Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Evinka164 píše:
Vájo, pro pobavení,moje mamka je o téměř dva roky mladší, než partner
![]()
tak u nás to samý
mamka o 3 ![]()
Ykai, výnosné to ponikání
v dětském pokojíčku pěstujete trávu a na zahradě předěláváte auta
![]()
@Vája píše:Já vůbec netušila, že máš tak velké děti, na fotce vypadáš mladě, jsem myslela, že jste se tehda snažili o první.
Vájo jsem mlaďoučká… Fotka nelže. První dítko mám v 16 letech…
Každej by si měl hledět hlavně sám sebe, taky se do nikoho nemontuju. Hlavně tady na vesnici je to masakr, všichni pomlouvaj, ale když něco potřebujou, tak jsou úlisní, až se mi chce zvracet, třeba teď je tady sjezd rodáků a oni se nestydí přijít si pro prachy, nebo když jsou plesy, to tady taky furt někdo otravuje.
@Evinka164 píše:
Každej by si měl hledět hlavně sám sebe, taky se do nikoho nemontuju. Hlavně tady na vesnici je to masakr, všichni pomlouvaj, ale když něco potřebujou, tak jsou úlisní, až se mi chce zvracet, třeba teď je tady sjezd rodáků a oni se nestydí přijít si pro prachy, nebo když jsou plesy, to tady taky furt někdo otravuje.
Tak tohle znám přistehovala jsem se do místa kde je to samé všichni, znají všechny a všichni se staraj o všechny. někomu něco řekneš a během chvilinky jen jež se otočíš, tak to vědí všichni a uplně jinak než si něco řekla… Také si tu nikoho nevšímám mám je tu na háku…
Už na to prdím, ale je to nezvyk tam nejít do té skupiny, když je na to člověk zvyklej, ale s takovejma takztrácet čas…
na té jedné nám více holkám něco nesedělo, samo jí to neřekl nikdo… ![]()
@Vája píše:
@Věrkaveverka Jo tááák, no i tak… čumím jako puk.
proč pak??? ![]()
@Věrkaveverka No nevím, vůbec mě nenapadlo, že by si mohla mít tak velké děti. Když jsme se tady všichni snažili o mimi, tak mi prostě přišlo, že chcete první… buď ses o tom nezmínila nebo jsem to přehlídla. A všechny máš se stejným tatínkem? ![]()
A to já věděla, že Věrka má už i větší děti, to jsi Vájo asi fakt přehlídla ![]()
@viky23 Abych řekla pravdu, tak ten špek, co jsem měla se mi pěkně posunul dopředu… a zvedá se mi břuch pod prsama.
Takže jo, začíná pěkně růst, zatím to ale maskutuju volnějšíma trikama. Kdyžtak pak dám foto. ![]()
Dej dej, mě to hrozně zajímá
a co okolí, už to někdo ví? jaké jsou reakce??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat