Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
16.2.12 19:28
martulkasloník píše:
kostickaa píše:
já jsem spíš pro očkování, ale opatrně a jen to nutné - naše lékařka taky očkuje opatrně - jen zdravé dítě, a první dávku hexy před 4. měsícem skoro žádnému dítěti nedá - jen když si to rodiče vydupou…současně očkování nedává
toho dítěte je mi moc líto, hlavně rodičů - ale těžko někdo řekne z jakého důvodu se nakazilo, třeba to s očkováním nemělo žádnou souvislost…smrt dítěte je něco hrozného, s čím se člověk nikdy nesmíří - na druhou stranu jen díky existenci očkování tuhle hrůzu musí zažít jen minimum rodičů - každá mince má dvě strany
pěkně napsané!!! moje teta umřela před těma 65 let na záškrt ve 3 letech,a to nemluvím že můj děda měl 8 sourozenců a z toho 5 umřelo na různé nemoci proti kterým se v dnešní době očkuje!! takže naše rodina má na očkování svůj názor a to rozhodně očkovat čím to jen jde!! ne teda vším možným bezmyšlenkovitě, já malou na rotarix taky nedala protože se mi to zdálo už hodně pro tam malé mimčo, kdyby šlo očkovat na rotarix později ráda ho dám!! nechápu zrušení očka na TBC,jsem ráda že mi malou naočkovali ještě povinně a nemusela jsem nic řešit a rozmýšlet zda ano či ne.
jinak moje osobní zkušenost je že plno mamin chodí na očko s nemocným dítětem, že se jim zdá dítko nějaké divné, lesklé oči, slabá teplotka den dva předem ale stejně husy jdou a dr. to kolikrát ani neřeknou.

Ad TBC..
sama primářka plicního oddělení v televizi řekla, že očkování nikdy nechránilo před přenosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.2.12 19:30
AstraG píše:
tak holky pro vás co tu odsuzujete toho lékaře, jeho postup byl úplně normální, je tu na emiminu i diskuze na tohle téma a holky píšou, že dostali 2 i 3 očkování najednou, tak jen než začnete obviňovat, zjistěte si o tom informace

Na druhou stranau rozumní lékaři to nedoporučujou a nedělají. Že se to děje neznamená, že je to úplně v pořádku.
Já osobně jsme zakázala takto dítě naočkovat. To mi to doktor nedal div ne příkazem.(!!!!!!).

Očkování- to je slušná masírka, já jdu radši pryč

• Citovat
  • Upravit
1042
16.2.12 19:31

Tak pokud to bude některé maminky zajímat a chtějí více info o očkování velmi doporučuji shlédnout tuto přednášku. Je to tak na hodinku, ale pokud si uděláte čas, věřím, že to spoustě z vás otevře oči…
Neočkování ZDAR!!

http://dokumentarni.tv/…-oder-unsinn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008

Je jasné že se to zvrhne v diskusi očkovat -neočkovat :roll: J8 očkuju a fakt s čistým svědomím…po zkušenosti s blbejma rotavirama který sjem neočkovala a obě děti skončili v nemocnici starší bohužel až na jipce uvažuju i o blbý rotarixu.Všehcno má své pro a proti a každá máma si musí vybrta co hold riskne a co ne…já třeba taky nechápu jak někdo může neočkovat…protože pro mě je prostě nejdůležitšjší to že ani jeden z kluků neměli nikdy na nic reakci pokdu ted neberu v ptoaz občas zvýšenou teplotu a taky že co když by chytili něco na co se mohlo očkovat?Ne děkuji tohle si do konce života vyčítat enchci ale jak říkám dělá to i to že prosět mám dobrou zkušenost ..moje doktorka mi nic necpe a vše rozeberem tkaže v tohmle jí prostě věřím i sama mi poradí co by dala co ne… a pro mě prostě očkování proti menigokoku,žloutence a klíštákům přijde důležité…komu ne jeho věc cháup že třeba pražáci a jiní áci z velkých měst klíštata tak řešit nemusí ale my tady ano a proč zbytečně riskoovat…za další pohled na moje dítě trpící na jipce mi to orpavdu nestojí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Náš také neměl žádnou reakci, nikdy a stejně jsem už na MMR nedala, prostě nemůžu s klidným svědomím nechat dítě „napíchat“. Kdybych to nevěděla, nevím, ale tady jsem se dozvěděla až moc informací, abych to dovolila :nevim: Naopak myslím, že jeho zdraví chráním.

