Služby pro přátele zdarma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Je to úplně normální nechat si zaplatit od toho, s kým si neposkytujete protislužbu, třeba někdo ti spraví občas počítač a ty se jemu postaráš o účto, oboje v přiměřeném rozsahu, pak bych si o nic neříkala, ale jinak dobré účty dělají dobré přátele.
Tisícovka může být moc, ale je to spíš málo.
Anebo přiměřeně, jak už psaly ostatní, podle množství práce, dokladů… Ono taky když to stojí moc málo, tak to může znamenat, že si ten člověk není jistý svou cenou = kvalitou práce a tam bych dávala bacha a snad šla raději jinam.
K anonymní - ke kamarádce se dá přijít na grilovačku bez masa (my se domlouváme předem, pokud plánujeme společně, pokud zveme, tak nakoupíme a nečekáme, že někdo něco přinese), ale hlavně bych kamarádku pozvala a byla jako u suchánků, nabídla jim chipsy a vodu, jen tak ji to trkne, pokud ne, tak bych se na vzájemné zvaní vybodla, s kamoškou zašla třeba jen na kafe někam, kde si to každá zaplatíte a dětem našla jiné kamarády, ještě jich v životě potkají dost. Ale samozřejmě záleží na tom, kde bydlíte a jaké máš možnosti, aby to neodnesli děti tím, že je třeba připravíš o jediné kamarády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Tak s tou kamarádkou je to šílené:pokud by se mnou jednala takto tak bych se s ní také přestala přátelit a nebo jak píší holky šla bych tam kde si každý platí sám.
Kdyby mě někdo pozval na grilování tak vezmu dárečky,třeba víno, buchtu.. maso by mě asi nenapadlo že pro mě nebudou mít když mě zvou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj, tipuju, že to maso brali proto, že to vlastně čekali, i když asi ne až tak. Možná měli ti hostitelé schované vlastní maso v lednici a když zjistili, že někdo přinesl, tak ušetřili.
Omlouvám se za OT, ale nedalo mi to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc Vam dekuji
Zakl.