vyhozene prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.4.11 15:44

no mě by jen zajímalo, jak se to dostane z těla ven… a co to provádí se žaludeční sliznící na kterou to tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.4.11 19:55
freeonit píše:
no to je teda pekne blbe… a nabralas to zase zpatky? jsou to podle tebe vyhozene prachy?

To víš, že jsem to nabrala. V podstatě do 1 měsíce jsem to měla zpátky :zed: ! Já se ale musím přiznat, že co se týče hubnutí, tak já jsem strašně neukázněný tip :wink: a věčná dietářka! Teď momentálně teda ne, protože jsem těhotná :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.4.11 19:58

kamarádka si to chce pořád kupovat a tak nevím jestli ji to vymluvit nebo ji v tom podpořit… fakt by potrebovala zhubnout ale jestli jsou po tom zravy stavy tak to nema cenu.. :-( prave ze ona moc neji ale koukne na cokoladovou tycku a ma kilo nahoře.. itak dekuju za odpoved!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
18.4.11 22:35

to se dá koupit v lekárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.4.11 08:55

Třeba jí to pomůže, ale já bych opravdu volila raději plán na změnu stravy! Nechala jsem si vypracovat jídelníček a fakt jsem zhuba 1 kg za týden. Doromady jsem shodila 10 kg, ale samozřejě, že když pak začne jíst normální jídlo, tak zase začne nabírat!
Můžu říct, že je to boj na celý život :wink: ! Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti :zed: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.4.11 08:56
romype píše:
to se dá koupit v lekárně?

Ne v lékarně se to koupit nedá, pouze objednat přes net! Alespoň dle mých informací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gažule
13.12.11 12:57

Gažka

ahoj, musím říct že sem zhubla po těchto prašcích 7kg a ano napbarala sem to zpět ale diky tomu že sem ne neuměla udržet ..ted si je obědnám opět byla sem sními spokojená a pokusím si tu vahu pak udržet sem na sladké

• Citovat
  • Upravit
441
15.12.11 05:21

Já se přihlásila před 5 týdny na přirozené hubnutí no holky je to boj, ale mám 5kg dole. Hlavně neberte tyhle blbosti! Mě choděj od eRmailu každý týden min2 zázračné přípravky na hubnutí.
JÍST ZDRAVĚ A TROCHU POHYBU S KOČÁREM STAČÍ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra maunova
7.1.12 11:18

Petra

ahoj holky,četla jsem vaší diskusi o slimball.Kde se to objednává,jdu do toho.Během těhotenství jsem nabrala 25kg a nemužu se s stim srovnat,synovi jsou 4roky a já skusila už asi tisís diet a dole mam jen pár kilícek,a ton jen díky tomu že v práci děláme noční služby,takže to krapátko šlo dolu,ale žádnej zázrak to neni,jsem jak bedna kytu.Tak mi prosim někdo napište tu adresu ať si to mužu objednat.Takže děvčata díky moc.Čauky Peťa.

• Citovat
  • Upravit
VĚRAFE
12.1.12 19:57

VAROVÁNÍ PŘED SLIM BALLEM

AHOJ .VSEM KDO SI CHCE KOUPIT TEN BLBEJ SLIM BALL VAROVÁNÍ!!!!!NEFUNGUJE TO A ANI Z NICH PAK NEDOSTANETE PENÍZE ZPĚT,JAK SLIBUJÍ!!!!UŽ 5 MĚSÍCŮ JEN VOLÁM ,KDY MI VRÁTÍ PENÍZE,ALE MARNĚ!!!TAKŽE DÁMY,NEŽERTE A CVIČTE!!!!DALŠÍ PODVEDENÁ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková