Šly byste na covid test s rýmou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101928
17.9.20 16:30
@vokishka píše:
To sice jo, ale někdo ty tisíce lidí musel na test poslat, ne.

Je spousta lidí, kteří se přímo třesou na to aby tam byli poslání, takže ten kdo nechce bude celkem jednoduše přehlédnut, pokud ho vyloženě někde neposbírá sanitka. Jasně, pokud ho vytrasuje hygiena, tak je to něco jiného, ale zas na druhou stranu, je otázkou, zda za ním někdo pojede, když jim třeba nezvedne telefon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
18.9.20 10:28
@Pantalaimon píše:
Já měla teď rýmu jako trám a nikam jsem zbytečně nelezla, ale taky jsem to nikomu nevykládala, protože část lidí se zbláznila a předpokládá, že korona zavřela všechny ostatní bacily do sklepa a nic než korona už není. Nikam bych nešla, pak jsou zahlcené kapacity a tohle šílenství mě děsí víc, než celá korona :zed:
@Pantalaimon píše:
Já měla teď rýmu jako trám a nikam jsem zbytečně nelezla, ale taky jsem to nikomu nevykládala, protože část lidí se zbláznila a předpokládá, že korona zavřela všechny ostatní bacily do sklepa a nic než korona už není. Nikam bych nešla, pak jsou zahlcené kapacity a tohle šílenství mě děsí víc, než celá korona :zed:

protože část lidí se zbláznila a předpokládá, že korona zavřela všechny ostatní bacily do sklepa a nic než korona už není :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.9.20 20:54
@vokishka píše:
Na testy bys musela jít, pokud by doktor a hygiena určili, že musíš.

myslím jako sama od sebe, kdybych je měla, tak bych nikam nešla, ono chodí spousta samoplátců, co ke nikdo neposílá, ale nechápu proč, neb dneska zaplatím za test a budu negativní a k čemu mi to je, když za minutu můžu být pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.10.20 11:45

Možná corona?

Ahoj, jsem ve 34.týdnu těhotenství…celé těhu jsem ok..teď mi začla rýma..předevčírem byla nejhorší a přišla jsem o chuť i čich.. teploty nemám, kašel nemám, nic víc, jen tu rýmu a ztrátu čichu a chuti.. jsem furt doma..s nikým nemocným jsem nebyla ve styku..furt přemýšlím nad tou coronou ale může to být i nachlazení..dnes jdu na kontrolu k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.20 11:59
@Vendy1992 píše:
Ahoj, jsem ve 34.týdnu těhotenství…celé těhu jsem ok..teď mi začla rýma..předevčírem byla nejhorší a přišla jsem o chuť i čich.. teploty nemám, kašel nemám, nic víc, jen tu rýmu a ztrátu čichu a chuti.. jsem furt doma..s nikým nemocným jsem nebyla ve styku..furt přemýšlím nad tou coronou ale může to být i nachlazení..dnes jdu na kontrolu k lékaři

Já teda nevím, ale vždy, když mám rýmu nebo nějaké nachlazení, tak většinou prijdu o chuť a o čich. Pro mě je to typický příklad nachlazení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.10.20 12:01

@PostrachUlice13
no já si to taky říkám ale všude corona a všude ztráta čichu a chuti tak jsem z toho připosr.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.10.20 08:12

Koronou nevymizely ostatní nemoci. Pokud u rýmy nelapáš po dechu, jako by ses topila - je to prostě jen rýma. Rozhodně bych to nikde neoznamovala a nezahlcovala systém kvůli nudle u nosu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
7.2.22 10:24

Holky, mam pozitivni antigen, doma vsichni bez priznaku, jsem na rodicaku, ockovana. Sly byste na PCR? Chlap me chce objednat. Mne to prijde zbytecne nekam chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí