Snažení/Těhotenství u mladé dívky - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
7.11.13 21:34
@ncc1701 píše:
@krystinka.a
Já to myslím dobře :-)

v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.13 21:57
@krystinka.a píše:
Máš pravdu, okolí mi stejně nic nedá a mamina moje bude možná zpočátku překvapená, a pak to bude v pořádku, sama byla těhotná mladá, ale měla to těžší než bych měla já, museli jí zplnoletnovat atd atd. Tohle mě už by se netýkalo. Záleží mi předevšim aby se miminko narodilo zdravé, mám strach že nebudu ani moct otěhotnět z toho důvodu že jsem prodělala chemoterapii a radioterapii, nevím, mám kvůli tomu strach, proto bych HA vysadila dříve. Než po škole.

jo pockej, vetsinou, kdyz se to takhle rika, tak se zadari hned :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.13 22:02

@krystinka.a a k ty matersky, myslim ze jestli jste zajisteni (o nas se taky muz bez problemu postara), tak te tech 26 tydnu materske nevytrhne, ja kuli 5500 mesicne makala rok jak debil(jenom kuli tomu abych meůa odpracovano), ted prechazim na rodicak a o 2000 si polepsim, kdybych sla hned na rodicak, tak by se nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.11.13 22:17
@Indil píše:
jo pockej, vetsinou, kdyz se to takhle rika, tak se zadari hned :mrgreen: :mrgreen:

:D no právě :) mateřskou bych taky nějak zvlášt' neřešila, přítel si vydělává průměrně a bohatě nám to vystačí :) děkuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí