Slovensko kdo byl? ATG laboratoř?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
30.6.21 21:10

@pomme těžko říct, co sem cetla, tak od toho 9 nemaj děti výjimku. Takže taky karanténa a test. Ono je to dneska novinka, sleduj dál info, ještě určitě dost věcí upřesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.6.21 21:17
@vokishka píše:
jsi si jistá? Některé státy chtějí obě očkování.
edit, od toho devátého obě dávky
Za zaočkovaného sa už nebude považovať človek po uplynutí 21 dní od prvej dávky ako doteraz. Rozhodovať bude čas, ktorý uplynul od podania vakcíny takto:

14 dní po podaní (15. deň) druhej dávky vakcíny s dvojdávkovou schémou (Pfizer, Moderna, AstraZeneca), platnosť 1 rok.
21 dní po podaní (22. deň) vakcíny s jednodávkovou schémou (Johnson & Johnson), platnosť 1 rok.
osoby po prekonaní ochorenia Covid-19: 14 dní po podaní prvej dávky vakcíny do 180 dní po prekonaní ochorenia Covid-19, platnosť 1 rok

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/…dmienky.html?…

Aha, no jistá si teda nejsem, asi jsem to špatně pochopila. Myslela jsem, že tohle platí až od toho 9.8. Tak to jsme asi v… no počkám az si to sedne a budou ty informace jasnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65307
30.6.21 21:54
@pomme píše:
Aha, no jistá si teda nejsem, asi jsem to špatně pochopila. Myslela jsem, že tohle platí až od toho 9.8. Tak to jsme asi v… no počkám az si to sedne a budou ty informace jasnější.

9.7. To plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.6.21 22:01

@vokishka jo teď jsem na to koukala. Ono to ve zprávách vyznělo trochu jinak. Od 9.8. to platí pro pendlery. Pro ostatní už příští týden. Takže máme po dovolené… leda vyjet o den dřív, ale to nám kazí další plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí