Smrad z úst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
27.10.24 12:03
@Anonymní píše: Více

Kdyz budes mezizubni prostory cistit denne, krvaceni do 14 dnu prestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 12:19

@xammy vyzkouším,to je to nejmenší.

• Citovat
  • Upravit
76492
27.10.24 12:24

to je málo, mezizubní prostory se musí čistit každý den, a na dentální hygienu chodit každý půl rok - to přece není o kazech, ale právě o těch mezizubních prostorech, předcházení parodontóze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
27.10.24 12:27

zkus vysadit mléko a mléčné výrobky, mamka to udělala a mandlové kameny, na které trpěla snad celý život, se jí přestaly tvořit,
mandle bych vytrhávat nedala, mají v těle svou obrannou funkci, spousta lidí po vytržení trpí na zápaly plic, protože mandle bakterie a viry nechytnou, a je to dost drastický zákrok - doktoři jsou také různého názoru na trhání krčních mandlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
27.10.24 12:29
@admin píše: Více

děkujeme, podobné kanálníky tu nepotřebujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.10.24 12:32

Nemusí to být zubama, tohle může jit od žaludku. Zkusila bych zjistit, jestli máš v pořádki žaludek, popř. zkusit upravit stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.10.24 12:37

Dásně ti při čištění mezizubních prostor krvácí, protože tam máš zánět. Musíš to překonat a fakt čistit denně. Krvacení přestane. Jinak naprostý souhlas s vyloučení všech cukrů, jak tu holky radí. Zlepší se ti stav celého trávicího ústrojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
27.10.24 12:46

Je dobře, že se o to zajímáš, nejlépe je, se poradit s lékařem, at tě pošle na všechny vyšetření co je možné, protože to musí být pro tebe velmi stresující a i pro ty ostatní. Já v pátek jednala s kolegyní, páchne jí tak z úst, že se mi obrátil nahlas žaludek, trapas, musela si toho všimnout, ale bohužel s tím nic nedělá, nikdo vedle ní nechce sedět. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
27.10.24 12:55

Ad mezizubní prostory - nezapomínat na prostor za osmičkama. Mezi zubem a dásní bývají kapsy, kde se drží bordel

Ad mandle- namotat vat una šoejli, namočit do joxu a pořádně přejet

Mů] e to jít i z nosu… Pomůže konvička do nosu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 12:59

@Tayen na gastro jsem už byla.Nic se nenašlo.
:?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 13:00

@Paoloska z každého prostoru, který přečístim, teče krev.Ale budu v tomto teda hodně důsledná. Jen mne zaráží, že kolegyně si v práci po obědě zuby nečistí a žádné z pusy cítit nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 13:03

@boball Je to hrozné, tohle si fakt člověk neuvědomí, když to nezažívá. Ale jakákoliv komunikace s klienty, kolegyněmi je pro mě tabu.Mam žvýkaček plné kabelky, Tic Tacy a jiné mentolové bonbony. Odbszu se pouze u jídla, kdy vím, že je to překryté.
Myslíš, že ona(kolegyně)si to neuvědomuje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 13:04

@Vyzvědačka osmičky mam venku.

• Citovat
  • Upravit
5919
27.10.24 13:05

A Bactoral jsi zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 13:18

hele mně se taky nic nenašlo, a prostě vyloučit kafe, majonezu, věci s olejem a zjistila jsem, že to pomáhá..
Cukr teda nemůžu, mam metabolickou poruchu, takže ten už vyloučený byl.

Jinak neber to zle, ale vubec mě nenapadlo, že by někdo nečistil každý den mezizubní prostory… Aspoň máš naději že to bude tím… M :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex