Snažení bez pomoci lékařů a vyšlo to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
11.2.14 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj oživuji téma. Snažíme se o dítě už 13 měsíců a stále nic. Ještě bychom to chtěla nechat na přírodě bez nějakých vyšetření a testů. S manželem žijeme a jíme zdravě, sportujeme, nekouříme, nepijem, takže z tohoto hlediska děláme maximum. Antikoncepci už neberu 4,5roku. Je tu někdo komu se zadařilo i třeba po roce a půl bez toho aby to řešil s dr.? :) chci jen trochu uklidnit tak děkuji za odpovědi. :)

Ahoj, já někdy kolem dvaceti let vysadila HA a postupně se přestala chránit úplně v dlouhodobých vztazích, čímž jsem si ověřila, že gynekolog má pravdu s tím, že mám funkční neplodnost, či co.. Pořád jsme se dohadovali, zda budu jíst HA a půjdu na operaci, nebo ne..
No, ve třiceti jsem se rozhodla, že v následující pětiletce už bych mimi brala a začala to řešit - jezdila jsem k Ing. Barboře Maškové do Prahy na léčbu neplodnosti pomocí homeopatie (kontakty a bližší info zde: http://www.klasickahomeopatie.cz/ ). Čekala jsem, že tak do dvou, tří let se zadaří - zadařilo se půl roku od začátku léčby, a to na „první nástřel“. Mimi se tenkrát sice ještě nenarodilo, ale už jsem byla pak opatrnější a když jsme se o čtyři roky později s mým mužem přestali chránit, bylo mimi opět napoprvé, druhé následovalo dva měsíce po prvním porodu, a já teď prosím svého současného homeopata o opačnou věc - zda mě dokáže zbavit ultraplodnosti :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 11:18

Sluka: Tak to je krásný :D. A děkuji za kontakt. Doma v klidu se na to podívám.

• Citovat
  • Upravit
11955
11.2.14 12:37

Ještě dodávám k tomu spermiogramu, že z odborných kruhů se často ozývá, že pokud žena uvede, že má stálého partnera, mělo by vyšetření spermiogramu předcházet předepsání hormonální antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 14:48

Já nevěru HA rok a taky nic. A řešit to zatím přes doktory nebudu, max. se zmínil v červnu na preventivce. Jedno dítě už mám, je mi 27.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex