Prášky na hubnutí Sibutramine - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.14 21:52
@nickyyy píše:
Ahoj, já jsem si sibutramin objednala na slovenskych strankach http://stihla-linia.webnode.sk/produkty-1/ tak jsem zvědavá, od zitra zacinam uzivat… :potlesk:

tak jaká je tvoje zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3.2.14 10:10

Dá se z těchto stránek nakupovat i do ČR (viz výše)? Já jen že jsem se dozvěděla, že adipex je v podstatě droga (je to pomalu stejné, jak kdybych užívala pervitin) a co se týče sibutraminu tak nevim:
http://www.sukl.cz/…e-19-03-2010. Četla jsem tam i o té studii, ze které vylezlo, že při podávání placeba byly lepší výsledky než u sibutraminu.Tak já vám nevim, jestli oni z nás nedělají trochu pitomce:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.14 14:34

@HančaMamča hlavně je vše v hlavě, když si řekneš že to půjde (i podvědomně) tak můžeš brát klidně i placebo a půjde to jak po másle, Sibu je zalázaný v celé EU a na slovensku se prodáva :lol: tedy jde sehnat přes internetové stránky se slovenskou doménou, ale stránky jsou v češtině :lol: pak co si o tom myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.2.14 18:19
@HančaMamča píše:
Dá se z těchto stránek nakupovat i do ČR (viz výše)? Já jen že jsem se dozvěděla, že adipex je v podstatě droga (je to pomalu stejné, jak kdybych užívala pervitin) a co se týče sibutraminu tak nevim:
http://www.sukl.cz/…e-19-03-2010. Četla jsem tam i o té studii, ze které vylezlo, že při podávání placeba byly lepší výsledky než u sibutraminu.Tak já vám nevim, jestli oni z nás nedělají trochu pitomce:-/

Ahoj tak z tech stranek jsem objednala a uvidim dneska to prislo a zitra to zkusim adipex jsem zkousela a chtelo se mi po nem naopak spat byla jsem silene utahana takze zkusim toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.14 23:18

Se Sibutramine nemám žádné zkušenosti, ale mám už 2 týden zkušenost s Obethinem (je přírodní). Není to nic takového, co by ti slibolovalo jez jak chceš a prášky to zlikvidují za tebe. Naopak tyhle prášky tě nutí jíst méně a lépe (zdravěji). Po dvou týdnech mám pár kilo dole, ale hlavní je to, že jsem se naučila jíst menší porce a sladké už skoro vůbec nejím. To jsem na něm byla závislá :roll: I když jím méně necítím se nějak slaběji nebo více unavená. Právě naopak mám více energie a elánu než před tím! ;)
 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.2.14 07:16
@MisD píše:
Se Sibutramine nemám žádné zkušenosti, ale mám už 2 týden zkušenost s Obethinem (je přírodní). Není to nic takového, co by ti slibolovalo jez jak chceš a prášky to zlikvidují za tebe. Naopak tyhle prášky tě nutí jíst méně a lépe (zdravěji). Po dvou týdnech mám pár kilo dole, ale hlavní je to, že jsem se naučila jíst menší porce a sladké už skoro vůbec nejím. To jsem na něm byla závislá :roll: I když jím méně necítím se nějak slaběji nebo více unavená. Právě naopak mám více energie a elánu než před tím! ;)
)

No ja jim jeste pred jidlem vlakninu nepotrebujes toho tolik snist jsi hned plnejsi a snis min no a do toho cvicim s jillian michaels zacla jsem u levelu 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.2.14 09:45
@Baruxxx píše:
Nabízím přípravek na hubnutí. Účinné ale nemohu již dál užívat kvůli těhotenství. Jedno balení 60 ks, nové, nenačaté. Druhé balení načaté,50 ks.Za obojí jsem platila 1200 kč, nyní polovina.
Info o produktu: http://www.prozdravi.cz/ebs-60-tbl.html :-)pište na email: barush23@seznam.cz

Tak tomuhle moc neverim takovym zazracnym spalovacum tuku tuk se da spalit pouze cvicenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 09:25

sibutramin

Dobry den, prave jsem si precetla ze jste brala sibutramin mohla bych se zeptat kde jste si ho objednala a za kolik penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.2.14 18:52
@verca12363 píše:
Dobry den, prave jsem si precetla ze jste brala sibutramin mohla bych se zeptat kde jste si ho objednala a za kolik penez?

Stihlalinie.sk tusim ze je to ta stranka a tam se nemusite bat je to opravdu sibutramin ale jak rikam me nedelal dobre to same adipex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.14 09:11

aha

Ahaa dekuju moje kamaradky si je objednava taky od nejaky prave svi amaradky za sest stovek ale netusim vubec od kud nemuzu to tu nejak najit nejlevnejsi vzdy kolem osmi stovek a deviti tak dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.14 09:30
@verca12363 píše:
Ahaa dekuju moje kamaradky si je objednava taky od nejaky prave svi amaradky za sest stovek ale netusim vubec od kud nemuzu to tu nejak najit nejlevnejsi vzdy kolem osmi stovek a deviti tak dekuju

Tam stalo 28kapsli 1000kc i s dobirkpu za 600 to koupi na predpis toliko to stoji v lekarne no kupovat od nekoho bala bych si ze v tom je neco jineho tady na tech strankach je fakt to co v nich ma byt ale je to drahe ale jak rikam nedelalo mi to dobre byla jsem po obou unavena rozostrene videni po adi jsem skoro nezhubla po sibu trochu jadotoho teda cvicela a po adi jsem mela i hlad po sibu teda az na vecer a po sibu mi buselo srdce a zimnice po adi zase jsem se silene potila a byla jak naspeedla furt jsem neco musela delat to trvalo tak 2-3hod pak se dostavila zima a potreba spat jinak po obou je silena zizen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.7.14 14:49

Sibutramin

Ahoj, prosimte, je to dobry kontakt seriozni? A jestli ano, zhubla jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.7.14 15:35
@angelaaa píše:
Ahoj, prosimte, je to dobry kontakt seriozni? A jestli ano, zhubla jsi?

Nezhubla :mrgreen: jako zhubla ale bez prasku chce to silu vule rikam ze ze zacatku nez jsem se odhodlala zmenit stravu a zacit cvicit tak jsem zkusila vse mozny zadny prasek te nespasi aby jsi mohla jist na nej tuny sladkeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.7.14 17:35

Vubec nic jsi nezhubla? kolik staly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.7.14 17:38
@angelaaa píše:
Vubec nic jsi nezhubla? kolik staly?

Asi litra me nedelali dobre motala se mi hlava zkousela jsem i adipex a to same takze za me sport a pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková