Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
viky ja jsem si zrovna pred 2 dny vzpomnela na tvou tchyni a chtela se te zeptat jak s ni vychazite ted s malou
Nijak projdu a dělámže ji nevidíma když mluví na malou, tak jí řeknu, že na ni ani mluvitnemusí když je taková ![]()
Viky teda ty jsi borec, ale je fakt, že já si taky občas do huby nevidim, když mě někdo sere, tak mu něco řeknu… ![]()
Vkládám fotku Adélky a bratrance Marečka ![]()
@Evinka164 To já se dala do kupy vcelku brzo - po porodu jsme spolem spali za dva měsíce, takže v půlce října. Taky to bolelo, ale časem se to zlepšilo a teď bych řekla, že je to jak před tím. ![]()
Ahoj holky, tak nám dieta prospěla a Evička začala víc jíst(ťuk, ťuk, ťuk),baští masozel, přesnídávky, jogurt i Nutrilon vzala na milost
Ahoj holky, tak máme doma další miminko, včera jsme si přivezli štěňátko německého ovčáka, až se nechá vyfotit, tak vám ho ukážu. Evička je z něj nadšená, pořád dělá haf, haf
Ahoj holky, byli jsme na 2 tydny v CR, tak jsem nemela cas psat. janik tam dostal 6. nemoc
takze v tech nejvetsich vedrech mel horecky chudacek. navic bylo nemozny do nej dostat nejake tekutiny. dokonce ani strikackou ne, kdy
uz se mi podarilo mu do pusy neco dostat, tak to vyplivnul. malem jsme skoncili na kapackach. prestal uplne jist a pil jen UM. i par dni potom. ted uz zase obcas neco sni, ale jeste min nez pred tim
to urcite zhubnul. ma se pres tech 9 kilo dostanem
nad az ve 2 letech
rikam, ze timhle tempem bude jezdit ve vajicku jeste v 15ti ![]()
Já pořád ještě neodstavila, já tonedokážu, teď mi řvala přes půl hodiny, úplně s sebou pak škubala, šponovala se, to já vidět nemůžu
![]()
Luci, to je mi líto, ta šestá nemoc je pěknej hajzl, Evička mi pak taky přestala jíst. V těch vedrech to muselo být šílené.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat