Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vájo neboj, zvládneš se starat o obě děti, ikdyž já sama si to taky neumim představit…chápu, že to musel být šok, jak reagoval tvůj drahý? Holky taky Vás ten sex po porodu jakoby bolí? Mě mudr. říkal, že mám vystouplou jizvu po šití a ta se může vstřebávat třeba i 2 roky ![]()
Mě taky bolel, a to jsem nebyla šitá, teď naposledny už to ale nebolelo, ale bylo to v bazénu, tak třeba i tím
![]()
@ykai No jako mám z toho obavy, to říkám upřímně.
Bude to asi nářez. ![]()
Reakce Pavla byla ovlivněná mojim hysterickým záchvatem.
Takže zpočátku byl dost vyjukaný a teď mi příjde, že mu to vůbec nedochází.
Mě sex bolel po porodu, nějakou dobu, ale teď už vůbec…
A to jsem nástřih měla.
Včera jsem měla ovulaci, až 27.den, takže ani po porodu se dlouhých cyklů nezbavím, tentobudemít 41 dní, protože ms po ovulaci (poznám podle bolestí) přichází 15 den,,, ale tak aspoň už známsvoje tělo až budeme chtít druhé…teda jestli… ![]()
@viky23 Proč by jste nechtěli?
Je to přece radost.
![]()
Já teda ovulaci nikdy nepoznala, svoje tělo vůbec neznám. ![]()
já si spojila tu bolest s ovulací až po ovulačních testech co byly pozitivní a pak přišlo to bolení vždycky, a bolí mě to faaakt hodně, a pak vždy 15.denod ovulace došla ms, ale doba před ovu je pokaždé jiná, ta moje ms je abudenepravidelná
minule 37.den…a teď jestli mám pravdu tak až 41.den, měla jsme zatím jen 2ms.Druhé bychchtěla, ale zatím není místo,Viky bude mít nejmenší pokoj, kde není pořádně světloa nedásepořádně vyvětrat, protože okno vede do komory
až jednou nebude tchýně ta má největší pokoj z baráku, jen tu smrdí a dělá bordel ![]()
@viky23 Já akorát zjistila, že před Agi jsem měla ovu cca 11. - 12. DC (podle ovu testů) a teď, jak jsem otěhotněla jsem to zpětně zhruba počítala a vyšlo mi oplodnění cca nějaký 6., 7. DC. Proto jsem byla taky strašně vyplesklá z toho, že čekáme mimi.
To jsou silná slova o tchýni.
Musí tě teda pěkně štvát.
My máme byt 3+1 na hypo, takže pokojíček budou mít děti společný. A kdyby náhodou, tak bychom museli uvolnit ložnicu. ![]()
Má tchýně je prase, škoda popisovat, už jsem to turůzně rozebírala stokrát ![]()
Ahoj holky, tak u nás sex taky nic moc, hlavně po porodu to byla katastrofa, rodila jsem v srpnu a první sex byl až o Vánocích
. Pomalu se to lepší, ale musím být fakt moc vzrušená, aby to nebolelo.
Viky, také si matně pamatuji, co jsi tady psala o tchýni. Najděte ji chlapa, ať se k němu odstěhuje. Jsem ráda, že tyto problémy nemám
Pochybuju že by ji někdo chtěl, tenco ji měl byl asi rád, že ji vykopl
ona už je stará
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat