Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25688
19.7.12 09:18

@Evinka164 A myslíš, že i u druhého těhu to musí být rizikové? :think: Čím to?
No to by bylo teda hrozný, kdyby si nesměla nic dělat, musíš obstarat malou, běžné práce… :nevim:
Já celý den probrečela, klepala jsem se jak ratlík. :roll: Pájovi jsem to volala, ten ze mě nechápal, že su tak v háji. Jenomže ti chlapi si vůbec neuvědomují, co to obnáší… :think:
To mi řekni, že jsme otěhotněly hned po MS? Přece se nám nemohly o tolik dní posunout plodné dny, ne? A manžel to hodil do tebe?

• načítám...
25688
19.7.12 09:23

@viky23 Já chtěla děti o dva roky, chtěli jsme do konce roku „zadělat“. Vyhovovalo by nám to jak finančně, tak věkově. Osud to chtěl jinak… :nevim: A když si vemu, že na Agi jsme čekali skoro dva roky a podařilo se až po třetím pokusu inseminace… :think:
Teď uvažuju, kde budeme spát, jak děti, jestli pořídit sourozenecký kočárek… Já na ty // nebyla prostě ještě vůbec připravená. :mrgreen:

• načítám...
1617
19.7.12 09:57

Ahoj holky doufám že jste na mě ještě nezapoměli já prostě nemám na Pc čas…vždy ho zaberou děti nebo manžel a já lítám jak idiot. Přestěhovali jsme se už konečně do většího bytu… no hurá!!! Vašíkovi už je 13 měsíců a chodit se nám ještě nechce…

• načítám...
1810
19.7.12 10:37

Vájo, mám po konizaci dost zkrácenej čípek. Neflák to do mě, ale když jsem tady něj hulákala, tak řekl, že to kapička mohla být :zed: Taky se mi teď hlavou honí, jak vše udělat. Stále jsem na pokraji zhroucení, kor když mi tady Evička visí na noze a ječí, pořád ji musím chovat. Kdyby aspoň byla babička v důchodu…

• načítám...
1810
19.7.12 10:40

Věrko :mavam: :mavam: Vašík je krásnej

• načítám...
1617
19.7.12 10:49
@Evinka164 píše:
Věrko :mavam: :mavam: Vašík je krásnej

Evi děkuji

• načítám...
25688
19.7.12 12:54

@Evinka164 Hm, Pavel taky říkal, že mu trošku ujelo. :zed: A pak se na ty chlapi spolíhej!
Já už se s tím „smířila“. prvních pár dnů byl masakr. Ty to máš o to horší, že nebudeš mít zřejmě hladký průběh těhu. :roll: Taky nemáme babičky v důchodu. No jo, co už teď. :nevim:
Koukám, že je to všude stejný. Agi mi taky furt visí na noze! Nemůžu nic udělat, furt za mnou lozí a leze po mě. Za chvilku chce zase dolů, dám ju dolů a kňourá, to je na palicu, mě už z toho hrábne. :zed:

• načítám...
25688
19.7.12 12:54
  • načítám...
1617
19.7.12 13:41
@Vája píše:
@Věrkaveverka :mavam:
Vájo ahojky!!! Ráda bych vám tu napsala něco víc ale ale prostě já a pc spolu moc ted nekamarádíme časově…
  • načítám...
25688
19.7.12 13:57

@Věrkaveverka A co furt děláš, že nemáš čas na PC? ;)

• načítám...
10222
19.7.12 14:59

Holky urcite je tezky se s tim ted vyrovnat, ale pozdeji urcite ocenite, ze jsou si sourozenci blizko. navic vam odpadaji ty nervy, kdyby to neslo. vemte si, ze byste se zase snazily stejne dlouho jako pred tim, to by pak mezi nimi byl rozdil velky.
urcite to probehne v pohode :hug: :hug: mne se obcas po brisku jeste styska, ja byla tehotna strasne rada, ale je jasny, ze potom ta pece o miminko je narocnejsi. i kdyz na druhou stranu toho vyzaduje min nez ted rocnak.
taky je dobry, ze nevypadnete z toho rezimu kojeni, uspavani. po 5ti letech se uz cloveku do toho treba znovu nechce. proste si to odbydete najednou :pankac:
navic az budete rodit, tak uz to vase detatko doma bude uz upéne jine nez je ted a uz nebude ve veku viseni na noze ;)
evi hlavne abys nemela moc zadna omezeni, to je jasny, ze kdyby bylo tehotenstvi rizikove, tak by bylo tezke to zkloubit.
tedy jak vam to tu pisu, tak bych snad na dalsi taky pomyslela :mrgreen: jsem se nakazila asi v cervantakach, taky uz tam mame 2 znovutehulky. ale ja tady nemam vubec nikoho, cely den jsem jen sama, ani moc lidi tu neznam, mozna se budem stehovat, takze to me drzi trosku zpatky. ale chtela bych si odbyt materskou najednou a nemuset si mezitim hledat praci. nevim jak dlouho budu moct byt doma, kdyz je to tu zadarmo :think: takze teoreticky cim driv by bylo druhe tak tim asi lip. no uvidime jestli nam klapne vetsi byt.

• načítám...
25688
19.7.12 17:45

@lucipajda No já chtěla děti „blízko“ u sebe, předpokládám, že si časem i vyhrajou, ale problém je, že já su strašný nervoun, vztekloun a cholerik, nemám trpělivost a nechám se lehce vytočit. Já mám prostě obavy z toho, že to nebudu dávat psychicky, že budu na děti hnusná. :roll:
Jak je to u vás zadarmo, tam není žádná mateřská a rodičák? :think: Vás jakoby živí muž?

• načítám...
10222
19.7.12 19:22

Pokud pred tim pracujes, tak mas pak 3 mesice materskou. A pak chodeji zpatky do prace. Rodicak tu neni bohuzel…

• načítám...
25688
19.7.12 19:58

@lucipajda Po třech měsících chodí do práce? 8o To s dětma jsou doma jen tak málo? Kdo je pak hlídá, mají jesle pro tak malé děti?

• načítám...
10222
19.7.12 20:40

Zalezi na zamestnavateli, nektery ti drzi misto jen 3 mesice, nektery treba pul roku, ale samozrejme bez naroku na nejake penize behem doby, co jsi doma. ja jsem se rozhodla zustat doma a zivi nas jen manzel, nemohla ybch odejit od takhle maleho miminka a onje nastesti stejneho nazoru. navic musim dokoncit tu diplomku konecne. deti davaji vetsinou k chuve. nase sousedka to dela, ma doma na cely den 4 deti ruzneho veku a stara se o ne. dnes rano jsem ji potkala na chodbe a drzela takoveho drobecka, tak jsem se ji ptala, jak je stary a ona ze jen 4,5 mesice, mne ho bylo tak lito, takhle malicky a uz je na cely den pryc od maminky :(
ale oni to tu tak neberou, vzdycky to tak bylo a divny jim to neprijde, my to mame nastaveny jinak. moje kolegyne v mekaci si jeste pred porodem pochvalovala, jak to bude krasny byt 3 mesice doma a ze je to dlouha doba, no ja na ni koukala asi divne 8o a moje pediatra mi rikala, ze to je jeste docela nove, ze ona sla zpet do prace hned po 6ti nedeli. i proto se tu moc neresi kojeni, uz jsem si tu pripadala skoro jako exot kojit rocni dite…
no a potom po tech chuvach jsou ruzne jesle, skolky. vse je docela problem sehnat, je treba zazadat treba jeste v dobe tehotenstvi. ale takhle je to i v jinych evropskych zemich, CR je na tom fakt dobre. ted kdyz mam srovnani, tak si obcas rikam, ze cesi moc brblaji a vlastne by meli byt radi, za to, co maji :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+