Jinak žiji v této době, tak posuzuji rozšíření nemocí v současnosti a ne moderní vakcínu a příklady nemocí ze středověku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.2.12 19:33
Zuziky píše:
martulkasloník píše:
jinak moje osobní zkušenost je že plno mamin chodí na očko s nemocným dítětem, že se jim zdá dítko nějaké divné, lesklé oči, slabá teplotka den dva předem ale stejně husy jdou a dr. to kolikrát ani neřeknou.
a tohle ti prijde normalni???
ja nejsem proti ockovani, ale zase mam rada kontrolu nad tim, co do meho ditete cpou…a kdyz se mi to nelibi, tak se ozvu…
a mamina, ktera jde na ocko s ditetem, ktere se ji nezda, je krava…sorry za vyraz, ale nic vystiznejsiho me nenapada…proste obycejna hazarderka

já jsem napsala že mi to přijde normální? a kde jsem to napsala? já jsem vzteklá už z toho že lezou z nemocným děckem do poradny pro zdravé děti, protože může zrovna v tu chvíli co tam sedí v čekárně prcek něco chytit a hned na to dostane očko a pak to může udělat paseku. zrovna nedávno jsem sjela kamarádku která šla na očko s děckem které mělo večer předtím teplotu a tvrdila že ráno už se jí malá zdála v pohodě takže s ní jde. normální mi to nepřijde já bych to neuděla, já sama jsem očko posouvala 2× kvůli tomu že jsem třeba byla nemocná já a čekala jsem jestli to malá nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
martulkasloník píše:
soldi píše:
martulkaslonik a vies, ze teplota po ockovani je praveze ziaduca, lebo to znamena, ze telo si vytvara protilatky?
Ty mas medicinske vzdelanie, ked vies takto odborne posudit, ci su vsetky tie deti v poriadku?
a ake uvazovanie? typu: robia to tak vsetci, budem to tak robit aj ja a nie je dovod sa nad tym zamyslat.
vidis a ja neockujem vobec nic a ani ockovat nebudem :D
a este reakcia na: ocko urcite nehralo hlavnu rolu: a to ako mozes vediet? si imunolog? mas lekarsku spravu?
a ty jsi lékař/imunolog? no tak neočkuj tvoje věc, ale až se dítěti něco stane v budoucnu tak si to zodpovíš ty, moje malá očkování zvládla a já mám teď čistou duši že snad bude ochráněná aspoň trochu. já očkuju a očkovat budu! důvody jsem popsala níže, pro mě se mnoho nemocí vymýtilo právě kvůli očkování, bez plošného očkování tu dodnes děcka umírají na nemoci jako kdysi!

Nejsem odborník, ale zajímám se. Většina nemocí, na které se dříve umíralo, ustoupila v souvislosti se zlepšením hygieny a životní úrovně. Ne v návaznosti na očkování. A jak už tu bylo řečeno, vakcína nezaručuje, že dítě nemoc nedostane. Zvlášť, že není vůbec jisté, jak dlouho působí. Viz současný rozmach příušnic u očkovaných třicátníků. Ovšem je to volba každého rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
peggy.sl píše:
Ad TBC..
sama primářka plicního oddělení v televizi řekla, že očkování nikdy nechránilo před přenosem.

myslis tu pani, co byla nedavno v Sama doma? na tu jsem cucela s otevrenou pusou, ze si „dovolila“ neco takoveho rict :mrgreen:

vite co? ja fakt nejsem proti ockovani, ale vadi mi ta nemoznost svobodne volby…a pak to, ze doktori jsou..ja nevim, asi tak zpracovani od farma firem ci co…ze nepripousti jinou moznost ockovaciho schematu…pritom staci nektere vakciny posunout a staci treba jedna davka misto tri a tak…ale proc bych si mela byt povinna nastudovat vsechno ja? ja medicinu nestudovala…ocenila bych proste nabidnuti vice moznosti…a hlavne priznani, ze ocko neni jen dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 19:34
peggy.sl píše:
asha píše:
martulkasloník píše:
a jak tu psal někdo o tom že je vakcína stejná pro různě těžké dítě, tak moje malá zvládla tu první vakcínu bez reakce, druhou slabou teplotku, třetí a čtvrtou horečky takže byla větší těžší a zvládala to hůř než jako 3 měs. miminko
Hlinik se v tele uklada. A uklada se v mistech, kde to neni zrovna idealni, treba v mozku :? Je jasny, ze tyhle nasledky se nepoznaji okamzite, i kdyz v nekterych pripadech jo. To, co popisujes ty muze byt i alergicka reakce na nekterou slozku. Pokud dite zvlada spatne prvni vakcinu (tim myslim hodne vazna reakce), uz se pro jistotu nedoporucuje ockovat. Protoze ta dalsi reakce by mohla byt ta posledni :?
Asho,
ty znáš nějakého lékaře, který by po první hodně špatný reakci přestal s očkováním?? Já neee… :D
Očkovat se musí a hotovo…

