Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
viky tak to nelamej pres koleno. nebo chces odstavit hned ted? my meli stesti, ze janik flasku vzal, ale zkousela jsem to a hodnekrat pred tim nechtel a pak najednou zmenil nazor. ale je dost deti, kdy to bez place nejde
hele, tak zkus ubirat postupne kojeni pres den nebo v noci az se dostanete na nejaky maly pocet. u nas taky pomohlo, ze k nemu v noci vstaval manzel.
vajo cetla jsem, ze to chytne asi 50% deti
evi no ne, tak vy jste do toho taky prastili
gratuluju. uz to vi manzel?
Luci, nepraštili, to ono nějak samo
,drahý už to ví a je v šoku stejně jako já. Na Evičku jsme čekali téměř 5 let, asi se zblázním
Holky vy jste blázni
jási teda druhý neumím ani představit, co malá teď jenom řve
uvidíme až mi bude končit mateřská…ale taky neberu nic, ale ovulaci poznám, cyklus skoro pravidelnej, sex jednou za měsíc maximálně, já nemámstrach
![]()
Každopádně gratuluju ![]()
@Evinka164 píše:
Vájo, tak to vypadá, že si mě můžeš přidat do klubu
Ty jo, to je supééér!!!
Gratuluju. Si podobný případ jako já. ![]()
Evi gratuluju, teda vy jste to rozjeli.Asi sem přestanu chodit, co když je to virus a chytnu to taky
Já na druhé dítě zatim vůůůbec nepomýšlím, vidím to spíš na rybičky nebo křečka
![]()
Holky, já pořád doufám, že je to nějaký omyl, jsem z toho pěkně v pr…
Evi: já ti rozumím, no já te´d najít dvě čárky na testu tak z toho snad nemám ani radost fakt…alepryč bych to nedala to jejasný, navíc bych měla strach, že to bude klučík, my nechcem kluka ani jeden
ale tak mě se to naětěstí netýká, když druhé tak až bude mít v
Viky tak dva… ![]()
Viky, vůbec nevím, jak se to stalo, měly jsme jen jedinný sex těsně po MS, ještě jsem druhý den špinila a ještě si drahý dával pozor
,když si představím, že si celé těhotenství nepochovám Evičku a budu jen ležet, tak se mi chce brečet. Uvidím, co mi zítra doktor řekne, třeba to bude jen nějaký omyl
Ykai, zvířátko nedoporučuju, my si pořídili štěně a takhle jsem dopadla
@Evinka164 Koukám, že ti to vychází zhruba jako nám - děti po roce a půl.
Omyl to nebude, já byla taky v šoku a nemohla jsem tomu věřit… dokonce jsem první den měla úplné depky a docela jsem se z toho složila. ![]()
Vy jste si taky „dávali pozor“ jako my? ![]()
@Evinka164 Mě se taky zdá, že jsme měli ten sex hned po MS.
Proto jsem těhu vyloučila, pač podle ovu testů jsem mívala plodné dny 11., 12. DC.
A trochu to Pájovi ujelo… ![]()
proč by sis nepochovala Evičku? Ty budeš mít rizikové těhu? Kdy půjdeš k dr.?
Vájo, už první těhotenství jsem měla vysoce rizikové, nesměla jsme vůbec nic dělat, na každé kontrole mi vyhrožoval, že půjdu do nemocnice. Jsem objednaná na zítra odpoledne. Taky jsem se z toho složila a celý den nemluvila, pak jsem drahýmu vynadala. nikdy jsem si nemyslela, že mě // dokážou tak rozhodit. Být do před 2ma lety, tak se zblázním radostí. Ovulaci jsem taky poznala, měla jsem ji taky tak okolo 12-14dc.
No holky je to mazec, ale jednou snad budete rády, že máte dítka takhle po sobě, ale teda to vypravování ven dvoudětí zároveň vám nezávidím
já než vzimě oblíkla malou, i teď než se vůbec vymotáme
budete mít dobrej tělocvik
já chtěla vždycky děti hned po sobě, dokud jsem žádné neměla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat