Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, máte s tím některá zkušenost?
http://www.slimball.cz/…jak-funguje/
Rozhodně to není zdravá forma hubnutí, už ta rychlost úbytku ![]()
A navíc pochybuju, že nějaký úbytek bude, kup si radši vlákninu.
Já jsem to odzkoušela a musím říct, že během 1 týdne jsem měla dole 5 kg. Bylo to super, ale potom si na to můj žaludek zvykl a bylo! Přišlo mi, že jsem pak měla strašně brzo hlad po jídle
!
no to je teda pekne blbe… a nabralas to zase zpatky? jsou to podle tebe vyhozene prachy?
no mě by jen zajímalo, jak se to dostane z těla ven… a co to provádí se žaludeční sliznící na kterou to tlačí
freeonit píše:
no to je teda pekne blbe… a nabralas to zase zpatky? jsou to podle tebe vyhozene prachy?
To víš, že jsem to nabrala. V podstatě do 1 měsíce jsem to měla zpátky
! Já se ale musím přiznat, že co se týče hubnutí, tak já jsem strašně neukázněný tip
a věčná dietářka! Teď momentálně teda ne, protože jsem těhotná
!
kamarádka si to chce pořád kupovat a tak nevím jestli ji to vymluvit nebo ji v tom podpořit… fakt by potrebovala zhubnout ale jestli jsou po tom zravy stavy tak to nema cenu..
prave ze ona moc neji ale koukne na cokoladovou tycku a ma kilo nahoře.. itak dekuju za odpoved!
Třeba jí to pomůže, ale já bych opravdu volila raději plán na změnu stravy! Nechala jsem si vypracovat jídelníček a fakt jsem zhuba 1 kg za týden. Doromady jsem shodila 10 kg, ale samozřejě, že když pak začne jíst normální jídlo, tak zase začne nabírat!
Můžu říct, že je to boj na celý život
! Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti
!
romype píše:
to se dá koupit v lekárně?
Ne v lékarně se to koupit nedá, pouze objednat přes net! Alespoň dle mých informací!
ahoj, musím říct že sem zhubla po těchto prašcích 7kg a ano napbarala sem to zpět ale diky tomu že sem ne neuměla udržet ..ted si je obědnám opět byla sem sními spokojená a pokusím si tu vahu pak udržet sem na sladké
Já se přihlásila před 5 týdny na přirozené hubnutí no holky je to boj, ale mám 5kg dole. Hlavně neberte tyhle blbosti! Mě choděj od eRmailu každý týden min2 zázračné přípravky na hubnutí.
JÍST ZDRAVĚ A TROCHU POHYBU S KOČÁREM STAČÍ!!!
ahoj holky,četla jsem vaší diskusi o slimball.Kde se to objednává,jdu do toho.Během těhotenství jsem nabrala 25kg a nemužu se s stim srovnat,synovi jsou 4roky a já skusila už asi tisís diet a dole mam jen pár kilícek,a ton jen díky tomu že v práci děláme noční služby,takže to krapátko šlo dolu,ale žádnej zázrak to neni,jsem jak bedna kytu.Tak mi prosim někdo napište tu adresu ať si to mužu objednat.Takže děvčata díky moc.Čauky Peťa.
AHOJ .VSEM KDO SI CHCE KOUPIT TEN BLBEJ SLIM BALL VAROVÁNÍ!!!!!NEFUNGUJE TO A ANI Z NICH PAK NEDOSTANETE PENÍZE ZPĚT,JAK SLIBUJÍ!!!!UŽ 5 MĚSÍCŮ JEN VOLÁM ,KDY MI VRÁTÍ PENÍZE,ALE MARNĚ!!!TAKŽE DÁMY,NEŽERTE A CVIČTE!!!!DALŠÍ PODVEDENÁ.