Prášky na hubnutí Sibutramine - zkušenosti?

91
17.4.11 11:47

sibutramine?

Ahoj holky. Máte někdo zkušenost s lékem na hubnutí sibutramine? Prý něco jako adipex,meridie… děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
17.4.11 11:50
jaanniik píše:
Ahoj holky. Máte někdo zkušenost s lékem na hubnutí sibutramine? Prý něco jako adipex,meridie… děkuji za odpovědi

Ten je zakazanej, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.4.11 12:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.4.11 12:06

podle mně nic jako LÉK na hubnutí neexistuje.
To jestli chceš zhubnout musíš mít v první řadě v hlavě. Musíš mít silnou vůli a musíš to doopravdy chtít.
Základ je jíst víckrát denně v menších porcích vyváženou stravu a pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
17.4.11 12:22

Jinak asi vis, ze pokud mas 75kg, tak ti doktor zadnej takovej lek nepredepise. Kdyz uz ho nekomu da, tak opravdu obezni osobe, ktera ho samozrejme bere pod dohledem. Je to hroznej drijak, prirovnala bych k pervitinu. Zensky, ktery si ho nacerno objednaji po netu, sice brzo zhubnou, ale kdyz ho vysadis, stejne priberes :nevim: a vecne to uzivat nejde, ze jo? Vedlejsi ucinky jako nespavost atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.4.11 12:26
LeaZbrna píše:
Jinak asi vis, ze pokud mas 75kg, tak ti doktor zadnej takovej lek nepredepise. Kdyz uz ho nekomu da, tak opravdu obezni osobe, ktera ho samozrejme bere pod dohledem. Je to hroznej drijak, prirovnala bych k pervitinu. Zensky, ktery si ho nacerno objednaji po netu, sice brzo zhubnou, ale kdyz ho vysadis, stejne priberes :nevim: a vecne to uzivat nejde, ze jo? Vedlejsi ucinky jako nespavost atak.

myslíš složku Efedrin v previtinu :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.4.11 14:39

Dřív byl normálně na předpis - ale hradila si jej pacientka sama, / jen ve velmi vážných a komplik. případech obezity jej hradila pojišťovna / nyní cca 2 roky už je zakázaný úplně.

Adipex - dlouho…myslím skoro 10 let, Sibutramin míň, ale všechno jsou to hrozný drijáky…zkazíš si zdraví a zhubnout / dlouhodobě / se ti stejně nepodaří…

Tak, jak psaly holky předemnou - hubnutí je hlavně v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.4.11 14:41

A jinak pro upřesnění - Meridia - je název léku a v něm je obsažená účinná látka Sibutramin… vyrábělo to více firem / je to stejný lék /, ale každá fi. si jej jinak nazvala… např. Sibutramin al, Meridia, Lindaxa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.4.11 15:43

já to nechci brát..jen se ptám. Bavily jsme se o tom se známou a ani jedna jsme pořádně nevěděli o co jde. Jinak díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.4.11 19:05
jaanniik píše:
já to nechci brát..jen se ptám. Bavily jsme se o tom se známou a ani jedna jsme pořádně nevěděli o co jde. Jinak díky za info

Tak už víš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.5.11 22:20

a jak je to s Alli, nemáte někdo zkušenost … mám sedavou práci tak nevím jestli to bude mít nějaký účinek. Je to prý hodně projímavý … a ještě se dá někde sehat ta akce co byla do 22.5. ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marketvanov
7.3.12 11:10

alli

když sníš více tuku tak se pos…š, takže ti to vlastně hlídá kolik máš sníst tuku. Trochu zhubněš ale bez pohybu nic moc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
LILI XX
3.5.12 22:37

Ahoj holky jen tak tu brouzdam po internetu a ctu si vase prispevky a jelikoz s tim mam osobni zkusenost tak jsem se rozhodla ze vam napisu po Sibutrilu 15.mg se vazne zhubne v jednom baleni je 30 tabletek takze je to na mesic ja osobne jsem zhubla 7.kg prvnich 14 dni nic a pak jsem hubla ze dne na den musi se vypit hodne velky mnozstvy vody neustale mit vodu pri sobe kamkoliv jdete protoze moc vysychaji usta a nemel by to brat clovek ktery ma zdravotni problemy jako srdce jatra …atd jsou to uz 4 mesice co jsem je dobrala a nenabrala jsem ani kilo ale je to samozrejme i o tom ze se musite hlidat devcata to uz je pak na vas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.12 22:50
@Lili XX píše:
Ahoj holky jen tak tu brouzdam po internetu a ctu si vase prispevky a jelikoz s tim mam osobni zkusenost tak jsem se rozhodla ze vam napisu po Sibutrilu 15.mg se vazne zhubne v jednom baleni je 30 tabletek takze je to na mesic ja osobne jsem zhubla 7.kg prvnich 14 dni nic a pak jsem hubla ze dne na den musi se vypit hodne velky mnozstvy vody neustale mit vodu pri sobe kamkoliv jdete protoze moc vysychaji usta a nemel by to brat clovek ktery ma zdravotni problemy jako srdce jatra …atd jsou to uz 4 mesice co jsem je dobrala a nenabrala jsem ani kilo ale je to samozrejme i o tom ze se musite hlidat devcata to uz je pak na vas

a kde jsi ho sehnala, když je zakázaný? chtěla bych taky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
LILI XX
3.5.12 23:57

ja ho sehnat mohu delam v zahranici kde to k sehnani je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat