Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@angelaaa skusila jsem to trikrat vzdy se mi motala hlava tak jsem je vyhodila do kose chtelo se mi po nich spat a testovala jsem na vejsce v laborkach jestli fakt obsahuji tu latku jo obsahuji takze vim ze me nedela dobre ani adipex jsem na tyhle prasky asi moc hubena nevim no.
Ja si objednala zatim ten 15mg vcera a zatim od nich zadny mail. Je to v eurech ta castka, na poste to prevedou vid?
a psalas 3 4 dny nejak, ze jim to trva?
Tak si pro nej jdu, prosimte opravdu je to sibutramib? neni to podvod?
@angelaaa píše:
To ti nikdo nezaruci
vem si to na analyzu jestli mas pochybnosti treba v praze na vscht treba ti to tam udelaji za neakej peniz
@angelaaa píše:
Ale to co jsem mela ja tusim cca pred rokem tak to byl sibutramin delala jsem si rozbor v labce
Tak nevim, ale myslim, ze je to pruser…prisly mi bez pribaloveho letaku…jdu ted volat do labky
@Fireangel píše:
Pokud cvičíte, doporučuji Synefrin (Synephrine).
Ahoj ja prave po zkusenosti s adipexem a sibutramibem oboje hruza tak jsem se dala na cviceni jill a tiffany obcas zuzku light o sinefrinu jsem neslysela jak to funguje a kde to sehnat slysela jsem jen o l carnitinu a pry je to placebo
@angelaaa a kam jdes volat? Do jaky labky? A co sis presneobjednala me to prislo taky bez navodu dyt oni to kouskuji a prodavaji 3× draz nez je bezna cena tak nemuzou mit ke vsemu letak leda by ho kopirovali maj ho na netu ja si tenkrat objednala reduce
Stoji to 1100,– ten rozbor…je to reduce 15mg - sibutramine hydrochloride monohydrate od Ordain
Jsou to platicka a v tom zluty prasky ovalny…exp. je v pohode
@angelaaa ty uz mas hotovej rozbor neak rychle ne? Ja co mela reduce byl modro bilej v plastovy plechovce normalne s uzavrenou folii pod vickem tak nevim a tez to bylo 15mg dle analyzy tam bylo min toho sibutramin cca kolem 10mg
Ahoj, prosimte muzes mi napsat zkusenost s timto pripravkem a dodavatelem? Budu ti moc vdecna. Dekuju
@angelaaa uz jsem ti to psala pokud mluvis na nekoho konkretniho zmackni pod jeho nickem odkaz zminit a dotycny bude vedet ze ho zminujes a odpovi ti