No, psala jsem, ze se to nedoporucuje, je jasny, ze spousta aktivnich nad tim mavne rukou :zed: A: pripravte se na rychly odjezd do nemocnice, ze… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.2.12 19:36
jenny.fields píše:
soldi píše:
martulkaslonik a vies, ze teplota po ockovani je praveze ziaduca, lebo to znamena, ze telo si vytvara protilatky?
Ty mas medicinske vzdelanie, ked vies takto odborne posudit, ci su vsetky tie deti v poriadku?
a ake uvazovanie? typu: robia to tak vsetci, budem to tak robit aj ja a nie je dovod sa nad tym zamyslat.
a este reakcia na: ocko urcite nehralo hlavnu rolu: a to ako mozes vediet? si imunolog? mas lekarsku spravu?
No asi víš, jak bude vypadat ta lékařská zpráva :roll: …nikdo nepřizná, že by očkování mohlo hrát byť jen nějakou roli, natož tu hlavní :nevim: :roll: . U nás nemůžou být žádná úmrtí spojená s očkováním :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Na to, aby tohle tady někdo přiznal, to tady mají farma firmy moc posichrované :zed:

o tom mi nemusíš povídat, i nemocnice se kryjí, můj děda umřel na to že mu jaksi zapomněli dávat inzulín na kterém byl roky díky tomu že to zapoměli napsat v přijímací zprávě a taky se to zahladilo ale zase na druhou stranu kdoví jak to fakt bylo, kdoví jestli ten chlapeček neměl příznaky že se něco děje před očkem, jestli ta mamina nečekala moc dlouho než zavolala sanitku atd. tohle je plno věcí které se už nikdy nezjistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.2.12 19:40
Nadji píše:
martulkasloník píše:
soldi píše:
a ty jsi lékař/imunolog? no tak neočkuj tvoje věc, ale až se dítěti něco stane v budoucnu tak si to zodpovíš ty, moje malá očkování zvládla a já mám teď čistou duši že snad bude ochráněná aspoň trochu. já očkuju a očkovat budu! důvody jsem popsala níže, pro mě se mnoho nemocí vymýtilo právě kvůli očkování, bez plošného očkování tu dodnes děcka umírají na nemoci jako kdysi!
Nejsem odborník, ale zajímám se. Většina nemocí, na které se dříve umíralo, ustoupila v souvislosti se zlepšením hygieny a životní úrovně. Ne v návaznosti na očkování. A jak už tu bylo řečeno, vakcína nezaručuje, že dítě nemoc nedostane. Zvlášť, že není vůbec jisté, jak dlouho působí. Viz současný rozmach příušnic u očkovaných třicátníků. Ovšem je to volba každého rodiče.

tak na tohle ti můžu říct to že moje rodina vždycky patřila k vyšší střední vrstvě, měli na tu dobu průměrný nadstandart ale třeba ta moje teta ten záškrt chytila tak že nějací sousedi měli vnučku která onemocněla, neměli kočár aby jí odvezli k lékaři, kočár vrátili nic neřekli a z něho se pak ta moje teta nakazila a zemřela. takže nikdy nevíš z čeho a kde se dítě nakazí, ty můžeš mít doma super hygienu ale pak děcko potká na pískovišti, školce/škole, v dospělosti kdoví koho. a zlepšení hygieny no nevím, bezdomovců, ukrajinců, cigánů z ghett atd. je čímdál víc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.2.12 19:41
Crystal87 píše:
Je jasné že se to zvrhne v diskusi očkovat -neočkovat :roll: J8 očkuju a fakt s čistým svědomím…po zkušenosti s blbejma rotavirama který sjem neočkovala a obě děti skončili v nemocnici starší bohužel až na jipce uvažuju i o blbý rotarixu.Všehcno má své pro a proti a každá máma si musí vybrta co hold riskne a co ne…já třeba taky nechápu jak někdo může neočkovat…protože pro mě je prostě nejdůležitšjší to že ani jeden z kluků neměli nikdy na nic reakci pokdu ted neberu v ptoaz občas zvýšenou teplotu a taky že co když by chytili něco na co se mohlo očkovat?Ne děkuji tohle si do konce života vyčítat enchci ale jak říkám dělá to i to že prosět mám dobrou zkušenost ..moje doktorka mi nic necpe a vše rozeberem tkaže v tohmle jí prostě věřím i sama mi poradí co by dala co ne… a pro mě prostě očkování proti menigokoku,žloutence a klíštákům přijde důležité…komu ne jeho věc cháup že třeba pražáci a jiní áci z velkých měst klíštata tak řešit nemusí ale my tady ano a proč zbytečně riskoovat…za další pohled na moje dítě trpící na jipce mi to orpavdu nestojí!!

Jak by ti taky mohla něco cpát, když očkuješ všechno co se dá… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.2.12 19:43
kozisek píše:
Je to tragédie, doktor by rozum mít měl, když už ho nemají maminky a nechají to takhle naráz naočkovat :,( :,(
:,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
16.2.12 19:47
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:
Jak by ti taky mohla něco cpát, když očkuješ všechno co se dá… :lol: :lol:

všechno ne…třeba ty rotaviry jsem nedávalaa ona mi nic necpala i tak vždy jsem si řekla já a jak říkám mám čisté svědomí a radši očkovat budu a komu se to nelíbí jeho problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 19:48
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra