Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Po jídle ano, musím si několikrát denně čistit zuby.
@milwinka vyčištění zubů, ústní voda ale jen chvíli…pak uz zase pachuť:(
Ted, jak ty zuby šmydlim opravdu casto-se vším všudy mne úplně páli a vysouší rty:(
Omezila jsem velmi cukrya-byla jsem denní sladkomil,–bonbony, čokolády, sušenky. Ted vůbec-dnes jsem si teda dala kousanec buchty a jednu sušenku. Zkousim i tohle cestu ale nevim ![]()
někomu to dělají těžká jídla s hodně olejem, jinak kafe můžeš nahradit tak že budeš brát kofein v tabletách abys překlenula odvykání líp
To chce vydržet aspoň ten měsíc.
Klidně mi napiš sz.
Dobré ráno holky, po třech týdnech analyzuji stav, čistím pravidelně cca 3×denne, denně čistím mezizubni prostot(už nekrvácí),vyplachuji noční Listerine, cucám ústní probiotika, žvýkačky používám bez cukru, bonbony bez cukru, jazyk čistím zároveň se zuby-bez bílého povlaku, zuby jsou na dotek čisté, bez plaku, ranní dech mi přijde daleko lepší ale rozhodně nemám pocit celodenního svěžího dechu, velmi jsem zredukovala sacharidy-jsem defacto bez sušenek, čokoládát, nejím buchty, koláče(v neděli jsem teda měla takovou touhu, že jsem ztloukla celý sáček gumových bonbonů, na konci listopadu mne čeká dentální, jen se bojím, že se po těch rocích vlastně nikde vpřed nepohnu…
Super. Sama píšeš, že je to lepší.
Už to je pokrok.
Hlavně vydržet.
Dneska jsem takovou osobu potkala v práci. Mladá ženská, ale promluva a br… z jednoho metru byla cítit
Vím, že to zakladatelce na sebevědomí nepřidá, ale je to fakt nepříjemné i pro okolí.
@Petra Star píše: Více
no ona to asi tuší sama, jinak by sem nepsala panebože ![]()
@Petra Star tohle je mi jasne, proto se takovým diskuzím na blízko zcela vyhýbám. A všude mam zvejky a bonbony.
Je to nepříjemné na obě strany. Kdyby byl nějaký detektor dechu:(