Smazání diskuse

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19494
21.8.11 18:56
eva valoi píše:
Tyto rozdíly se formovaly staletí, myslíte si, že v rámci multikulti ideologie mohou jako mávnutím kouzelného proutku zmizet?

nikdo jim nebere smysl pro hudbu atd…ale zlodejiny a napadani slusnych lidi. To snad do jejich kultury patri taky? Kdyby si to s nima clovek vyrizoval „po jejich“, tak jeho zavrou…nevim proc bysme jim to meli tolerovat, budto budou dodrzovat pravidla, jako vsichni ostatni, at uz vypadaji jak chteji, nebo at tahnou jinam…kocovnici

• načítám...
17013
21.8.11 18:57
Raduš.ka44 píše: Žiju ve městě, kde je Romů vysoká koncetrace a trvám na to, že těch slušných je málo a většina jich jen dělá bordel, ruší noční klid a ohrožuje ostatní. Nemusím je znát osobně, abych si za tím stála, a nejsem rasistka. Mrzí mě, že to ti slušní odnášejí za většinu, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu nemohu vyjádřit svůj názor.

No ale to nesmíš, protože neznáš ty ostatní, třebas od nás, kteří jsou úplně stejní

• načítám...
17013
21.8.11 19:01
loka píše:
budmee velebit a nosit na rukou toho, kdo vymyslel bojové rasy :lol: vtip samozřejmě :palec:
jinak holky teda můžu vám říct že už mám tlak snad 200/100 což asi nebude dobré v mém 20tt :mrgreen:

Co v tvém 20tt, ale já mám kousek do porodu a tohle mě hnulo žlučí. :mrgreen: :mrgreen: Já nevím, ten dopis jsme odsoudily všechny ale sorry, že nevelebíme „je“…

• načítám...
14809
21.8.11 19:01
loka píše:
eva valoi píše:
Tyto rozdíly se formovaly staletí, myslíte si, že v rámci multikulti ideologie mohou jako mávnutím kouzelného proutku zmizet?
mávnutím proutku ne,. ale zlepšením zákonů a hlavně placením zákonů pro všechny stejným metrem ano :mrgreen:
máš určitě v určitém směru pravdu, každá rasa je něčím specifická a mě nevadí žádná rasa…mě vadí jen nemakačenka a vyžírky, a ty jsou bohužel převážně v jedné rase, za to nikdo z nás přeci nemůže :think:

Cikáni byli vytrženi ze svého způsobu života, protože je nějaký aktivní blbec chtěl zcivilizovat. Zavřeli je do králíkáren a nikdo se jich neptal, jestli o to stojí. Takže se z příležitostných zlodějů slepic a vykladačů karet stali zneužívači sociálního systému, z jejich dětí záškoláci apod. Ono někdy to, co se zdá býti dobré pro jedny, nemusí ještě nutně znamenat dobro pro všechny.
Ale to je na strašně dlouhý povídání a není tady k tomu prostor. Akorát že ten problém nemusí být tak jednoduchý, jak vypadá. Zrušení sociálních dávek často vede třeba k nárustu kriminalita atd.
Nicméně taková všelijaký individua, jako byl třeba pan Kocáb, aj.....Ale to by bylo na jinou debatu.

• načítám...
18551
21.8.11 19:02

moni když u tebe už prood nevadí, u mě do něj mám bohužel ještě hodně daleo a cítím jak se to ve mě vaří :lol:

• načítám...
17013
21.8.11 19:03
loka píše:
budmee velebit a nosit na rukou toho, kdo vymyslel bojové rasy :lol: vtip samozřejmě :palec:
jinak holky teda můžu vám říct že už mám tlak snad 200/100 což asi nebude dobré v mém 20tt :mrgreen:
Co v tvém 20tt, ale já mám kousek do porodu a tohle mě hnulo žlučí. :mrgreen: :mrgreen: Já nevím, ten dopis jsme odsoudily všechny ale sorry, že nevelebíme „je“…
babulka01 píše:
Tak, budeme se ještě bavit o rasismu??? :-?http://www.novinky.cz/…mocnici.html

Ano a o tom to je. Ale zde se proti nim nemůže říci ani slovo. Jo adminko, nikdo přeci nikoho nepobuřuje a nenavádí k násilí, ale vyjádříme svůj názor. Jinak i z vašich daní živíme „je“, kteří sedí na zadku a nepracují. J :mavam: e takhle ta věta už v pořádku? :mrgreen:

• načítám...
19494
21.8.11 19:03
eva valoi píše:
loka píše:
eva valoi píše:
mávnutím proutku ne,. ale zlepšením zákonů a hlavně placením zákonů pro všechny stejným metrem ano :mrgreen:
máš určitě v určitém směru pravdu, každá rasa je něčím specifická a mě nevadí žádná rasa…mě vadí jen nemakačenka a vyžírky, a ty jsou bohužel převážně v jedné rase, za to nikdo z nás přeci nemůže :think:
Cikáni byli vytrženi ze svého způsobu života, protože je nějaký aktivní blbec chtěl zcivilizovat. Zavřeli je do králíkáren a nikdo se jich neptal, jestli o to stojí. Takže se z příležitostných zlodějů slepic a vykladačů karet stali zneužívači sociálního systému, z jejich dětí záškoláci apod. Ono někdy to, co se zdá býti dobré pro jedny, nemusí ještě nutně znamenat dobro pro všechny.
Ale to je na strašně dlouhý povídání a není tady k tomu prostor. Akorát že ten problém nemusí být tak jednoduchý, jak vypadá. Zrušení sociálních dávek často vede třeba k nárustu kriminalita atd.
Nicméně taková všelijaký individua, jako byl třeba pan Kocáb, aj.....Ale to by bylo na jinou debatu.

a na slovensku zijou v chatrci a delaj to samy co tady a nikdo je do kralikaren nezavrel…za ten system muzou ti nahore ale odnasime to my

• načítám...
18551
21.8.11 19:04
eva valoi píše:
loka píše:
eva valoi píše:

evci, jak jsme psaly tam na té diskuzi, pokud jim vadí civilizace, rády jim zaplatíme letenky do africké buše kde si můžou postavit chýše a lovit zvěř, za cenu že bude záruka jejich nenávratu :mrgreen: já jim civilizaci nevnucuju, když jim nevoní :wink:

• načítám...
19494
monikalysa píše:
loka píše:
Co v tvém 20tt, ale já mám kousek do porodu a tohle mě hnulo žlučí. :mrgreen: :mrgreen: Já nevím, ten dopis jsme odsoudily všechny ale sorry, že nevelebíme „je“…
babulka01 píše:
Tak, budeme se ještě bavit o rasismu??? :-?http://www.novinky.cz/…mocnici.html
Ano a o tom to je. Ale zde se proti nim nemůže říci ani slovo. Jo adminko, nikdo přeci nikoho nepobuřuje a nenavádí k násilí, ale vyjádříme svůj názor. Jinak i z vašich daní živíme „je“, kteří sedí na zadku a nepracují. J :mavam: e takhle ta věta už v pořádku? :mrgreen:

ja ani tak neprezentuju svuj nazor, jako svoji zkusennost, mnohocetnou…uz od detstvi, kdy jsem bydlela v chomutove, tak tady na vesnici, a pak treba i v praze…

• načítám...
17013
careynka píše:
loka píše:

ja bych to moc vazne nebralaa :-) beztak nikdo z nich - vime kdo - internet nema, bo pc co ukradli zase prodali aby meli na cigara :-D takze na urodnou pudu to stejne nespadne…

Jo a byla jsem vecer se psem a vracim se k tomu a tam nekdo stoji, tak na nej zarvu…no hadejte kdo — pro zmenu byl teda bilej, ale patril k nim a ch*al nam na popelnici hned vedle branky do domu!!!! Mit v ruce druhyho psa, tak jsem ho pustila, at mu toho burta sezere :-D

To je jak v Harry Porterovi, jak to tam je? Ten, jehož jméno nesmíme vyslovit? :mrgreen: :lol: Je to fakt trapné…

• načítám...
19494
21.8.11 19:06
monikalysa píše:
careynka píše:
loka píše:

ja bych to moc vazne nebralaa :-) beztak nikdo z nich - vime kdo - internet nema, bo pc co ukradli zase prodali aby meli na cigara :-D takze na urodnou pudu to stejne nespadne…

Jo a byla jsem vecer se psem a vracim se k tomu a tam nekdo stoji, tak na nej zarvu…no hadejte kdo — pro zmenu byl teda bilej, ale patril k nim a ch*al nam na popelnici hned vedle branky do domu!!!! Mit v ruce druhyho psa, tak jsem ho pustila, at mu toho burta sezere :-D
To je jak v Harry Porterovi, jak to tam je? Ten, jehož jméno nesmíme vyslovit? :mrgreen: :lol: Je to fakt trapné…

ten, o nemz se nemluvi???? V patek to davali, ne? :-D

• načítám...
17013
21.8.11 19:08
careynka píše:
monikalysa píše:
careynka píše:
loka píše:

Já na to nekoukala, ale kdysi jsem to četla. Ale fakt, on byl mocnost, to jsme to v této republice dopracovali… :nevim:

• načítám...
19494
21.8.11 19:09
monikalysa píše:
careynka píše:
monikalysa píše:
careynka píše:
loka píše:

Já na to nekoukala, ale kdysi jsem to četla. Ale fakt, on byl mocnost, to jsme to v této republice dopracovali… :nevim:

no vsak, ne?? Zkus mocnosti zkrivit vlasek a budes tezce pykat! :-D

• načítám...
8939
21.8.11 19:19

Už mi to nedá, ale myslím, že spousta z vás co tu diskutují nepochopila jednu věc a to, že admince nešlo o potlačení názoru, ale že některé názory nemusí být v souladu se zákony ČR a nebo třeba nejsou zcela vhodné, či jak to dobře vyjádřit (už trošku degeneruju na mateřské :mrgreen: ). Ano, existuje demokracie, ale to přece neznamená, že všichni můžeme dělat vše a říkat vše :think:.

• načítám...
18551
21.8.11 19:21
medulinkax píše:
Už mi to nedá, ale myslím, že spousta z vás co tu diskutují nepochopila jednu věc a to, že admince nešlo o potlačení názoru, ale že některé názory nemusí být v souladu se zákony ČR a nebo třeba nejsou zcela vhodné, či jak to dobře vyjádřit (už trošku degeneruju na mateřské :mrgreen: ). Ano, existuje demokracie, ale to přece neznamená, že všichni můžeme dělat vše a říkat vše :think:.

a četla jsi tu diskuzi? pokud ne, nechápu jak se k tomu můžeš vyjadřovat. a pokud jo, tak se pak zase musím divit, že se dívíš :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová