Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@nickyyy ahoj, prosimte jaka je tvoje zkusenost s leky a dodavatelem?
@aspagi píše:
Ahoj ja prave po zkusenosti s adipexem a sibutramibem oboje hruza tak jsem se dala na cviceni jill a tiffany obcas zuzku light o sinefrinu jsem neslysela jak to funguje a kde to sehnat slysela jsem jen o l carnitinu a pry je to placebo
Synefrin nemá s těmihle drijaky nic spolecneho. Nebo nema… ma i nema ![]()
Synefrin je v podstate prirodni verze efedrinu - nedesit se, ma to jen podobne ucinky na metabolismus, ale nezpusobuje zavislost, nenici jatra, ledviny…samozrejme je trochu slabsi. Zvysuje vydej tepla a zrychluje tep, bere se 30 - 60 minut před cvicenim, budes zpocena jak mys a budes mit vetsi vydrz - normalne koukni na net na synefrin (synephrine), je to legalni, stoji dve tri stovky, mam na sobe vyzkouseno a funguje, ale je třeba ten pohyb.
Carnitine není placebo, ma potencial účinkovat, karnitin je latka, která prenasi mastne kyseliny do mitochondrii, kde jsou rozlozeny a pouzity jako zdroj energie - zjednodusene, když ma telo kaloricky deficit a rozklada tuky (hubnes), rozklada je na mastne kyseliny a glycerol a prave karnitin nosi mastne kyseliny k dalsimu zpracovani, takze když je dostatek karnitinu, telo lepe spaluje tuky. Problém je v tom, ze většina lidi ma naprosty dostatek vlastního karnitinu - umi si ho vyrobit a je navíc obsazen i v potravinách (maso), takze viditelny efekt ma karnitin hlavne u lidi, kteří ho mají z nejakeho duvodu nedostatek. Nicmene zaroven i povzbudi, takze clovek vydrzi delší cviceni… ![]()
@Fireangel dekuju moc zkusim ten synefrin dase nekde koupit krom pres net tak zrejme toho l carnitinu mam dost i kdyz maso teda moc nejim tak nevim na me to nijak nepusobilo
@aspagi píše:
@Fireangel dekuju moc zkusim ten synefrin dase nekde koupit krom pres net tak zrejme toho l carnitinu mam dost i kdyz maso teda moc nejim tak nevim na me to nijak nepusobilo
Budou ho mit v posilovnách apod… jinak ronnie.cz a v podstate vsechny e-shopy se sportovni vyzivou ![]()
@Fireangel píše:
Budou ho mit v posilovnách apod… jinak ronnie.cz a v podstate vsechny e-shopy se sportovni vyzivou
Dekuju skocim se zeptat v ty posilce ja vim ze znamej driv bral byl to kofein a efedrin ale to uz je asi zakazane
Ahoj, kontakt stihla-linia.webnode.sk doporucuju. Jsou drahe, ale opravdu prijde to co ma. Beru je zatim tyden a opravdu jim mene, mam mensi potrebu a nuti me to vic pit, mozna je to horkem, ale trosku uz se znam a proste piju vic
Snazim se obcas cvicit, nebo behat na pase, tak dam zpravu, co bude dal.
@angelaaa a delala jsi si tu analyzu jestli obsahuji co maji?
Ne, stoji to 1100,– ten rozbor…ale byla jsem docela neprijemna na dodavatele, ze to mam bez prib. letaku a rovnou se zeptala, zda je to podvod, ze mam 2 male deti a ze bych to nerada nejak zdravotne odnesla, zkolabovala atd. ze at si penize necha, ale at mi napise pravdu a on byl silne dotcenej, ze jsou vsechny leky na lekarsky predpis, ze si za svym slovem stoji. Jinak, opravdu na platicku je sibutramin hydrochlorid monohydrat, to co obsahovala Lindaxa a Meridia
Kdyz si ho nebo je vezmu, nekdy si vezmu 2tbl, to je dovoleny, tak asi tak za 15 minut mi zacne byt hrozny teplo, mnohem vic piju, pze mam tak jako divne v puse a mnohem snaz se ovladnu si vzit jidlo nez driv…chodim na 30minut behat ve svy doporuceny tepovy frekvenci, tak uvidim ![]()
@angelaaa a neaky vedlejsi ucinky? Jak ti rikam ja mela strasny motani hlavy uz po jedny tablete to same adipex a to jsem zkousela kdyz jsem mela 72kg ted mam 62.5bez prasku
Trosku asi uhry, bolest hlavy obcas, ale to muze byt i pocasim, nevim, tohle neresim…ja mam 80kg a merim 172, takze opravdu takovych 8kg dolu a budu spokojena docela. Ale vim, ze nejde brat prasky a lezet na gauci, chce to trosku se hybat, pit, odpocivat a neco maleho pravidelne snist, jinak se kg vrati zpet
@angelaaa píše:
A meris kolik? no je mozny, ze jsi na to moc hubena…nevim
170cm a zkousela jsem to kdyz jsem mela 72 kg je mozny ze mi to nastartovalo metabolismus pacjim co chci ale vecer uz ne a cvicim a 10kg jsem dala od unora dolu