Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 @renduli co jsem i poslouchala v rádiu a četla na netu, tak vypravili letadlo v době kdy se její stav zlepšil a chtěli jí převézt, bohužel se poté zdravotní stav velmi rychle zhorsil, lékaři už byli na místě a sami řekli, že péče byla dostatecna, byli u všech vyšetření a toto se mohlo stát a stává i u nás. Mě spíš vytaci to jak je každý najednou zdravotní expert, nerozporuju, že islamiste jsou magori, ale opravdu pokud jedu na dovolenou někam kde není dostatečná zdravotní péče, což teda tady fakt nevím, tak ale musím převzít za to i zodpovědnost a riziko.
@Gába27 píše:
Někde to prostě jde ihned.Slovenský vládní speciál letěl do Egypta pro 13měsíční dítě
https://www.novinky.cz/…ni-dite.html
Kterou část věty „její stav si vyžadoval urychlený převoz na Slovensko“ nechápeš?
Naše občanka byla až do neděle v pohodě a měla letět domů normálním letadlem.
Jakmile se její stav zhoršil, začalo to ministerstvo řešit.
@Bábrdl píše:
Kterou část věty „její stav si vyžadoval urychlený převoz na Slovensko“ nechápeš?Naše občanka byla až do neděle v pohodě a měla letět domů normálním letadlem.Jakmile se její stav zhoršil, začalo to ministerstvo řešit.
Já jsem ve škole? Tyhle dotazy mi laskavě neklaď.
@Gába27 píše:
Někde to prostě jde ihned.Slovenský vládní speciál letěl do Egypta pro 13měsíční dítě
https://www.novinky.cz/…ni-dite.html
Ti by ten speciál nedělal nic jinýho, než že by lítal pro nemocné do zahraničí. Pak bych chtěla vidět, jak by lidi řvali, kolik to stálo peněz. Nebo si snad myslíš, že ten letobed nic nestojí?
@lucenka píše:
Ti by ten speciál nedělal nic jinýho, než že by lítal pro nemocné do zahraničí. Pak bych chtěla vidět, jak by lidi řvali, kolik to stálo peněz. Nebo si snad myslíš, že ten letobed nic nestojí?
To si pak vysvětluj pozůstalým. Česká republika už vyhodila peníze za daleko větší průšvihy, např. za výkupné těch dvou dobrodružek. Pro mě má život pořád ještě větší cenu, než prachy, ale každý to tak holt asi nemá. ![]()
@lucenka Zrovna ted po tom utoku, a uplne nahodou taky do Egypta, nedivim se, ze special letel.Ale bezne to opravdu neni.
@Gába27 píše:
To si pak vysvětluj pozůstalým. Česká republika už vyhodila peníze za daleko větší průšvihy, např. za výkupné těch dvou dobrodružek. Pro mě má život pořád ještě větší cenu, než prachy, ale každý to tak holt asi nemá.
Tak když jedou dobrovolně do země, kde je vyhlášen výjimečný stav, tak bych jim klidně vysvětlila, že zbytečně riskovali.
No, už vidim, jak teď se každý, komu bude hrozit v cizině nemocnice, bude dožadovat vojenského speciálu na okamžitý návrat do čech, to bude veselo. Když jsme byli v turecku, tak jedno české dítě z hotelu absolvovalo v místní nemocnici operaci apendixu, kolegyně z práce zase skončila na Mallorce v nemocnici, kde jí reponovali zlomenou ruku. A nikoho tedy nenapadlo je převážet olamžitě letadlem domů. Tady podle mě Egypťani nechtěli riskovat, že se stane něco podobnýho, takhle krátce po té češce, tak to dítě raději odlifrovali pryč.
@Fannta píše:
Lenčini blízcí tak byli až do konce minulého týdne přesvědčení, že její zdravotní stav je natolik dobrý, že brzy bude moct odletět domů. „Ještě v neděli to vypadalo, že se uzdraví a brzo poletí domů, proto se matka v pondělí vrátila do Česka,“ řekl Aleš.@Gába27 presne, myslim ze prevoz by ji zachranil zivot. Oni tam asi nepredpokladali, ze muze byt infikovany ten nuz…
a jak jsi přišla na to, že byl nůž infikovaný? a jak na to, že by s něčím takovým lékaři nepočítali? Vzhledem k tomu, že pobodal několik lidí, tak jim muselo být od začátku jasný, že nůž nebyl sterilní ![]()
@renap píše:
No, už vidim, jak teď se každý, komu bude hrozit v cizině nemocnice, bude dožadovat vojenského speciálu na okamžitý návrat do čech, to bude veselo. Když jsme byli v turecku, tak jedno české dítě z hotelu absolvovalo v místní nemocnici operaci apendixu, kolegyně z práce zase skončila na Mallorce v nemocnici, kde jí reponovali zlomenou ruku. A nikoho tedy nenapadlo je převážet olamžitě letadlem domů. Tady podle mě Egypťani nechtěli riskovat, že se stane něco podobnýho, takhle krátce po té češce, tak to dítě raději odlifrovali pryč.
Taky to tak vidím.
@lucenka píše:
a jak jsi přišla na to, že byl nůž infikovaný? a jak na to, že by s něčím takovým lékaři nepočítali? Vzhledem k tomu, že pobodal několik lidí, tak jim muselo být od začátku jasný, že nůž nebyl sterilní
Fannta nikde nepíše, že nůž byl infikovaný, ale že mohl být. To je rozdíl. Já zmiňovala článek jednoho doktora, který tam tuto pravděpodobnost uváděl. Takže nešiř zase bludy.
@Gába27 píše:
To si pak vysvětluj pozůstalým. Česká republika už vyhodila peníze za daleko větší průšvihy, např. za výkupné těch dvou dobrodružek. Pro mě má život pořád ještě větší cenu, než prachy, ale každý to tak holt asi nemá.
Ty jsi fat jako dítě.
Tak ještě jednou. Paní byla po operaci, v dobré stavu, JEJÍ VLASTNÍ MAMINKA odletěla v neděli uklidněná domů s tím, že dcera se v pondělí vrátí BĚŽNOU LINKOU. Pokud někdo může letět běžnou linkou, patrně na tom není tak, aby pro něj musel letět speciál.
Bohužel došlo k tragickým komplikacím, ke kterým po operaci dojít může. Trombóza, embolie, DIC, nečekané krvácení, alergická reakce na léky nebo v případě té paní SIRS… To se bohužel stává.
P operaci se můžou stát různé věci, jsou vypsané na tom papíře, co se mu říká informovaný souhlas a nikdo ho nečte, jen ho podepíše (což je i dobře, když tu operaci potřebuje, co se stresovat).
Takže snad každý chápe rozdíl mezi tou situací a situací toho batolete?
@Bábrdl píše:
Ty jsi fat jako dítě.Tak ještě jednou. Paní byla po operaci, v dobré stavu, JEJÍ VLASTNÍ MAMINKA odletěla v neděli uklidněná domů s tím, že dcera se v pondělí vrátí BĚŽNOU LINKOU. Pokud někdo může letět běžnou linkou, patrně na tom není tak, aby pro něj musel letět speciál.
Bohužel došlo k tragickým komplikacím, ke kterým po operaci dojít může. Trombóza, embolie, DIC, nečekané krvácení, alergická reakce na léky nebo v případě té paní SIRS… To se bohužel stává.
P operaci se můžou stát různé věci, jsou vypsané na tom papíře, co se mu říká informovaný souhlas a nikdo ho nečte, jen ho podepíše (což je i dobře, když tu operaci potřebuje, co se stresovat).
Takže snad každý chápe rozdíl mezi tou situací a situací toho batolete?
Mě to tady nemusíš recitovat. Ten případ jsem sledovala od začátku a tvoje přežvejkávání fakt nepotřebuji.
@Gába27 píše:
Mě to tady nemusíš recitovat. Ten případ jsem sledovala od začátku a tvoje přežvejkávání fakt nepotřebuji.
Tak jak můžeš furt papouškovat, že „ji měli převést speciálem“? ![]()
Jako kdy? V které fázi? Těsně po operaci? Nebo když si už domlouvala s pojišťovnou let na pondělí?
Asi byla v kritickem stavu a neslo ji prevest, nejspise by prevoz neprezila. Je to smutne, je mi lito rodiny, ale pri tom co se v evrope deje, by me nikdo za hranice ani nedostal. media lzou, vzdyt v kolika zemich maji zakazano davat pravdive informace o uprchlichich do tv. je to ![]()