Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmonica
16.2.12 20:17

ja taky nemam naockovane nicim 22 mesicni dite,ziju taky v zahranici,kde je ockovani dobrovolne,puvodne jsem chtela pockat do 3 let,protoze tak dlouho se vyviji imunitni system a potom naockovat to nejzavaznejsi dle meho mineni,ale mezitim jsem se dozvedela tolik novych informaci,ze zrejme nebudu ockovat nic
jinak mala uz mela zardenky a v pohode

• Citovat
  • Upravit
29730
16.2.12 20:20
martulkasloník píše:
Nadji píše:
martulkasloník píše:
soldi píše:
martulkaslonik a vies, ze teplota po ockovani je praveze ziaduca, lebo to znamena, ze telo si vytvara protilatky?
Ty mas medicinske vzdelanie, ked vies takto odborne posudit, ci su vsetky tie deti v poriadku?
a ake uvazovanie? typu: robia to tak vsetci, budem to tak robit aj ja a nie je dovod sa nad tym zamyslat.
vidis a ja neockujem vobec nic a ani ockovat nebudem :D
a este reakcia na: ocko urcite nehralo hlavnu rolu: a to ako mozes vediet? si imunolog? mas lekarsku spravu?
a ty jsi lékař/imunolog? no tak neočkuj tvoje věc, ale až se dítěti něco stane v budoucnu tak si to zodpovíš ty, moje malá očkování zvládla a já mám teď čistou duši že snad bude ochráněná aspoň trochu. já očkuju a očkovat budu! důvody jsem popsala níže, pro mě se mnoho nemocí vymýtilo právě kvůli očkování, bez plošného očkování tu dodnes děcka umírají na nemoci jako kdysi!
Nejsem odborník, ale zajímám se. Většina nemocí, na které se dříve umíralo, ustoupila v souvislosti se zlepšením hygieny a životní úrovně. Ne v návaznosti na očkování. A jak už tu bylo řečeno, vakcína nezaručuje, že dítě nemoc nedostane. Zvlášť, že není vůbec jisté, jak dlouho působí. Viz současný rozmach příušnic u očkovaných třicátníků. Ovšem je to volba každého rodiče.
tak na tohle ti můžu říct to že moje rodina vždycky patřila k vyšší střední vrstvě, měli na tu dobu průměrný nadstandart ale třeba ta moje teta ten záškrt chytila tak že nějací sousedi měli vnučku která onemocněla, neměli kočár aby jí odvezli k lékaři, kočár vrátili nic neřekli a z něho se pak ta moje teta nakazila a zemřela. takže nikdy nevíš z čeho a kde se dítě nakazí, ty můžeš mít doma super hygienu ale pak děcko potká na pískovišti, školce/škole, v dospělosti kdoví koho. a zlepšení hygieny no nevím, bezdomovců, ukrajinců, cigánů z ghett atd. je čímdál víc :pocitac:

Ono zalezi spis na tom, za jak dlouho a cim ji zacli lecit. U zaskrtu je totiz jeden problem, jak se zanedba a zacne se s lecbou pozde, nebo se leci spatne, uz neni navratu. Jinak je lecitelny dobre. Proste to chce si davat pozor, kdyz ma dite priznaky, upozornit lekare, ze muze jit o zaskrt. Oni ho uz taky nemusi poznat, u nas se nevyskytuje. Vyskytuje se ale na nekterych mistech na Ukrajine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.2.12 20:23
Zuziky píše:
vlezla jsem dal do fotogalerie… https://skydrive.live.com/?… to je proste …neskutecne… :,(

Doufám, že se mi o tom nebude zdát :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 20:25
Anonymní píše:
MarketaJ píše:
Zuziky píše:
peggy.sl píše:
soldi píše:
bombdina píše:
Tak ten Rotarix moje malá nemá,nechala jsem jí dát ten Prevenar13 tak nějak. Doktorka se nás samozřejmě ptala jaký chceme,nabízela nějaké druhy,ale i říkala že některé nedoporučuje. Dali jsme na její radu…teď jsem podruhé těhotná tak se budu bát očkování u druhého :(
ked sa bojis, tak nedavaj :nevim:
ktorej choroby proti ktorej sa ockuje sa bojis? ze by ju mohlo dostat 3mesacne dieta?
Třeba žloutenku B…To může kojenec dostat stoprocentně!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo, nekde v parku :mrgreen:

me neprestava udivovat jedna vec…ta bezmezna duvera nekterych mamin v lekare…proboha, kdyz se snazim dat svemu diteti to nejlepsi, tak se prece nezajimam jen o designove kocarky a bombickove oblecky, ale obcas se kouknu i po jinych vecech, ne? :zed:
No na Hlaváku mezi bezdomovcema a feťákama klidně,ale kdo se tam běžně producíruje s dítětem. No teď po tý rekonstrukci je to asi mnohem lepší, ale dřív se tam člověk pomalu bál jít.
Žloutenka se dá chytit i v bazénu. Mamka jí dostala a když to konzultovala s Dr., tak dospěli k tomu, že to klidně z bazénu může být, protože žloutenka se chlorem neničí. To samé TBC. Nejsou to jen nemoci homelessů apod. :roll:

ZXloutenka typu B, nebo A? To je podstatny rozdil!
A TBC…neco tu bylo psano. Problem je, ze TBC dostavaji ockovani lide. Prenos neni tak jednoduchy a hlavne: tato vakcina neni moc ucinna, negativa prevazujou nad pozitivama, takze proto se ustoupilo od plosnyho ockovani, diky bohu! Pokud zijes v rizikovym prostredi, stoji to za uvahu, mozna pak je lepsi tohle ockovani, nez nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 20:29
Lynette píše:
Po shlédnutí tohohle videa radši dojdu s každou vakcínou nejdřív do laborky, zjistím její skutečné složení a pak se na základě svého úsudku rozhodnu, zda to nechám svému dítěti píchnout nebo ne - rakovinu a rtuť mu do žil určitě dát nenechám ani ve stopovém množství. http://www.mustwatch.cz/…i-impflugen/

ta paní je trošku mimo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.2.12 20:48
verenika píše:
Lynette píše:
Po shlédnutí tohohle videa radši dojdu s každou vakcínou nejdřív do laborky, zjistím její skutečné složení a pak se na základě svého úsudku rozhodnu, zda to nechám svému dítěti píchnout nebo ne - rakovinu a rtuť mu do žil určitě dát nenechám ani ve stopovém množství. http://www.mustwatch.cz/…i-impflugen/

V čem je podle tebe mimo?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 20:51
verenika píše:
Lynette píše:

v cem konkretne ??

• Citovat
  • Upravit
17310
16.2.12 20:52

třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.2.12 20:53
peggy.sl píše:
verenika píše:
Lynette píše:

No to by mě taky zajímalo…předpokládám, že máš za sebou 20 let věnovaných problematice očkování a hlavně doma v šuplíku důkazy o tom, jak je očkování skvělé, bezpečné a účinné. V opačném případě jsi mimo ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.2.12 20:54

a odkud sis myslela, ze se hpv asi bere? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.2.12 20:56
verenika píše:
třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?

A proč si myslíš, že tím očkují dívky kolem 14 let, než začnou sexuálně žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 20:57

Prostě nelze popřít že spoustu nemocí díky očkování vymizely :think:

Ještě žádná studie přesně neukázala, že to či ono dítě zemřelo přímo na očkování :! zajímá se o to stále více a více lidí, tak proč tedy nějaká studie není, přesný rozbor…

S nikým se nepřu, že očkování může být spouštěč té či oné choroby, ale to dítě jí má v sobě skrytou…U našeho dítěte taky vypukla nemoc po očkování, ale bylo dané, že on jí v sobě nosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 20:59
Mrs.G píše:
verenika píše:
třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?
A proč si myslíš, že tím očkují dívky kolem 14 let, než začnou sexuálně žít?

Ale měli by se prý očkovat i chlapci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 20:59
Mrs.G píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:
Lynette píše:
No to by mě taky zajímalo…předpokládám, že máš za sebou 20 let věnovaných problematice očkování a hlavně doma v šuplíku důkazy o tom, jak je očkování skvělé, bezpečné a účinné. V opačném případě jsi mimo ty. ;)

no promiň 8o 8o 8o já určitě nepořádám besedu pro x stovek lidí a neříkám něco co nemám podloženo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 21:01
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
A proč si myslíš, že tím očkují dívky kolem 14 let, než začnou sexuálně žít?
Ale měli by se prý očkovat i chlapci… :nevim:

vzdyt uz se s tim v nekterych zemich zacina,to nevis ??? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek