Prášky na hubnutí Sibutramine - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80176
15.2.16 12:30
@Lenka Vodstrcilova píše:
Ahojky, já jsem dříve užívala meridii a byla jsem s ni spokojena, nyni jsem si sehnala sibutramine, což je to samé a jsem opět spokojená, hubnu tak jak jsem očekávala. Po předchozí zkušenosti vím, že je velice důležité neomezit příliš stravu, je potřeba jíst alespoň poloviční porce co předtím. Je to občas docela přemáhání, protože chuť na jídlo příliš nemám, ale pokud přestanete úplně jíst, tak pak je velká pravděpodobnost, že rychle naberete zpátky. Když udržíte nějakou rozumnou stravu a budete se hýbat, tak to půjde dobře a ani nenaberete zpět co jste zhubli. Kdyby chtel nekdo poradit kde koupit sibutramin, tak napiste, poslu kontakt, mam overeny.

A tohle je ten princip - kupte si náš zázrak, a když budete jíst méně a více se hýbat, zhubnete. No jsem snad hloupá? takhle zhubnu i bez zázraků, po kterých hubnou leda peněženky. Takže - omezit množství stravy, jíst častěji a méně a hlavně se hýbat! To funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.16 12:39
@Anonymní píše:
@jenika1
máš pravdu
jsou to vyhozené peníze
topfigura nedoropučuji
nezhubla jsem ani kilo a to beru téměř měsíc

vždyť je to vždycky jen tahák na prachy, nic víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.2.16 13:27

Taky nedoporucuji, taky sem nezhubla ani kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 13:32
@Lenka828282
@Lenka828282 píše:
Taky nedoporucuji, taky sem nezhubla ani kilo

také máte z top figura??
mě tam psala z emailu paní Bubniaková
ted jsem jí odesílala email, že bych ráda vysvětlení
jak to že ani deko dole a zaplatila jsem 64€
pokud se neozve tak ji nahlásím na policii čr

• Citovat
  • Upravit
1
7.11.16 14:36

Ahojky holky. Beru 2. měsíce yeduc a opravdu mi pomáhá. Zhubla jsem už asi 8 kg. Ale to není ten můj problém..nevíte někdo za jak dlouhou dobu po dobrání tohoto léku se můžem začít snažit s manželem o dítě? Díky moc předem za případnou odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.7.17 13:34

Ahoj holky nezbyl vam nejaky mnela bych zajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.8.17 15:49

..

Příspěvek upraven 15.08.17 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.18 12:42

Tak ja tedy mam zkusenosti se Sibutramin 20mg, pred 6ti lety jsem ho brala a zhubla jsem teda vyrazne…na kg to moc videt neslo, to asi jen 7kg ale na tele to slo videt hodne. Je po tom velka zizen. Ted po 6 ti letech zacinam znova, protoze jsem pri tehu pribrala 30kg a tech 12kg se nemuzu zbavit. Takze zacinam znova, az se ukazou zmeny dam vam foto…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.18 17:49

@Nelly1988 Ahoj, odkud a za kolik jsi objednávala?
Známá si před 3 lety píchala nějaké injekce do břicha a zhubla opravdu hodně, dneska je stále štíhlá a já jí to moc závidím, že to měla bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.3.18 17:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
8.5.18 08:02
@Dazzh píše:
Sibutramin špatný pro srdce?
špatný bude hlavně pro hlavu. Jsou to léky na bázi inhibitoru zpětného zachytávání serotoninu a noradrenalinu. Po vysazení by se ti zákonitě měla zhoršit nálada, otázka je jak moc. Já bych to do pusy nevzal a to jsem už zkusil hodně věcí..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.9.18 08:33

Tak jak ? :)

Ahooj :) dnes mi mají příjít prášky Sibutramin 20mg ze stránky rychle-hubnuti.net.. Před pár rokama jsem brala Sibutril a zhubla jsem přes 10kg,teď jsem na tom stejně jako Ty.. 30kg v těhotenství nahoře a cca 15kg pořád nejde dolů.. Funguje Ti to zase jako předtím ? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.9.18 08:36

@Nelly1988 : to bylo pro Tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.9.18 08:55
8o 8o

Holky, víte proč jsou tyhle léky zakázané? Meridia, y Sibutramin a podobně, Protože hlavní účinnou složkou jsou látky které jsou obsaženy v pervitinu.
Samozřejmě, že když budete pravidelně šnupat pervitin zhubnete, neb prostě budete hyperaktivní a vůbec nebudete mít hlad.
Tady tedy berete látky obsažené v pervitinu ve formě tabletky v menším množství, ale proč si myslíte, že vám pak buší srdce jste zrychlené máte žízeň atd.
Jestli vám to za to stojí. Zejména pokud máte vysoký krevní tlak nebo nějaké jiné zdravotní komplikace. Kašlete na to.

A kdyby ste se extrémně nudily zkuste mrknout na film „Requiem For A Dream“.

• Citovat
  • Upravit
35438
14.9.18 20:07

K Sibutraminu:
Studie prokázaly, že zvyšuje riziko závažných kardiovaskulárních příhod (cévní mozková příhoda nebo infarkt myokardu).
Dále studie prokázaly, že váhový úbytek dosažený po sibutraminu je mírný a po ukončení léčby se nemusí udržet.
Zdroj SÚKL
Navíc sibutramin funguje jako inhibitor zpětného vychytávání serotoninu a noradrenalinu, tedy bych i měla obavy, že místo získání štíhlé postavy mi z těch prášků švenkne v hlavě.
Ovšem když se člověk na tu studii podívá podrobněji, zjistí, že riziko není tak závažné. Sledované osoby byly starší 55 let a byly kardiovaskulárně rizikové. V placebo skupině se příhody vyskytly v 10 % případů, ve skupině užívající sibutramin v 11,4 %. Mno, neřekla bych, že užívání sibutraminu bude nebezpečnější než užívání hormonální antikoncepce či antidepresiv. :lol:
Přesto bych raději než zobání tabletek odkázala na tuto poradnu , kde můžete s odborníky zkonzultovat váš jídelníček a cvičební program tak, aby vedl k dosažení cílové váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková