Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pomme těžko říct, co sem cetla, tak od toho 9 nemaj děti výjimku. Takže taky karanténa a test. Ono je to dneska novinka, sleduj dál info, ještě určitě dost věcí upřesní.
@vokishka píše:
jsi si jistá? Některé státy chtějí obě očkování.
edit, od toho devátého obě dávky
Za zaočkovaného sa už nebude považovať človek po uplynutí 21 dní od prvej dávky ako doteraz. Rozhodovať bude čas, ktorý uplynul od podania vakcíny takto:14 dní po podaní (15. deň) druhej dávky vakcíny s dvojdávkovou schémou (Pfizer, Moderna, AstraZeneca), platnosť 1 rok.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/…dmienky.html?…
21 dní po podaní (22. deň) vakcíny s jednodávkovou schémou (Johnson & Johnson), platnosť 1 rok.
osoby po prekonaní ochorenia Covid-19: 14 dní po podaní prvej dávky vakcíny do 180 dní po prekonaní ochorenia Covid-19, platnosť 1 rok
Aha, no jistá si teda nejsem, asi jsem to špatně pochopila. Myslela jsem, že tohle platí až od toho 9.8. Tak to jsme asi v… no počkám az si to sedne a budou ty informace jasnější.
@pomme píše:
Aha, no jistá si teda nejsem, asi jsem to špatně pochopila. Myslela jsem, že tohle platí až od toho 9.8. Tak to jsme asi v… no počkám az si to sedne a budou ty informace jasnější.
9.7. To plati.
@vokishka jo teď jsem na to koukala. Ono to ve zprávách vyznělo trochu jinak. Od 9.8. to platí pro pendlery. Pro ostatní už příští týden. Takže máme po dovolené… leda vyjet o den dřív, ale to nám kazí další plány.