Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Co to meleš? Stát se po diplomatické rovině snaží těm dětem v Norsku pomoct!!!
No a ještě tak deset, dvanáct let a Michaláková své děti konečně uvidí, co? ![]()
@Gába27 píše:No a ještě tak deset, dvanáct let a Michaláková své děti konečně uvidí, co?
A jak to má udělat? Zaútočit na ně vojensky?
S tím prckem ze Slovenska to nebude tak jednoduchý, myslím, že Egypt byl rád, že se jich rychle zbavil
http://tn.nova.cz/…infekci.html
@lucenka píše:
A jak to má udělat? Zaútočit na ně vojensky?
Zvláštní, že dokonce i Indie svoje děcka z Norska vytáhla. Poláci poslali Ramba, Rumuni mají taky děti zpátky. Ale jojojo, já vím. Michaláková je divná a určitě není bez viny, co? ![]()
@Gába27 píše:
Zvláštní, že dokonce i Indie svoje děcka z Norska vytáhla. Poláci poslali Ramba, Rumuni mají taky děti zpátky. Ale jojojo, já vím. Michaláková je divná a určitě není bez viny, co?
Nebylo by lepsi, kdyby radeji zeme vysvetlily svym obcanum, ze tahat do takovyhle krajin male deti, je hazard, nez pro ne vypravovat lekarske specialy? ![]()
Jen magor, tam muze vzit male deti, mozna by bylo dobre, kdyby tohle zaznelo primo od vladnich instituci.
@Gába27 píše:
Zvláštní, že dokonce i Indie svoje děcka z Norska vytáhla. Poláci poslali Ramba, Rumuni mají taky děti zpátky. Ale jojojo, já vím. Michaláková je divná a určitě není bez viny, co?
Tak asi tam to rodina nehnala přes média ![]()
@lucenka píše:
Tak asi tam to rodina nehnala přes média
To má být jako ospravedlnění toho, co Norsko udělalo? ![]()
@Gába27 píše:
To má být jako ospravedlnění toho, co Norsko udělalo?
Norsko jedná podle svých zákonů
@Bábrdl píše:
Trochu mi připomínáš paní zelinářovou Dobešovou, když jí doktor Štrosmajer vysvětloval, že medicína není všemocná…
@Bábrdl píše:
A pak někomu vyprávěj, že přímá demokracie je dobrý nápad.
Lidi se cítí být odborníky na něco, o čem nemají ani ponětí.
A ještě bych k tomu dodala že není ani ochotný přemýšlet nad tím co mu druhý říká…
Musím říct, že ne vždy s tebou souhlasím, ale toto je už nekolikata diskuse kde nemůžu jinak…asi starnu
.
@medunka23 píše:
A ještě bych k tomu dodala že není ani ochotný přemýšlet nad tím co mu druhý říká…
Musím říct, že ne vždy s tebou souhlasím, ale toto je už nekolikata diskuse kde nemůžu jinak…asi starnu.
Ne, opravdu nejsem ochotna přemýšlet nad výplodem staré Sedláčkové, která má pocit, že sežrala veškerou moudrost světa a odbornice asi na vše, soudě dle hloupé poznámky o přímé demokracii.
@Fannta píše:
Zaorálek pro české děti nehnul ani prstem.
Pan Jašek je dospělý muž, věděl do čeho jde… České děti jsou české a stát pro ně nic neudělal. Děti se bránit nedokážou. Navíc teď jim udělili norské občanství a jsou v pěstounství buzerantů, to je podle tebe v pořádku?
Opravdu tleskám k čemu se přikláníte.![]()
![]()
A jak víš, že nehnul ani prstem? Ty s ním pracujes?
@ksafnika píše:
Trochu od veci, ale doufam, ze v roce 2017 uz snad zadny soudny clovek vicka opravdu nesbira.
kde žiješ? ![]()
Co to meleš? Stát se po diplomatické rovině snaží těm dětem v Norsku pomoct!!!