Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lili XX píše:
ja ho sehnat mohu delam v zahranici kde to k sehnani je
mohu se zeptat, jak se ten váš přípravek jmenuje a v které zemi ho kupujete? díky
Holky neblázněte!
Ničit si zdraví takovým sajrajtem
Jen ne tom necháte někomu pořádně vydělat a Vy samotné si tím zničíte zdraví ![]()
A těch 30 kapslí je na 30 dní? Nebo jaké je dávkování? ![]()
Děkuji
Holky chtěla jsem se zeptat snažíme se s přítelem o miminko myslíte že můžu i zároveň zkusit zhubnout a toto brát? Děkuji za odpovědi ![]()
@Lucik87 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat snažíme se s přítelem o miminko myslíte že můžu i zároveň zkusit zhubnout a toto brát? Děkuji za odpovědi
Určitě bych to nebrala když se chci snažit o miminko, je to sajrajt, a v těle se ty látky drží, tak si vybrat miminko, a po kojení se pak snažit zhubnout ![]()
A osobně jsem jej brala, sehnala si ze zahraničí, a pomohlo to hodně, cvičila jsem a nic, a když jsem jej přidala, tak šly kila kila dolů
a vydržela mi váha bez prášků a na stejné váze cca rok, poté jsem znovu otěhotněa, tak je jasné že kila šla zase nahoru ![]()
Ahoj, rad bych se zeptal tady lidi co maj zkusenost s hubnutim na jednu zasadni vec.
Jestli je mozne i zhubnout a prijit o tuk treba na bokach pokud to mate v genech? Tedy muzu behat jak idiot, muzu se prinutit do fitka jenze nemusi to mit prilis efekt pokud to mam v genech. Pripadne prijde jojo efekt jako kdysi. Zhubnul jsem docela i neco ale za mesic vse zpet. Proste snite cokoliv a naberete, nemusi to byt jako to je v TV ze sni chlap 15 knedliku, maso poradny tucny, potom da slehacku a jeste dorty
Prave ja jim treba lososa, zeleninu, rohlik, sejra nizko tucnyho, rejzi. Nekdy treba ten smazak.
Chtel jsem soucasne i zkusit ten Power Plate, kdyz je to tak popularni a slecny si to pochvalujou, jenze je to spis na spevneni a nevim zda by to pomohlo.
Ted ten problem:
Jsem sice muz, asi divne ale mam pomerne dost tuk prave na bokach. Vypada to hrozne, rekla me to i pritelkyne ze jsem potom takovej sirokej ![]()
Jsem i docela voplacanej a nelibi se me to. Problem zaroven je ze se az tak dlouhodobe neprinutim chodit nekde do fitka nebo behat. Celkove posledni roky je aktivity min. Predtim bylo vic ale i tak nic moc efekt.
Zaujala me i liposukce ale to je i docela drahy a nevim zda bych dokazal jit na operaci.
Zkousel jsem i dietu treba jist rejzi, zelenina me nevadi ale asi jen ten jidelnicek take nepomuze, alespon ne ukazdeho.
Jako mladsi jsem spis trosku zhubnul, kdyz jsem byl v zahranici ale stejne to moc nebylo videt. A to zvazme situaci, clovek co je venku nekde v zahranici, mesic tam nic moc neji, nejakou max susenku, spi venku, ma denne pohyb po krasach zeme, vyleze horu co ma 3000 m. n.m… letos treba. Docela me to stve ![]()
Nikdy se me nepodarilo zhubnout na tu moji vahu co bych mel mit.
Bude to tim ze moje mama jako mladsi byla dost voplacana (i jako stara taky je), ne sice pres 100kg ale byla. Jeji mama to byla doslova tank, proste masina. Takze zrejme tam neco bude v genech a muzu se zblaznit potom a jist rejzi jak chci.
Nechci kvuli hubnuti treba uzivat pravidelne piko, znam ho dobre ale je to desna chemie a po dennim uziti se to hazi na psychinu ze to pak clovek postupne vyzaduje.
Proto me zaujalo i ty prasky, ty Sibutramine jsou silnejsi?
Pracuje telo potom i kdyz sedite jako je tomu u pika? ![]()
Pokud bych je mel cca 2 mesice (60tablet) pomuze to alespon na ten tuk a zhubnuti? Ztrati telo tedy i ten tuk?
Je jasny ze to chce potom aspon pohyb, treba zkusit ten Power Plate, chodit aspon vic na prochazky, kdyz uz behani v lese me prilis nepomohlo. Nejist tucne veci ale to by slo splnit. Omezil bych jeste vice tu a tam nejakou sladkost.
Nereste prosim ted jestli je to driak, driaku cpem do sebe hodne i jinak.
Sehnat to asi problem nebude. Pripadne pokud to nekdo mate, udelejte mi nabidku kdyz tak PM pls ![]()
Btw jakou mate jeste zkusenost s tim Adipex Retard?
Ma to podobnou ucinnost nebo ma byt slabsi? Koukam ze ten Adipex se jeste prodava na predpis to by slo.
Adipex je látka co sibutramin obsahuje, takže není tak silná, a osobní zkušenost, po prvním těhotenství cvičení nezabíralo a když jsem k tomu začala jíst sibutramin, tak šla váha jako zázrakem dolů, samo že to to cvičení chce taky, aby bylo potom tělo zpevnéné a vypadalo ale za mě do něj půjdu znovu, a doufám že mi opět pomůže ![]()
Dekuji za reakci, jsem to trochu koukal vic a musim upozornit na par veci kolem techto leku jelikoz jsem nasel i jinde podobne diskuze, kdy slecny radi hubnou.
Sami na jednu stranu odsuzujou fetaky…vite ze…
treba Adipex je Phentermine neco jako jen nelegalni Methamphetamin (PIKO). Oba leky jsou stimulanty (stejne jako vsechny amfetaminy). Ucinky methamfetaminu jsou vetsi, takze metamfetamin je proto vic navykovej s vysokym potencialem pro zneuzivani a zavislosti.
Amphetaminy maji stimulacni ucinky tudiz potlacuji take chut k jidlu. Stimulacni ucinky fenterminu zvusuji svou tepovou frekvenci a krevni tlak a snizuje chut k jidlu. Chut k jidlu potlacujici ucinek fenterminu ma tendenci klesat po nekolika tydnech, a proto tento lek je vhodny pouze behem prvnich nekolika tydnu programu hubnuti.
Muzete tomu rikat legalni piko. Problem je take dalsi ucinky by to melo po letech. Protoze treba u pika se az po letech zjistil problem „methampetaminovych ust“ a to i kdyz uzivatel ho bral jen nejaky rok, dal pryc a stejne i po 3 letech tento problem dotycneho dostihl.
Ahoj, já jsem si sibutramin objednala na slovenskych strankach http://stihla-linia.webnode.sk/produkty-1/ tak jsem zvědavá, od zitra zacinam uzivat… ![]()