Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10222
17.7.12 08:48

viky tak to nelamej pres koleno. nebo chces odstavit hned ted? my meli stesti, ze janik flasku vzal, ale zkousela jsem to a hodnekrat pred tim nechtel a pak najednou zmenil nazor. ale je dost deti, kdy to bez place nejde :( hele, tak zkus ubirat postupne kojeni pres den nebo v noci az se dostanete na nejaky maly pocet. u nas taky pomohlo, ze k nemu v noci vstaval manzel.

vajo cetla jsem, ze to chytne asi 50% deti

• načítám...
1810
17.7.12 13:53

Vájo, tak to vypadá, že si mě můžeš přidat do klubu

• načítám...
10222
17.7.12 16:19

evi no ne, tak vy jste do toho taky prastili :mrgreen: gratuluju. uz to vi manzel?

• načítám...
1810
17.7.12 17:44

Luci, nepraštili, to ono nějak samo :mrgreen:,drahý už to ví a je v šoku stejně jako já. Na Evičku jsme čekali téměř 5 let, asi se zblázním

• načítám...
17715
18.7.12 11:09

Holky vy jste blázni 8o 8o jási teda druhý neumím ani představit, co malá teď jenom řve :roll: uvidíme až mi bude končit mateřská…ale taky neberu nic, ale ovulaci poznám, cyklus skoro pravidelnej, sex jednou za měsíc maximálně, já nemámstrach :mrgreen: :mrgreen:
Každopádně gratuluju :kytka:

• načítám...
25688
18.7.12 17:20
@Evinka164 píše:
Vájo, tak to vypadá, že si mě můžeš přidat do klubu

8o Ty jo, to je supééér!!! :potlesk: Gratuluju. Si podobný případ jako já. :dance:

• načítám...
1328
18.7.12 21:33

Evi gratuluju, teda vy jste to rozjeli.Asi sem přestanu chodit, co když je to virus a chytnu to taky :mrgreen: Já na druhé dítě zatim vůůůbec nepomýšlím, vidím to spíš na rybičky nebo křečka :D :D

• načítám...
1810
19.7.12 07:05

Holky, já pořád doufám, že je to nějaký omyl, jsem z toho pěkně v pr…

• načítám...
17715
19.7.12 07:27

Evi: já ti rozumím, no já te´d najít dvě čárky na testu tak z toho snad nemám ani radost fakt…alepryč bych to nedala to jejasný, navíc bych měla strach, že to bude klučík, my nechcem kluka ani jeden :mrgreen: ale tak mě se to naětěstí netýká, když druhé tak až bude mít v
Viky tak dva… :nevim:

• načítám...
1810
19.7.12 07:47

Viky, vůbec nevím, jak se to stalo, měly jsme jen jedinný sex těsně po MS, ještě jsem druhý den špinila a ještě si drahý dával pozor :zed:,když si představím, že si celé těhotenství nepochovám Evičku a budu jen ležet, tak se mi chce brečet. Uvidím, co mi zítra doktor řekne, třeba to bude jen nějaký omyl

• načítám...
1810
19.7.12 07:49

Ykai, zvířátko nedoporučuju, my si pořídili štěně a takhle jsem dopadla

• načítám...
25688
19.7.12 07:49

@Evinka164 Koukám, že ti to vychází zhruba jako nám - děti po roce a půl. ;) Omyl to nebude, já byla taky v šoku a nemohla jsem tomu věřit… dokonce jsem první den měla úplné depky a docela jsem se z toho složila. :roll:
Vy jste si taky „dávali pozor“ jako my? :mrgreen:

• načítám...
25688
19.7.12 07:51

@Evinka164 Mě se taky zdá, že jsme měli ten sex hned po MS. :think: Proto jsem těhu vyloučila, pač podle ovu testů jsem mívala plodné dny 11., 12. DC. :nevim: A trochu to Pájovi ujelo… :think:
proč by sis nepochovala Evičku? Ty budeš mít rizikové těhu? Kdy půjdeš k dr.?

• načítám...
1810
19.7.12 08:03

Vájo, už první těhotenství jsem měla vysoce rizikové, nesměla jsme vůbec nic dělat, na každé kontrole mi vyhrožoval, že půjdu do nemocnice. Jsem objednaná na zítra odpoledne. Taky jsem se z toho složila a celý den nemluvila, pak jsem drahýmu vynadala. nikdy jsem si nemyslela, že mě // dokážou tak rozhodit. Být do před 2ma lety, tak se zblázním radostí. Ovulaci jsem taky poznala, měla jsem ji taky tak okolo 12-14dc.

• načítám...
17715
19.7.12 08:40

No holky je to mazec, ale jednou snad budete rády, že máte dítka takhle po sobě, ale teda to vypravování ven dvoudětí zároveň vám nezávidím :mrgreen: já než vzimě oblíkla malou, i teď než se vůbec vymotáme :mrgreen: :lol: :roll: budete mít dobrej tělocvik :potlesk: já chtěla vždycky děti hned po sobě, dokud jsem žádné neměla :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+