Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
16.2.12 21:01
verenika píše:
Prostě nelze popřít že spoustu nemocí díky očkování vymizely :think:

Ještě žádná studie přesně neukázala, že to či ono dítě zemřelo přímo na očkování :! zajímá se o to stále více a více lidí, tak proč tedy nějaká studie není, přesný rozbor…

S nikým se nepřu, že očkování může být spouštěč té či oné choroby, ale to dítě jí má v sobě skrytou…U našeho dítěte taky vypukla nemoc po očkování, ale bylo dané, že on jí v sobě nosí

Pokud vim, tak to bylo „prokazany“ jen u pravych nestovic ;) (radsi dam uvozovky, protoze za 50 let se treba prokaze, ze to byl omyl :lol: …) Ale ono lip vypada to: spousta…
A studie nejsou, aspon ne u nas, protoze o to neni zajem. U nas se to efektivne zameta pod koberec. Dovedes si predstavit, jak mocna je farmaceuticka lobby? A to i ve statech, kde se nezadouci ucinky nepopiraji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:02
asha píše:
verenika píše:

Ještě žádná studie přesně neukázala, že to či ono dítě zemřelo přímo na očkování :! zajímá se o to stále více a více lidí, tak proč tedy nějaká studie není, přesný rozbor…

S nikým se nepřu, že očkování může být spouštěč té či oné choroby, ale to dítě jí má v sobě skrytou…U našeho dítěte taky vypukla nemoc po očkování, ale bylo dané, že on jí v sobě nosí
Pokud vim, tak to bylo „prokazany“ jen u pravych nestovic ;) (radsi dam uvozovky, protoze za 50 let se treba prokaze, ze to byl omyl :lol: …) Ale ono lip vypada to: spousta…
A studie nejsou, aspon ne u nas, protoze o to neni zajem. U nas se to efektivne zameta pod koberec. Dovedes si predstavit, jak mocna je farmaceuticka lobby? A to i ve statech, kde se nezadouci ucinky nepopiraji?

nejsou to jen neštovice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.2.12 21:03
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?
A proč si myslíš, že tím očkují dívky kolem 14 let, než začnou sexuálně žít?
Ale měli by se prý očkovat i chlapci… :nevim:

No však právě…aby náhodou nedostali rakovinu penisu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:04
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?
vzdyt uz se s tim v nekterych zemich zacina,to nevis ??? :roll:

tohle nějak opravdu nechápu. Já s tím souhlasím, ale ta paní z toho videa to dosti zesměšňovala :roll: Ptaly jste se mě co se mi zdálo mimo a napsla jsem to že zesměšňuje očkování proti HPV u chlapců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 21:05
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
tohle nějak opravdu nechápu. Já s tím souhlasím, ale ta paní z toho videa to dosti zesměšňovala :roll: Ptaly jste se mě co se mi zdálo mimo a napsla jsem to že zesměšňuje očkování proti HPV u chlapců ;)

me to taky pripada smesne,ale to je asi uhel pohledu

• Citovat
  • Upravit
29730
verenika píše:
asha píše:
verenika píše:

nejsou to jen neštovice ;)

Jaky dalsi? Mmch. nevim, co ma tvoje dite za nemoc, ale treba u geneticky danych onemocneni je dulezity spoustec. A to muze byt i ockovani. Pokud by nebylo, nikdo nemuze rict, ze by dite onemocnelo i tak. Ja sama jsem takovy pripad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
Mrs.G píše:
bombdina píše:
Mrs.G píše:
Tak pokud to bude některé maminky zajímat a chtějí více info o očkování velmi doporučuji shlédnout tuto přednášku. Je to tak na hodinku, ale pokud si uděláte čas, věřím, že to spoustě z vás otevře oči…
Neočkování ZDAR!!http://dokumentarni.tv/…-oder-unsinn
mám čas tak se na to podívám,ale pochybuji že své dítě nebudu očkovat :think: …jen tak mimichodem když vyvoláváš NEOČKOVÁNÍ ZDAR! ty své dítko očkované nemáš?
Bohužel očkovala jsem do 6.měsíce, protože jsem se dříve o tuto problematiku nezajímala…a velice toho lituji… :( . Já mám jednu větší výhodu a to,že žiji v zahraničí, kde je očkování dobrovolné, čili na mě není vyvíjen nátlak, co a kdy naočkovat. Každopádně do svého dítěte a případných dalších už nikdy žádnou vakcínu píchnout nenechám. :cert:

Tak mám skouklou půlku a padá mi čelist hodně rychle! :roll: To snad ani není možný,pokud ta paní má fakt pravdu je to síla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
verenika píše:
Mrs.G píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:
Lynette píše:
Po shlédnutí tohohle videa radši dojdu s každou vakcínou nejdřív do laborky, zjistím její skutečné složení a pak se na základě svého úsudku rozhodnu, zda to nechám svému dítěti píchnout nebo ne - rakovinu a rtuť mu do žil určitě dát nenechám ani ve stopovém množství. http://www.mustwatch.cz/…i-impflugen/
ta paní je trošku mimo 8o
V čem je podle tebe mimo?? :D
No to by mě taky zajímalo…předpokládám, že máš za sebou 20 let věnovaných problematice očkování a hlavně doma v šuplíku důkazy o tom, jak je očkování skvělé, bezpečné a účinné. V opačném případě jsi mimo ty. ;)
no promiň 8o 8o 8o já určitě nepořádám besedu pro x stovek lidí a neříkám něco co nemám podloženo

Ale říkáš, že paní je mimo…přesto, že ty nemáš podloženo, že je to celé nesmysl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica

Kdyz jsi psala Vereniko,ze je mimo,tak jsem myslela ze narazis na to,ze tvrdi neco co neni pravda

• Citovat
  • Upravit
17310
16.2.12 21:06
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
tohle nějak opravdu nechápu. Já s tím souhlasím, ale ta paní z toho videa to dosti zesměšňovala :roll: Ptaly jste se mě co se mi zdálo mimo a napsla jsem to že zesměšňuje očkování proti HPV u chlapců ;)

nic ve zlým, ale tobě připadá směšné každé očkování :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 21:06

Holky to je furt dokola…ja bych byla vsema deseti pro ockovani, kdyby bylo bezpecny. Ale neni, tak si dovolim pochybovat. Mne neuspokojuje prechod z louze pod okap, i kdyz vidim, ze vetsine lidi to staci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 21:07
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
nic ve zlým, ale tobě připadá směšné každé očkování :think: :mrgreen:

aha takze uz nemas argumenty,no,taky dobry

• Citovat
  • Upravit
mmonica
16.2.12 21:08

Ja jdu cvicit a koukat na Moulina,tady uz se stejne nedozvime v cem je ta pani mimo

• Citovat
  • Upravit
10679
16.2.12 21:09
Mrs.G píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
No však právě…aby náhodou nedostali rakovinu penisu… ;)

No s těmi chlapci je to trochu mimo…já mám za sebou 2očkování proti rakovině čípku,páč mi jí tenkrát dr. doporučil kvůli tomu že jsem měla nějaké polypy (už je to nějaký ten rok přesný název neznám),pak jsem otěhotněla tak mi tu třetí dát nemohli a řekla bych že asi nedají,možná tak za další 2 roky…a jestli to vůbec je dobré. :think: :zed:

Příspěvek upraven 16.02.12 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:09
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
nic ve zlým, ale tobě připadá směšné každé očkování :think: :mrgreen:
aha takze uz nemas argumenty,no,taky dobry

argumentovat vás nemá smysl, vy si pojedete pořád tu svojí. Argumentovat jsem zkoušela, je to rok zpátky. Dokonce dlouho do noci :mrgreen: A ještě řekni, že to není pravda, že ti přijde směšné každé očkování :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek