Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Alushko, už se trochu ztrácím.
Jak si vlastně poznala, že jseš těhu? Měla si nejaké příznaky nebo ti to ukázal až test a zpožděná ms? ![]()
Bobby píše:
ahoj Alushko… Jakpak se daří??? Nějaké nevolnosti? mohlo by se nám zadařit když je ten měsíc lásky,že?![]()
![]()
jinak hezký den všem
mám nastudovaný ten děložní čípek…zhruba 2 dny před ms by měl měknout a otevírat se a já ho mám pořád tvrdý…že by nějaká malinkatá naděje??? jinak test zatím nic
![]()
![]()
![]()
a ms nikde…no uvidím
Bobby, také jsem ráno testovala čípek a přijde mi krátký a otevřený, což by nasvědčovalo, že ovu ma teprve přijít. Ale podle všech ostatních příznaků jsem ji už měla.
Tak jsem z toho jelen
Asi to bude chvilku trvat, než do tohodle proniknu ![]()
Alushka_6988 píše:
ahojky, moc děkuji za gratulaci, já gratuluji také moc a moc
Můj první den posl.mens. je 26.3.Takže jsme nasteno
o jeden den
tento termín porodu mi sdělila lékařka, byla jsem u ní před týdnem, příští pondělí jdu znova na kontrolu, jelikož beru utrogestan a bude mi psát další.. Takže to vypadá, že jsem na začátku šestého týdneV pátek mi začal šestý týden, takže nevím přesně jak se to píše v těch zkratkách jestli 5+3tt nebo jak?
Alushko,
tak to jsme fakticky jen o jeden den, super! Já jsem dnes 5+2tt a ty 5+3tt, to máš správně. Na co bereš utrogestan? Co ti všechno dr na kotnrole řekla?
Držím palce, ať přijámačky dopadnou dobře, ale hlavně se šetři!!!
Máš nějaké bolesti? Mně teď dost pobolívá podbřišek, hlavně včera, celé odpoledne jsme byli s malým venku a asi jsem to přehnala. Říkalal jsem si, že tohle těhu nebudu tak řešit a budu se chovat „normálně“, nebudu to přehánět s šetřením apod. Ono to s jedním dítětem ani jinak nejde. Ale nevím, nevím, zase nechci nic podcenit, abych toho pak nelitovala. Ale zase si říkám, co dělají maminky, které už jedno nebo dokonce dvě děti mají. Musí je nosit, lítat s nima, uklízet a zvládnou to.
Bobby,
na test může být doopravdy ještě brzy, tak neztrácej naději
Kup si Mamatest s citlivostí 10, ten by měl ukázat dříve a měl by být spolehlivý.
Sisi,
já četla, že je sledování čípku dost náročné a většinou to chvíli trvá, než jednotlivé stavy rozeznáš. Jedna snažilka tady, už nevím v jaké diskuzi to bylo, psala, že jí na to doktor dal speciální zrcátko, kterým se může (s pomocí manžela
) vyšetřit.
Prcku,
tak s chutí do toho a půl je hotovo
. Brzy se to určitě povede a přesuneš se do těhu 2010, moc ti to přeju.
Tessmi,
tak jak jsi dnes dopadla?
ahojte holky ![]()
Alushko:držím pěsti na ty příjmačky
určitě jsi šikovná a zvládneš to
Bobby: pokud mrška nedorazila tak je pořád naděje, ak nezoufej ![]()
Sisi:taky už jsem přemýšlela že začnu sledovat čípek, nebo nějak vysledovat ovulaci, nevím no
měla by začít i měřit teplotu, ale já vždycky zapomenu, vztanu a jdu na záchod
![]()
jinak je to stejně tento měsíc už pasé tak snad příště, doufám že už manža nalezne tu stracenou chuť ![]()
jj uz se natom pracuje.kolem jedna hodina rano jsme zadelaly tak uvidime ale ovulaci mam mit az 5.5 tak uvidime.a jak se mas ty.viky
Prcku,
jdete na to dobře. Pulčíci můžou přežít až 72 hod., takže když máš ovu 5.5. je dobré to už ode dneška zkoušet, hlavně kdybyste chtěli holčičku. My jsme začali
pro jistotu 6 dní před ovulkou a jeli jsme až do ní
(chci holčičku). Takhle se ti nemůže stát, že ovu prošvihneš.
Prcku: tak držím palečky at už tam mimísek je ![]()
JUDE : takže myslíš, že když mám PD až od 10.05 tak je lepší začít třeba už od 7.5. mě je fuk co to bude, chci mít oboje tak je jedno co bude první
díky a ovulku nevím kdy mám BT měřín teprve 5den, spoléhám na ty PD ![]()
Sisi79 píše:Bobby píše:Bobby, také jsem ráno testovala čípek a přijde mi krátký a otevřený, což by nasvědčovalo, že ovu ma teprve přijít. Ale podle všech ostatních příznaků jsem ji už měla.
ahoj Alushko… Jakpak se daří??? Nějaké nevolnosti? mohlo by se nám zadařit když je ten měsíc lásky,že?![]()
![]()
jinak hezký den všem
mám nastudovaný ten děložní čípek…zhruba 2 dny před ms by měl měknout a otevírat se a já ho mám pořád tvrdý…že by nějaká malinkatá naděje??? jinak test zatím nic
![]()
![]()
![]()
a ms nikde…no uvidím
Tak jsem z toho jelen
Asi to bude chvilku trvat, než do tohodle proniknu
já doufám,že ms nepřijde a že objevím //
ale asi tolik štěstí nemám
a kolikátý jsi dc??? každá to má jinak,takže to chce tak ten měsíc zkoumat,než podle toho budem moct usuzovat..ale za ty nervy a to zkoumání mi to stojí
všude se píše,že na začátku těhu zůstane čípek tvrdý a zavřený,ale našla jsem i holky,kterým naopak zůstal měkký a zavřený,tak nevím
je to individuální
nějak to hold dopadne ![]()
Jude píše:Bobby,
na test může být doopravdy ještě brzy, tak neztrácej nadějiKup si Mamatest s citlivostí 10, ten by měl ukázat dříve a měl by být spolehlivý.
Zkusím ještě vydržet jestli se nedostaví ms a pak testnu znovu
ale začaly mě pekelně bolet záda a břicho pěkně nafouklé,tak nevím…buď si to ,,zase´´ vsugerovávám nb přijde ms
viky23 píše:
ahojte holky
Alushko:držím pěsti na ty příjmačkyurčitě jsi šikovná a zvládneš to
Bobby: pokud mrška nedorazila tak je pořád naděje, ak nezoufej
Sisi:taky už jsem přemýšlela že začnu sledovat čípek, nebo nějak vysledovat ovulaci, nevím noměla by začít i měřit teplotu, ale já vždycky zapomenu, vztanu a jdu na záchod
![]()
jinak je to stejně tento měsíc už pasé tak snad příště, doufám že už manža nalezne tu stracenou chuť
Díky moc za podporu ![]()
Jasnačka, jednou nám to vyjít musí
Já jsem teď 18DC. Myslím, že minule jsem měla ovu 17 DC, ale tenhle měsíc asi přišla už kolem 14DC a tudíž jsme na mimi asi nezadělali, protože v te době jsme se tulili jen jednou, protože jsem byla unavená z práce a ještě k tomu jsem měla negativní ovu testy, tak jsem myslela, že ovu teprve přijde. Ale tenhle měsíc jsem s tím tak nějak srovnaná a v pohodě. Minulý měsíc jsem to prožívala víc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat