Smrt Češky v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
30.7.17 20:15

@Kacatko1986
Kdysi v pravěku jsem pár měsíců v jedné pojišťovně dělala, než jsem usoudila, že to fakt nemám zapotřebí. :) Takže mi o pojišťovnách nic nevykládej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.7.17 20:16
@Moise píše:
Dneska jsem zaslechla v rádiu informace, že útočník z Egypta se hlásil k Islámskému státu. Nevíte, neprošlo to médii?

http://www.lidovky.cz/…vy-svet.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
30.7.17 21:41
@marin píše:
V Blesku. ;)
http://www.blesk.cz/…plavkam.html

hm, a nikde jinde? Něco serioznějšího? Docela by mě zajímalo, jestli je to pravda nebo ne. Protože pokud ano, tak je to pro mě zase jiný level, to už nebyl jen „nasraný muslim co ho štvou odhalené turistky“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
30.7.17 21:53
@Gába27 píše:
@Kacatko1986
Kdysi v pravěku jsem pár měsíců v jedné pojišťovně dělala, než jsem usoudila, že to fakt nemám zapotřebí. :) Takže mi o pojišťovnách nic nevykládej.

Ale ted neni ten tvuj pravek:)
nehlede na to, ze je pojistovna a pojistovna..
Ja mam svoji praci rada a jsem rada, ze vidim i na druhou stranu.. Od te doby beru s rezervou takove ty zpravy, jak se lidi rozciluji, ze jim nebyla schvalena nejaka operace v zahranici apod..
Bohuzel siroka verejnost nevidi okolnosti a televize vzdy vse dost prikrasli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
30.7.17 21:57
@Moise píše:
hm, a nikde jinde? Něco serioznějšího? Docela by mě zajímalo, jestli je to pravda nebo ne. Protože pokud ano, tak je to pro mě zase jiný level, to už nebyl jen „nasraný muslim co ho štvou odhalené turistky“ 8o

Dávala sem odkaz Burj Chalifa info z Lidovek. Jinak MZ psalo, že tato informace je zatím spekulace, že jí egyptská strana nepotvrdila. Ovšem myslím si, že jí raději ani nepotvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
30.7.17 22:07
@Gába27 píše:
Ten blog je strašný! 8o Všímáš, že lidi z pojišťovny mají vždy na všechno výmluvu a odpověď? Pojistné hrabat, to jim jde perfektně. Ale když se něco semele, tak vždy je důvod plnění osekat. Mě teda docela odbouralo, že tu věc s Lenkou řešil egyptský zástupce pojišťovny. Tomu bych fakt zrovna extra nevěřila. A jak píše výše ta z asistenční služby, tak se musím smát. Kramný naopak volal asistenční službu okamžitě a u soudu mu to přitížilo. Takže asi tak. Ale tady je to marné a ztráta času i energie. :roll:

ale v tomhle má přece pravdu. Ta paní udělala velkou chybu, že nebyla informovaná a nezavolala asistenční službu.. kdyby to udělala, tak všechno dopadlo s největší pravděpodobností jinak
Co se týče Kramného, tak tam bych to fakt neporovnávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
30.7.17 22:09

@Moise to víceméně bylo jasný kdo se k tomu přihlásí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
30.7.17 22:27
@Moise píše:
ale v tomhle má přece pravdu. Ta paní udělala velkou chybu, že nebyla informovaná a nezavolala asistenční službu.. kdyby to udělala, tak všechno dopadlo s největší pravděpodobností jinak
Co se týče Kramného, tak tam bych to fakt neporovnávala :D

Se divím, že Kramný plánoval tak komplikovanou vraždu (teda pokud to opravdu udělal)? Přitom by jen stačilo manželku zavézt do správné špičkové nemocnice a vše bylo zařízeno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.7.17 06:40
@Gnaar píše:
Se divím, že Kramný plánoval tak komplikovanou vraždu (teda pokud to opravdu udělal)? Přitom by jen stačilo manželku zavézt do správné špičkové nemocnice a vše bylo zařízeno… :mrgreen:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová