Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky dnes jedeme do cech na 2 tydny, tak moc psat nebudu, ale docitat jo. tak preju at je vsem prtouskum uz dobre a ve zdravi at zvladnou ta vedra.
@viky23 To je divný…
Kluk od kámošky zas nikdy nechtěl být v kočáře, tak ho do dneška nosí v šátku! Je mu rok a půl a prý bude nosit tak do tří let. ![]()
@lucipajda Já teda taky dlouho nevydržím Agátku nechat brečet… ona má ale posledních 14 dní normálně hysterické záchvaty. ![]()
@Evinka164
Hurááá!
Luci, užij si dovolenou a domluv Janničkovi, ať nechá maminku vyspat
Vájo, hysteráky jsou o nervy. Já teď pekla bublaninu, malé jsem na zem vyndala nádobí a hračky, ať se zabaví a ona ne, vysela mi na noze a ječela, už jsem ji chtěla strčit do trouby místo bublaniny
. No jestli se tohle bude zhoršovat, tak nevím, nevím
@Evinka164 Tak to je u nás podobné… Agi na zemi, hračky tam má apod., já něco dělám a ona stojí a drží se mojich noh… člověk nemůže udělat ani krok. To dobře znám!!! Ju sundám a za 5 vteřin totéž. ![]()
Tak rýma je tak nějak v normě, neteče ji z nosu, spí celou noc, tak snad to bude ok. Taky máme období „mamánkování“ pořád se po mě sápe, šplhá po mě a musí na mě vidět. Na jednu stranu je to hezký, ale na druhou ani neuvařim ![]()
Malá už mi na noze visela včera ařvala a řvala, dělala jsem cuketový nákyp, jen se neumí vyškrábat, ale jinak to samé
teď se nakojila, je unavená, dala jsem ji do postýlky a už se šponuje
dělá to dokud neusne, i včera ![]()
vajo co to vidim za metrik? vy uz jste zadelali na sourozence? tak gratuluju ![]()
No tedy, na agatku jste cekali a ted to slo samo. a vyjste chteli deti takhle brzy po sobe? to je fajn, budou partaci na hrani ![]()
Ty jo Vájo
to teda čumím, jak to budeš zvládat??
ono ti asi nic jiného nezbyde, jak dloho to víš?? že jsi se nám nepochlubila
každopádně gratuluji ![]()
Holky u nás řidko v plínce stále trvá, má 2-3 stoličky za den. Nejdřív jsem vyloučila jogurt a průjem pokračuje, teď zkouším nedávat lepek, jestli není alergická a uvidím, Budu volat k doktorce, jestli už má výsledky výtěru. Určitě si nás pozve na převážení a jestli zas zhubne, tak nevím.
Jak jste zvládli vedra? to moje mímo nechce vůbec pít
.
Taky u nás začaly problémy s večerním usínáním, musím ji vzít do náruče, přitulit, pevně držet ruce a nohy, jako miminku a usne během pěti minut
Usínání celkem ok, ale v noci se šponovala a řvala i dvě hodiny, včera naštěstí ne, ale kojila jsme tak 4 krát, myslím, že to tak vycucne, že pak už nemá co, to UM furt nechce
teď dospává, protože vstává v pět můra jedna
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat