Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Naše malá - mladší řekne vše, dokáže i poprosit a poděkovat, ale protože vše má své mouchy, musí si každý v domácnosti a známí dávat pozor na pusu. Včera partner zamumlal perdel a vylezlo to i z její pusy.
Ze syna dneska vylezlo něco hroznýho
řekl do pí*i a furt to opakoval, má čerstvě dva roky
no ode mně to nemá samozřejmě ![]()
@kissi @hanzbl00 Tak u nás teď vládnou nekonečné diskuze o tom, kdo a co má a nemá pipinku ![]()
A říká „panebože“ nebo „božepane“… to má ode mě
![]()
@avm3 To ta naše by to raději překontrolovala
Malá říká „pokoj!“
@hanzbl00 Jo, tohle znám. Manžel onehdá spravoval myš k PC, nešlo mu to a zanadával si… ehm, vyslovil slovo „kur*a“ a nějak mu nedošlo, že naše dítě není hluché. Od té doby, když mu něco nejde, slyším to samé i od kluka.
Domlouvání, že je to ošklivé a že se to neříká, nějak zatím nepomáhá.
@hanzbl00 píše:
Ze syna dneska vylezlo něco hroznýho![]()
řekl do pí*i a furt to opakoval, má čerstvě dva roky
![]()
![]()
no ode mně to nemá samozřejmě
Taky tatínkovi nedávno ujelo slovo pi.. a malý to hned začal opakovat. Mimochodem doposud nic tak hezky srozumitelně, jako toto slovo, nevyslovil
Před časem jsme se vyděsili, protože dokola opakoval: kuva, kuva. Nakonec jsme s úlevou zjistili, že tím myslí kola ![]()
@Peppa Pig píše:
Taky tatínkovi nedávno ujelo slovo pi.. a malý to hned začal opakovat. Mimochodem doposud nic tak hezky srozumitelně, jako toto slovo, nevyslovilPřed časem jsme se vyděsili, protože dokola opakoval: kuva, kuva. Nakonec jsme s úlevou zjistili, že tím myslí kola
Mě dostává to Lukyho čuráci.. jenom blbě vyslovuje čurat chci…
toaleťáku říká leťák..
a taky často říká ježiši.. po mamince
![]()
Tak nová slovíčka ![]()
Ptá - špína, fuj, špinavý, vlas na dudlíku nebo v puse (už jsem psala)
Ptáptá - žabka
ptáptů - čapka
Pak se v tom vyznejte. Za chvilku to bude chtět slovník ![]()
Nám jednou ujelo slovo p..a. Malé byl tak rok a půl. Jako by to ani neslyšela a asi za za dva měséce zakopla a nahlas řekla piťa! ![]()
Tak malej se začíná konečně trošku rozmlouvat
![]()
Chodí na nočník dělat bobek s Ipadem, takže u nás se ted říká Ipadu - kakat ![]()
@Melody 4 píše:
Tak malej se začíná konečně trošku rozmlouvat![]()
Chodí na nočník dělat bobek s Ipadem, takže u nás se ted říká Ipadu - kakat