Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
16.2.12 21:10
bombdina píše:
Mrs.G píše:
bombdina píše:
Mrs.G píše:
Tak pokud to bude některé maminky zajímat a chtějí více info o očkování velmi doporučuji shlédnout tuto přednášku. Je to tak na hodinku, ale pokud si uděláte čas, věřím, že to spoustě z vás otevře oči…
Neočkování ZDAR!!http://dokumentarni.tv/…-oder-unsinn
mám čas tak se na to podívám,ale pochybuji že své dítě nebudu očkovat :think: …jen tak mimichodem když vyvoláváš NEOČKOVÁNÍ ZDAR! ty své dítko očkované nemáš?
Bohužel očkovala jsem do 6.měsíce, protože jsem se dříve o tuto problematiku nezajímala…a velice toho lituji… :( . Já mám jednu větší výhodu a to,že žiji v zahraničí, kde je očkování dobrovolné, čili na mě není vyvíjen nátlak, co a kdy naočkovat. Každopádně do svého dítěte a případných dalších už nikdy žádnou vakcínu píchnout nenechám. :cert:
Tak mám skouklou půlku a padá mi čelist hodně rychle! :roll: To snad ani není možný,pokud ta paní má fakt pravdu je to síla :?

Mne by stačilo kdyby byla jenom polovina pravda. I tak bych se z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.2.12 21:11
asha píše:
Holky to je furt dokola…ja bych byla vsema deseti pro ockovani, kdyby bylo bezpecny. Ale neni, tak si dovolim pochybovat. Mne neuspokojuje prechod z louze pod okap, i kdyz vidim, ze vetsine lidi to staci :nevim:

Máš pravdu…o tomhle bychom se tady mohly handrkovat donekonečna a stejně to k ničemu nepovede. Holky, co očkování věří, očkovat budou a ty, co se rozhodly vzít to za opačný konec, budou vždycky ty méně pochopené. Je to věc názoru. Každopádně přeji všem hlavně zdravá dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:12
mmonica píše:
Ja jdu cvicit a koukat na Moulina,tady uz se stejne nedozvime v cem je ta pani mimo

Až mi najdete nějakou tu kloudnou studii tak jí ráda prostuduji, tady plká nějaká samozvaná lékařka na sjezdu neočkujících nebo kde :jazyk:

Napsala jsem ti v čem je mimo, nehodláš to akceptovat. Je to můj úhel pohledu. Je můj, stejně jako ty máš svůj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.2.12 21:12
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
mmonica píše:
verenika píše:
Mrs.G píše:
verenika píše:
třeba s tou rakovinou děložního čípku? že i muž/chlapec může být nosič hpv viru? Když bude očkován tak nenakazí partnerku a ta nedostane rakovinu děložního čípku?
A proč si myslíš, že tím očkují dívky kolem 14 let, než začnou sexuálně žít?
Ale měli by se prý očkovat i chlapci… :nevim:
vzdyt uz se s tim v nekterych zemich zacina,to nevis ??? :roll:
tohle nějak opravdu nechápu. Já s tím souhlasím, ale ta paní z toho videa to dosti zesměšňovala :roll: Ptaly jste se mě co se mi zdálo mimo a napsla jsem to že zesměšňuje očkování proti HPV u chlapců ;)
me to taky pripada smesne,ale to je asi uhel pohledu
nic ve zlým, ale tobě připadá směšné každé očkování :think: :mrgreen:
aha takze uz nemas argumenty,no,taky dobry
argumentovat vás nemá smysl, vy si pojedete pořád tu svojí. Argumentovat jsem zkoušela, je to rok zpátky. Dokonce dlouho do noci :mrgreen: A ještě řekni, že to není pravda, že ti přijde směšné každé očkování :?: ;)

ne nepripada,je to tak zavazne tema,ze na tom neni smesneho vubec nic,
az priste budes psat,ze je nekdo mimo,takl to prosim necim podloz,jinak taky nic ve zlym,

• Citovat
  • Upravit
mmonica
16.2.12 21:14
verenika píše:
mmonica píše:
Ja jdu cvicit a koukat na Moulina,tady uz se stejne nedozvime v cem je ta pani mimo

Až mi najdete nějakou tu kloudnou studii tak jí ráda prostuduji, tady plká nějaká samozvaná lékařka na sjezdu neočkujících nebo kde :jazyk:

Napsala jsem ti v čem je mimo, nehodláš to akceptovat. Je to můj úhel pohledu. Je můj, stejně jako ty máš svůj ;)

presne,souhlasim

• Citovat
  • Upravit
10679
16.2.12 21:14
peggy.sl píše:
bombdina píše:
Mrs.G píše:
bombdina píše:
Mrs.G píše:
Tak pokud to bude některé maminky zajímat a chtějí více info o očkování velmi doporučuji shlédnout tuto přednášku. Je to tak na hodinku, ale pokud si uděláte čas, věřím, že to spoustě z vás otevře oči…
Neočkování ZDAR!!http://dokumentarni.tv/…-oder-unsinn
mám čas tak se na to podívám,ale pochybuji že své dítě nebudu očkovat :think: …jen tak mimichodem když vyvoláváš NEOČKOVÁNÍ ZDAR! ty své dítko očkované nemáš?
Bohužel očkovala jsem do 6.měsíce, protože jsem se dříve o tuto problematiku nezajímala…a velice toho lituji… :( . Já mám jednu větší výhodu a to,že žiji v zahraničí, kde je očkování dobrovolné, čili na mě není vyvíjen nátlak, co a kdy naočkovat. Každopádně do svého dítěte a případných dalších už nikdy žádnou vakcínu píchnout nenechám. :cert:
Tak mám skouklou půlku a padá mi čelist hodně rychle! :roll: To snad ani není možný,pokud ta paní má fakt pravdu je to síla :?
Mne by stačilo kdyby byla jenom polovina pravda. I tak bych se z toho :poblion:

No čumím na to jak vůl…a nechce se mi věřit,že to co všechno říká je pravda! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
16.2.12 21:16

Většina studií je placena farmaceutickými firmami…tudíž těžko budou prokazovat smrt nebo vážnou poruchu imunity po prodělaném očkování… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 21:20
verenika píše:
mmonica píše:

Napsala jsem ti v čem je mimo, nehodláš to akceptovat. Je to můj úhel pohledu. Je můj, stejně jako ty máš svůj ;)

Hele ja treba Anitu Petek nikdy necetla, ani neslysela a ani nemam zajem, informace shanim jinde :) Prijde mi, ze dost stavis na necem, na cem vubec neni treba. Ona je jedna z mnoha, pokud se ti zda, ze placa pitomosti, najdes jiny, ktery ti sednou lip…mne zdaleka nesedi vsichni odpurci, dost jich je mene nebo vice mimo, ale kvuli tomu bych to nezatracovala. :nevim: A material si najdes urcite sama, pokud budes mit zajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:22
Nadji píše:
Většina studií je placena farmaceutickými firmami…tudíž těžko budou prokazovat smrt nebo vážnou poruchu imunity po prodělaném očkování… :think:

podle mě není problém si nechat prozkoumat očkovací látku v nezávislé laboratoři ;)Pro začátek by se tam zjistily ty nadlimity hliníku atd.

Dneska je to hodně moderní, všechny dětské nemoci, změny chování atd. házet na hrb očkování… neříkám, že to tak není, ale chybí ty důkazy..Jsem ochotna svůj názor změnit, přehodnotit, ale zatím k tomu nemám důvod, neznám osobně žádné dítě které by bylo nějak poznamenané přímo očkováním :nevim:

Tohle by byla debata opět dlouho do noci. Přeji všem ať jsou zdraví, očkovaní či ne 8)

Peggy- :mavam: :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:24
asha píše:
verenika píše:
mmonica píše:

Hele ja treba Anitu Petek nikdy necetla, ani neslysela a ani nemam zajem, informace shanim jinde :) Prijde mi, ze dost stavis na necem, na cem vubec neni treba. Ona je jedna z mnoha, pokud se ti zda, ze placa pitomosti, najdes jiny, ktery ti sednou lip…mne zdaleka nesedi vsichni odpurci, dost jich je mene nebo vice mimo, ale kvuli tomu bych to nezatracovala. :nevim: A material si najdes urcite sama, pokud budes mit zajem :)

Bohužel jsem asi zatím nenarazila na někoho kdo by mluvil nějak duchaplně :think: a přesvědčil mě o opaku. A víš, že já jsem zdravotník, věřím medicíně takže je to trošku oříšek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 21:26
verenika píše:
Nadji píše:
Většina studií je placena farmaceutickými firmami…tudíž těžko budou prokazovat smrt nebo vážnou poruchu imunity po prodělaném očkování… :think:

podle mě není problém si nechat prozkoumat očkovací látku v nezávislé laboratoři ;)Pro začátek by se tam zjistily ty nadlimity hliníku atd.

Dneska je to hodně moderní, všechny dětské nemoci, změny chování atd. házet na hrb očkování… neříkám, že to tak není, ale chybí ty důkazy..Jsem ochotna svůj názor změnit, přehodnotit, ale zatím k tomu nemám důvod, neznám osobně žádné dítě které by bylo nějak poznamenané přímo očkováním :nevim:

Tohle by byla debata opět dlouho do noci. Přeji všem ať jsou zdraví, očkovaní či ne 8)

Peggy- :mavam: :mavam: :D

Prosimte s tim hlinikem… to jsi nejak spatne pochopila, to si snadno zjistis z pribalovyho letaku ;) A limity pro ty vyzivy vypatras, ja uz ani netusim, kde tyhle veci mam vsechny ulozeny. Ale kdo hleda, ten najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.12 21:30

Nějak jsem pochopila, že jsi nikde nenašla kolik je norma pro přítomnost hliníku ve vakcíně :?: Možná jsem to blbě pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.2.12 21:32

Tak se z toho zas sala diskuze očkovat - neočkovat… :nevim: :mrgreen:

Když někdo nechce očkovat, ať si neočkuje, ale nechápu, proč to pořád máte potřebu tolik řešit? 8o Kdo chce, tak si informace najde, kdo nechce, vykašle se na to tak jako tak :-)

S těma nadlimitníma hodnotama… Podle mě je prostě rozdíl mezi kapačkama, který někdo může dostávat x dní v kuse (takže ve výsledku toho hliníku schytá víc) a mezi vakcínou, kterou dostane jen párkrát za život a jednorázově… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 21:34

Tak jsem hledala, ja jsem fakt pitomec, no :mrgreen: Konkretne o hliniku ve vakcinach pisou prof. Strunecka a Patocka v Dobe jedovy, na str. 116 najdes ty limity FDA a jeho prekroceni ve vakcinach.
Bohuzel se obavam, ze pro tebe nejsou dostatecne hodnoverni :lol: To je totiz ta potiz, pokud se tim nekdo zabyva a neco o tom vi a neni to v souladu s obecnym smyslenim, hned vypada nehodnoverne. Jak pak chces ale najit vedce, kterymu budes verit? Pokud bude psat to, co je v souladu s tvym videnim sveta, nedostanes se zas k temto informacim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.12 21:36
kate02 píše:
Tak se z toho zas sala diskuze očkovat - neočkovat… :nevim: :mrgreen:

Když někdo nechce očkovat, ať si neočkuje, ale nechápu, proč to pořád máte potřebu tolik řešit? 8o Kdo chce, tak si informace najde, kdo nechce, vykašle se na to tak jako tak :-)

S těma nadlimitníma hodnotama… Podle mě je prostě rozdíl mezi kapačkama, který někdo může dostávat x dní v kuse (takže ve výsledku toho hliníku schytá víc) a mezi vakcínou, kterou dostane jen párkrát za život a jednorázově… :nevim:

Pro tebe je to jasny, ale cetla jsi to vubec? :think: Jinak si nemyslim, ze je to zbytecna doiskuze, aspon bude vic lidi premyslet, ne? To ti vadi? Vzdyt si to tu precti, spousta holek nic netusila a nezajimala se :nevim: A tak to je pokazdy na zacatku, ja taky kdysi zacla na podobny diskuzi jako priznivce ockovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek