Smazání diskuse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20804
21.8.11 18:15
BaraDolezal píše:
Kdyby byly vyjadreny jen kladne nazory na ostatni „Rasy“ diskuze by nebyla smazana :nevim:
Ale nazor jako nazor, i kdyz neni kladny, ne?

Zaprvé já osobně bych se do hodnocení ras a národností nepouštěla. V dětství mě pokousal pes, psi pokousali a zranili nespočet lidí. Jsou všichni psi zlí? Je většina psů nebezpečná? Dali by se dobří psi spočítat na prstech jedné ruky?

Chápete jakou problematiku tu diskutuji, čemu se snažím vyhnout?

Samozřejmě jsem psala, že mě mrzí, že jsem diskusi musela smazat, jelikož v ní byly i příspěvky nezávadné, vyjadřující osobní zkušenost a názor. Ale po hodině věnované prvních pěti stranách z 15, jsem přestala s filtrováníma diskusi smazala.

Jedná se o vážnou problematiku, nechci se do její složitosti na obě strany ani pouštět. Příspěvky, které porušují zákony ČR mazány budou, ač si kdokoliv myslí, že má na tento pohled na svět právo.

Tereza

• načítám...
22203
21.8.11 18:16

Ale jinak pokřikování ve 4 hodiny ráno na ulicích: „Bílí, vstávejte, musíte jít na nás makat“ mě může vytočit do vrtule a pak, kdo koho diskriminuje, že. :poblion:

• načítám...
18551
21.8.11 18:17

adminko prosím mám na Vaši žádost o poukázání na Vaše nevhodné mazání a přejmenovávání napsaný dotaz na diskuzi Kde že to jsme, tak by mě zajímalo vysvětlení. Děkuji

• načítám...
19494
21.8.11 18:18

mne se spis libi ty lidi, co se jich zastavaji, vetsinou ani jednoho neznaji nebo jeste nedostali po tlame… hold je nas asi vic tech, co uz dostali…a setkavame se s nima denne. Nasi sousedi jine pleti nacpali do wc vsechen mozny humus a jelikoz jim neteklo potrubi, tak vykopali diru do baraku a ty sra*ky nam pousti na zahradu!! Je tohle normalni…bohuzel mam vic zkusennosti i z jinym mest

• načítám...
19494
21.8.11 18:20
BaraDolezal píše:
jenomze psi se taky deli na rasy a taky se to zobecnuje na nebezpecny rasy a bojovy plemena, i kdyz nic takovyho neexistuje. Ale psa vychovava clovek, cloveka taky clovek…tak kdo za vsechno muze????

Tento příklad jsem použila pro ilustraci zobecňování, o rasy - lidské nebo psí v něm nešlo.

Tereza

• načítám...
18551
21.8.11 18:23

budmee velebit a nosit na rukou toho, kdo vymyslel bojové rasy :lol: vtip samozřejmě :palec:
jinak holky teda můžu vám říct že už mám tlak snad 200/100 což asi nebude dobré v mém 20tt :mrgreen:

• načítám...
22203
21.8.11 18:24

Loko, taky bych se rozčílila, být na tvém místě, opravdu. :zed:

• načítám...
22203
21.8.11 18:28

Tak, budeme se ještě bavit o rasismu??? :-?

http://www.novinky.cz/…mocnici.html

• načítám...
19494
21.8.11 18:29
loka píše:
budmee velebit a nosit na rukou toho, kdo vymyslel bojové rasy :lol: vtip samozřejmě :palec:
jinak holky teda můžu vám říct že už mám tlak snad 200/100 což asi nebude dobré v mém 20tt :mrgreen:

ja bych to moc vazne nebralaa :-) beztak nikdo z nich - vime kdo - internet nema, bo pc co ukradli zase prodali aby meli na cigara :-D takze na urodnou pudu to stejne nespadne…

Jo a byla jsem vecer se psem a vracim se k tomu a tam nekdo stoji, tak na nej zarvu…no hadejte kdo — pro zmenu byl teda bilej, ale patril k nim a ch*al nam na popelnici hned vedle branky do domu!!!! Mit v ruce druhyho psa, tak jsem ho pustila, at mu toho burta sezere :-D

• načítám...
19494
babulka01 píše:
Tak, budeme se ještě bavit o rasismu??? :-?http://www.novinky.cz/…mocnici.html

joo, to jsem cetla…kolik ti je, gadzo? … 20.....nas taky, more :-D

• načítám...
18551

babulko jen po přečtení titulku mi bylo jasné kdo byl v té početnější skupině :poblion:

• načítám...
22203
21.8.11 18:32

Ano, bohužel, zrovna diskutované téma. :zed: Já taky nehážu všechny do jednoho pytle, ale dejme si ruku na srdce, bohužel, těch přizpůsobivých je žalostně málo. Se mnou pracoval jeden (sice měl jenom praxi), ale byl velice slušný a chystal se na vysokou. Moc jsem ho za to chválila. Takže opravdu, rasistka nejsem, ale takové chování, které předvádějí ve většině případů, odsuzuji. :pocitac:

• načítám...
14809
21.8.11 18:49

Každá rasa, ale i národ má svá specifika. Cikáni jsou temperamentní, mají smysl pro rytmus, hudbu atd. Zároveň jsou ale třeba díky svému temperamentu hlučnější. Černoši zase vyhrávají na olympiádách různé disciplíny, všimli jste si? Nerozumím tomu, ale něco jsem slyšela, že mají trochu jinou anatomii…
Některé národy mají větší smysl pro pořádek a přesnost, některé jsou zase tak trochu divočejší, ale zase mohou být životaschopnější v krizových podmínkách atd.
Problémem dnešní doby je, že v rámci multikulturní ideologie by někdo rád všechna tato specifika jakoby smazal, všechny postavil do jedné řady a prohlásil, že rozdíly neexistují. Ale oni existují, at´už v pozitivním nebo negativním smyslu…

• načítám...
14809
21.8.11 18:50

Tyto rozdíly se formovaly staletí, myslíte si, že v rámci multikulti ideologie mohou jako mávnutím kouzelného proutku zmizet?

• načítám...
18551
21.8.11 18:54
eva valoi píše:
Tyto rozdíly se formovaly staletí, myslíte si, že v rámci multikulti ideologie mohou jako mávnutím kouzelného proutku zmizet?

mávnutím proutku ne,. ale zlepšením zákonů a hlavně placením zákonů pro všechny stejným metrem ano :mrgreen:
máš určitě v určitém směru pravdu, každá rasa je něčím specifická a mě nevadí žádná rasa…mě vadí jen nemakačenka a vyžírky, a ty jsou bohužel převážně v jedné rase, za to nikdo z nás přeci nemůže :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová