Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1810
1.8.12 11:42

Ykai, jestli pamatuješ, tak jsem taky nedávno toto řešila, doktorka mám dala smektu :poblion:,míchala jsem ji jednou denně do banánu. Trvalo to téměř dva týdny a jak to přišlo, tak to i ustalo. Prý to mohly být zuby, ale pro jistotu ji udělala výtěr z prdelky. Probiotika jsem taky dávala. Dávám i teď po atb

• načítám...
25688
1.8.12 12:03

Tak my nočník používáme tak jednou denně po obědě, někdy se i vykakáme. :mrgreen: Ale vyčůráme fakt skoro vždy. Občas mi z něj taky utíká. ;)

• načítám...
1328
2.8.12 11:28

Evi to jsem asi přehlédla, když jsi to sem psala. Ona to bude mít asi fakt po Um, přes den má tuhý bobek a po UM ráno a večer průjem. Koupila jsem UM Hami, tak jí večer zkusíme. Snad ji to nezacpe jako jiná UM když byla malinká :roll:

• načítám...
1810
3.8.12 08:57

Ykai, ještě mi doktorka radila nějaký antialergení nutrilon. Tak ať vám změna pomůže

• načítám...
1810
3.8.12 09:02

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste koupily dítkám tříkolku s vodící tyčí, pořípadě jakou a jak se jim v tom líbí. Chci ji koupit Evičce k narozeninám, chci aby měla gumová, nebo aspoň pogumovaná kolečka a byla pohodlná

• načítám...
25688
3.8.12 09:17

Holky, Agi už se 3 dny nevykakala… mám jí dát kefír nebo něco? :think:

• načítám...
25688
3.8.12 09:18

@Evinka164 My tudle tříkolku nepořizovali, zdědili jsme malou motorku… Ta bude snad stačit. Už nevím, kam bych ty věci dávala. :nevim:

• načítám...
10222
3.8.12 09:20

Vajo dala bych nejake projimave ovoce, svestkovou stavicku. davas laktobacily? a place, boli ji brisko myslis?

evi my trojkolku mozna kupovat nebudeme, zatim nevim. ma odrazedlo, potom takove auticko, taky na odrazeni nozickama. a pak bych mu rada koupila takove to kolo bez slapek jak se na nem odrazi. nacvici si tak rovnovahu a potom na kole uz nepotrbuji postranni kolecka. ale to je az na pozdeji

• načítám...
1810
3.8.12 09:59

Vájo, když má Evička tyto problémy a bolí ji bříško, tak vezmu teploměr a trošku ji promáznu prdelku, stačí jen kousíček, prdne si a pak to jede. Jinak jak píše Luci, švestky, hrušky a dostatek tekutin

• načítám...
1810
3.8.12 10:03

Právě si s tou tříkolkou taky nejsem moc jistá, vyhodit 2 tisíce a pak tady o to zakopávat se mi moc nechce, bohužel ji tady v okolí nikdo nemá, abych to vyzkoušela. Odrážedlo už taky má, ale na to je ještě malá. Co jste jinak kupovaly, nebo se chystáte koupit k 1.narozeninám. Už máme doma spoustu krámů a s ničim si pořáně nehraje :nevim:

• načítám...
25688
3.8.12 10:17

@lucipajda Myslíš laktobacily v nějakých tabletách? Nebo to něco obsahuje? :oops: Todle vůbec nehlídám… Nemíváme vůbec tyto problémy. Stalo se mi to asi podruhé. Dneska je to 4. den. Dávám denně bílý jogurt s banánem nebo jabkem. :think: Myslím, že bříško ju nebolí… je v pohodě. Ale včera prděla celý den.

• načítám...
25688
3.8.12 10:24

@Evinka164 Teploměr mě taky napadl, to jsme dělali, když byla mimi. Počkám ještě, co po obědě (který mi určitě zase jest nebude) a kdyžtak jí tam trošku šťouchnu a mrknu se odpo po šveskách nebo hrušce v krámě. :think: Nestačila by švestková přesnidávka?
My máme i za babičky k narozeninám: houpací krávu - http://www.detskyruzek.cz/…o_jolly_ride, hopsadlo - http://www.happykids.cz/detail.php?… a hrací stolek - http://www. bomba-ceny. cz/naucny-a-hraci-stolek-pro-deti-chicco~z60704.html
Jinak mám asi troje botičky, sadu bodýček a sadu na písek s kačenkou na provázku. :mrgreen:

• načítám...
1328
3.8.12 10:56

My máme zříkolku s vodící tyčí koupenou v tescu, má pogumovaná kolečka a Adélce se v ní moc líbí :mrgreen: Má nad hlavou i stínítko, držák na pití a za sedačkou plastový košík, nebo co to je :oops:

• načítám...
17715
3.8.12 12:03

Ahoj holky, tak mám boreliózu a musím přestat kojit skrz atb co dostanu na 3 týdny :zed:

• načítám...
25688
3.8.12 12:50
@viky23 píše:
Ahoj holky, tak mám boreliózu a musím přestat kojit skrz atb co dostanu na 3 týdny :zed:

8o Svině klíšťata! Já ju měla taky. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí