Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s tímto prodejcem Sibutraminu? stihletelo.com
A neni lepší hubnout přirozeně
Já ne, nejsem blbá, abych do sebe cpala prášky a zničila si tělo víc, než je potřeba. Pravidelná strava a pohyb je lepší ![]()
@berry4 píše:
Já ne, nejsem blbá, abych do sebe cpala prášky a zničila si tělo víc, než je potřeba. Pravidelná strava a pohyb je lepší
Tak nekdo si tim musi projit a zjistit ze prasky jsou o nicem ja to tez zkusila adipex i sibutramin a je to o nicem vyvazena strava aerobni pohyb a parkrat posilovani a jde to lip nez se zazracnou pilulkou ![]()
Ahojky, já jsem dříve užívala meridii a byla jsem s ni spokojena, nyni jsem si sehnala sibutramine, což je to samé a jsem opět spokojená, hubnu tak jak jsem očekávala. Po předchozí zkušenosti vím, že je velice důležité neomezit příliš stravu, je potřeba jíst alespoň poloviční porce co předtím. Je to občas docela přemáhání, protože chuť na jídlo příliš nemám, ale pokud přestanete úplně jíst, tak pak je velká pravděpodobnost, že rychle naberete zpátky. Když udržíte nějakou rozumnou stravu a budete se hýbat, tak to půjde dobře a ani nenaberete zpět co jste zhubli. Kdyby chtel nekdo poradit kde koupit sibutramin, tak napiste, poslu kontakt, mam overeny.
Já už bych si nikdy nevzala nic co ovlivňuje tep, srdeční frekvenci, nervy… Brala jsem meridii, hubla jsem ale cena byla na mě příliš vysoká. Bušilo mi srdce a bylo zle tak že jsem se bála že někde sebou seknu a už se nezvednu… Od té doby i po vysazení mívám takové problém občas…
Ahoj, já si objednala Sibutramin z topfigura.com a musím říct, že skutečně žádná chuť k jídlu. Po 3 dnech mám pocity sucha v ústech, ale hodně piju. Ono to člověka donutí a jsem i ráda, dřív byl můj pitný režim na bodu mrazu. Až budu mít za sebou 2 týdny, napíšu zda mám nějaký úbytek či nikoliv. Ale už teď můžu s jistotou říci, že změny pozoruji už proto, že nemám žádné chutě a tak trochu se musím nutit něco sníst. Jinak je zboží ze Slovenska a do 2-3 dnů dorazí i s dárkem navíc. Domluva bezproblémová. Také jste někdo objednával z topfigura.com? Pokud ano, nějaké zkušenosti? ![]()
@Lenka Vodstrcilova píše:
Ahojky, já jsem dříve užívala meridii a byla jsem s ni spokojena, nyni jsem si sehnala sibutramine, což je to samé a jsem opět spokojená, hubnu tak jak jsem očekávala. Po předchozí zkušenosti vím, že je velice důležité neomezit příliš stravu, je potřeba jíst alespoň poloviční porce co předtím. Je to občas docela přemáhání, protože chuť na jídlo příliš nemám, ale pokud přestanete úplně jíst, tak pak je velká pravděpodobnost, že rychle naberete zpátky. Když udržíte nějakou rozumnou stravu a budete se hýbat, tak to půjde dobře a ani nenaberete zpět co jste zhubli. Kdyby chtel nekdo poradit kde koupit sibutramin, tak napiste, poslu kontakt, mam overeny.
Odkud si objednávala?
@jaanniik Ahoj, tyto prášky beru přes rok a zhubla jsem 20 kilo ![]()
@Kajakajinka mohu se zaptat, odkud kupujete, už jsem naletěla padělatelům, tak ted sháním nějakého solidního dodavatele/prodejce. ![]()
Ahoj holky, objednala jsem taky z topfigura.sk
samozřejmě, že to byl balík peněz, ještě převod peněz apod. ale tak snad to bude stát za to.
Dnes začínám užívat.
Došli mi modrobílé pilule, vše opravdu originálně zabalené, tak doufám, že to je ok.
Kdo jste užívali sibutramin prosím o info, zda jste zhubly a kolik jste původně vážily.
Já mám 75kg jenže jsem malá takže bych potřebovala dát dolů tak 10kg. Doufám, že to pomůže. U mě jde totiž o to, že potřebuju něčím „nakopnout“, jak se to pohne dolů tak už budu schopná sama se i hlídat, ale jak na to není čas a příznejme si i vůle…, a ano vím a počítam i s těmi riziky. Kdysi jsem brala meridii a nejak výrazně špatně mi po ní nebylo.Tak snad to nebude ani teď nějaká hrůza. Jinak by to byly vyhozené peníze. Bohužel.
@jenika1
máš pravdu
jsou to vyhozené peníze
topfigura nedoropučuji
nezhubla jsem ani kilo a to beru téměř měsíc
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s tímto prodejcem Sibutraminu? stihletelo.com