Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1810
3.8.12 12:53

Viky, to mě mrzí, borelioza je pěkná sviňa. Vím, že je ti líto přestat kojit a jak jsi za to bojovala, ale teď se nedá nic dělat. Určitě to zvládnte, jste holky šikovný :hug:
taky jsem ji měla, ale bez klíštěte, nevím, co na mě vlezlo

• načítám...
1810
3.8.12 12:56

Ykai u nás maj v Tescu pěkný h,,,vlastně v celým Jičíně maj pěkný prd, budu muset vyrazit na výlet.

• načítám...
1810
3.8.12 12:57

Vájo, díky za tipy :potlesk: :potlesk:

• načítám...
25688
3.8.12 12:59
@Evinka164 píše:
Vájo, díky za tipy :potlesk: :potlesk:
:oops:
  • načítám...
1810
3.8.12 13:04

Holky, jak se to u vás bude slavit, slavilo. Ten můj plánuje takovou party, že bych se nejraději odstěhovala, vůbec na to nemám náladu, ani nemusím mít okolo sebe moc lidí.

• načítám...
25688
3.8.12 14:17

@Evinka164 U nás se pozvou babičky, dědek, strejda a tím to hasne. Nemám ráda birthday party v americkém stylu. :poblion:

• načítám...
25688
3.8.12 14:36

Tak jsme to zvládly, zřejmě pomohla švestková přesnidávka. :mrgreen:

• načítám...
10222
3.8.12 17:48

evi my delali vetsi oslavu s yvana rodinou, protoze ji ma dost velkou… ale jen ted 1. narozeniny a pristi rok uz nic velkeho delat nebudeme. puvodne jsme chteli malou, ale byli jsme pozvani na jejich oslavy, tak to jinak neslo…
janik dostal nafukovaciho skakaciho ponika, stan s micky, boticky, detsky mobil, pak slona fontanku, co fouka micky, to se detem libi, pianko, nejake obleceni, sadu na pisek a na jidlo a tatru, tu rad, ale to je spis pro kluky.
ta fontanka je tato

• načítám...
1810
3.8.12 19:35

Vájo, taky takové party nemám ráda, ale drahý si v tom libuje, strašně rád a hodně vaří, pak se samozřejmě dme pýchou :mrgreen: :mrgreen:.Já lítám jak blbec, pak ten úklid :poblion: :poblion:.

• načítám...
1810
3.8.12 19:36

Luci, fontánka super, hned se po ní pojedu kouknout :palec:

• načítám...
25688
3.8.12 20:20

@Evinka164 Mě ty zahradní mega párty s dortama, čepičkama a balónkama příjdou trapný. Ale proti gustu… znáš to. :mrgreen: Nikomu to neberu.
Tak co s mužem udělat kompromis a udělat takovou střední oslavičku, jen nejbližší rodina, pro ty taky může vařit. ;)
A vůbec… jak ti je po tom zákroku? :think: Jak to vůbec probíhalo? Rodině ste to asi neřekli? :nevim:

• načítám...
1810
4.8.12 07:12

Vájo, fyzicky je mi dobře, psychicky hůř. Řekla jsem to jen mamce a ta nechala rozhodnutí na mě. Řekla jsem to ještě svojí kamarádce doktorce a ta mě v rozhodnutí podpořila. Šlo to tam jak na běžícím pásu, byla tam ještě jedna na interupci a tři na kyretáži, dělal mi to můj lékař, byla jsem ráda. Doma se už o tom nebavíme a doufám, že ani nikdy nebudeme. Samozřejmě, že to narušilo náš vztah, tři týdny byly jen hádky, partner musel poslouchat, že má ptáka vola, že mě podvedl, apod. Čepičky a balonky snad nebudou.to se fakt raději odstěhuju :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
1810
5.8.12 13:34

Ahoj holky, jdu se s vámi podělit o náš ranní hororový zážitek. Jely jsme s Evičkou na prochajdu, koukáme po houbách a najednou řev, rychle jsem na ní koukla a z pusy ji vytáhla vosu, okamžitě jsem volala na 155,co mám dělat a oni, že ji mám dát do pusy led, že pošlou ARO. Samozřejmě nás nemohli najít, naštěstí se Evička uklidnila a přestala řvát. Přijel doktor a prohlédl ji a že máme jet s nimi, naložili nás a už jsme jeli. Naštěstí ji ta vosa nejspíš neštípla a po dvou hoďkách nás pustili domu. Zážitek na ho,,,jsem ráda, že se nic nestalo.

• načítám...
25688
5.8.12 17:09

@Evinka164 Bude lepší, když už to doma nebudete rozebírat a vztah s partnerem se určo uklidní a ustálí, zase to bude v poho. :hug:
Ty jo… no neke - vosa a v puse? 8o Tak to měla velké štěstí, že ju nebodla. Uf, ještě že tak!!!

• načítám...
17715
5.8.12 22:08

Ježiš Evi to je hrůza 8o 8o 8o to mě jednou právě taky na houbáchpoštípalata lesní voda, vlítla mik uchu pod čepici a bodala a bodala, to byla bolest, to bylo šílený, bylanormálně přikouslá pak, bodlě mě tak 4krát na jiný místa…pak mě tak strašně bolela hlava, brrr

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+