Smlouva DPČ,nemocenská a nástup na mateřskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
17.8.20 13:04

@Mad Max už se mi to připsalo. Je vidět, že si mě pamatují :mrgreen: No taky mohly roušky být až od října ( sice mám termín v půlce října, ale to se zvládne). Jsem se těšila, že v září dám ještě se staršíma pár výletů po okolí, když nebude takové vedro a díky rouškám prd, no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.8.20 08:13

@Samina007
Tak ja jsem tam včera jen tak orientačně napsala, odpověď jsem měla asi do hodiny :potlesk: že prý to posílali 19.8.,no ještě je nemám :lol: :lol: :lol: tak jsem zvědavá. Pak ještě ten samý kolotoč s mateřskou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.8.20 08:58

@Mad Max tento měsíc v tom mají opravdu zmatek, to není možný. 8o Každý den čtu na netu, že někomu nepřišel rodičák, přídavky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.8.20 09:15

@Samina007
No spíš, že to je údajně poslané a platba nikde :nevim:, jak jsem psala - netíží mě, že to jeste ještě nemám. Ale ostatní maminky to musí velmi zatěžovat. Že není spolehnutí na nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
21.8.20 09:38

@Mad Max Ježiš jaké údajně poslané, podesáté stále dokola, úřednice fakt nemá internetové bankovnictví aby přímo odesílala platbu, ona to odešle = zadá do jejich interního systému, pak to ještě někdo kontroluje a pak se to teprve hromadně předává k odeslání, takže je celkem logické, že když to ona 19. zadala, tak to 21. ráno fakt nebude u příjemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.8.20 10:08

@j.a.n.i1
Proč se pořád rozčilujete??? :lol: venku je tak hezky:)
Pouze reaguji na odpověď od úřednice. Nijak ji nebuzeruji. Když se na to kouknete opačně tak člověk na druhé straně (ne úředník) musí urednikum neustále prokazovat a dokazovat co a kdy a jak poslal a oni se též diví, že ještě nemají na účtu.
Pouze jsem konstatovala, že ostatní maminky/lidi pobirajici právem svou dávku, nemají absolutně možnost sjednotit platby. Takže není potřeba se hned rozčilovat.
Ale jako děkuji-již si budu pamatovat ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
21.8.20 10:52

@Mad Max Ale oni prostě mají čas 30 dnů od dodání podkladů, takže každý, kdo ty dávky oprávněně bere, tak musí počítat s tím, že to může přijít kdykoliv v průběhu toho měsíce a ne hned psát, že to bylo údajně poslané = úřednice kecá a nic neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.8.20 12:18

Mně to třeba odeslala a zůstalo to viset v systému, kvůli špatnému VS ( ale jak jsem psala výš, mám firemní kartu, kde se platby připisují takřka okamžitě. Tak je to trochu jiné). Navíc já to neřeším s úředníci, co to zpracovává, ale přímo s tou, co to posílá.
Už uvažuji, že si to hodím na běžný účet (sice ho x měsíců nepoužívám). To pak nebudu řešit, vím že tam to trvá někdy déle. Hlavně tam není, co zaměnit nebo zapomenot. Na složenku mi rovnou paní řekla, že tam se čeká dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.8.20 15:37

@Mad Max tak jak jsi dopadla? Dnes mi psala kamarádka, že její mámu u doktora nemůžou vůbec v systému najít. Je po operaci 5.týden doma. Jsem jí dávala číslo na tu mou úřednici, naštěstí u nich je to ok. Takže chyba u doktora v systému.
Zjišťovala jsi si něco k té mateřské? Půjde to u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat