Prášky na hubnutí Sibutramine - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
11.11.19 14:50

@Lentilka666 fakt chceš vyhazovat peníze přes internet za něco, co je nelegální v EU prodávat?

V lepším případě ti přijde B-komplex a nebo podobná věc, v horším kdoví co. V nejlepším případě ti nedorazí nic a ty budeš znát cenu svého ponaučení.

To už ti vyjde levněji zajít si nějkam do nejbližšího problematičtějšího klubu pro pervitin (ostatně je to na podobném chemickém základě) a navíc u toho perníku bude jistěší, co ti dealer prodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.11.19 21:02

@Lentilka666 Jsi velmi obézní? V tom případě zajdi za lékařem a řeš tento problém. Nebo máš jen pár kilo navíc? Tak to je mnohem lepší, zdravější a levnější se jít proběhnout s kočárkem a zaměřit se na zdravější stravu, často postačí ke shození nadbytečných kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.19 20:30

sibutramine

Zdravím, chtěla jsem se zeptat… jsou ty leky vidět v krvi? jako třeba ten Sibutramine? možná hloupý dotaz ale vůbec netuším :think: děkujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.20 17:47

Ahojte.. chtěla bych se tímto zeptat jestli je tady někdo kdo v blízké době objednával Sibu? Nebo jestli máte nějake ověřené zdroje odkud to objednat a opravdu vám přišlo to co má. A jaké s tím máte zkušenosti? (Pomohlo /nepomohlo). Dopředu díky za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
2.1.20 18:20

Je to zakázaný, z netu neobjednávej. Sibu se v EU nesmí vůbec prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.1.20 18:24

@Klarusik Ano, tento přípravek sukl stáhl z trhu již v roce 2010 a to z důvodu, že negativní účinky byly horší, než ten přínos v podobě hubnutí. Takže pokud řešíš nějakou výraznější nadváhu, vyhledej dietologa a nezkoušej pochybné přípravky, které se ani prodávat nesmějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
2.1.20 18:28

@Klarusik
Sibu ti nic moc nepomůže, je to výtažek z červeného pomeranče, adipex je zakázaný, na netu nekupuj!!! A ta šmejdy z lékárny? to je o ničem. Očekávám příchod patronky, která bude sypat rady, jak se máš stravovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
2.1.20 18:29

:zed: zázraky se nedějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
2.1.20 18:32
@evulinda79 píše: :zed: zázraky se nedějí

vážně? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.20 18:42

To že se zázraky nedějí bohužel už vím :D spíš mě to jen tak zajímalo protože část lidí co to objednala tvrdí, že jim došlo co mělo ale zase ta druhá část tvrdí že jim došla např. Vlaknina. Zajímali mě zejména zkušenosti s tím to přípravkem na,,hubnutí ". ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.1.20 19:35
@Klarusik píše:
To že se zázraky nedějí bohužel už vím :D spíš mě to jen tak zajímalo protože část lidí co to objednala tvrdí, že jim došlo co mělo ale zase ta druhá část tvrdí že jim došla např. Vlaknina. Zajímali mě zejména zkušenosti s tím to přípravkem na,,hubnutí ". ;)

Pokud tě zajímá toto, tak mně vždy došlo co mělo, ale já objednávám přes ověřeného člověka. Jen tak z netu bych si netroufla. Teď objednávám jen pro muže steroidy, ale dřív sem zkoušela i tyto různé prášky na hubnutí a nikdy jsem to nedobrala. Sibu mám možná ještě skoro celé v lekarničce. Mně po tom prostě nebylo dobře. Připomínalo mi to dojezdy na pervitinu, takže jsem to rychle ukončila. Zjistila jsem, že tudy cesta nevede a začala se pořádně hejbat.Bez prášku jsem shodila 25 kg a držím si je krásně. To už je lepší, když chceš zhubnout a udržet si postavu clenbuterol.Ale to je už jiná liga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.1.20 16:37
@Klarusik píše:
To že se zázraky nedějí bohužel už vím :D spíš mě to jen tak zajímalo protože část lidí co to objednala tvrdí, že jim došlo co mělo ale zase ta druhá část tvrdí že jim došla např. Vlaknina. Zajímali mě zejména zkušenosti s tím to přípravkem na,,hubnutí ". ;)

Bez chemické analýzy - nevíš, jak na to přišli? ;) Želatinové barevné tobolky, nějaký prášek dovnitř a krabičku… laickým pohledem nezjistíš, co v tom je. Další, co by mě znepokojilo, že e-shop prodávající tyto přípravky nemá uveden žádný kontakt. Co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.23 12:30

@Lenka828282 já také ne, strava, cvičení fitko každý den, domácí práce a ještě večerní procházky 4-5km se psem a ani kg :/ ještě více jsem přibrala, takže nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková