Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ykai, jestli pamatuješ, tak jsem taky nedávno toto řešila, doktorka mám dala smektu
,míchala jsem ji jednou denně do banánu. Trvalo to téměř dva týdny a jak to přišlo, tak to i ustalo. Prý to mohly být zuby, ale pro jistotu ji udělala výtěr z prdelky. Probiotika jsem taky dávala. Dávám i teď po atb
Tak my nočník používáme tak jednou denně po obědě, někdy se i vykakáme.
Ale vyčůráme fakt skoro vždy. Občas mi z něj taky utíká. ![]()
Evi to jsem asi přehlédla, když jsi to sem psala. Ona to bude mít asi fakt po Um, přes den má tuhý bobek a po UM ráno a večer průjem. Koupila jsem UM Hami, tak jí večer zkusíme. Snad ji to nezacpe jako jiná UM když byla malinká ![]()
Ykai, ještě mi doktorka radila nějaký antialergení nutrilon. Tak ať vám změna pomůže
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste koupily dítkám tříkolku s vodící tyčí, pořípadě jakou a jak se jim v tom líbí. Chci ji koupit Evičce k narozeninám, chci aby měla gumová, nebo aspoň pogumovaná kolečka a byla pohodlná
@Evinka164 My tudle tříkolku nepořizovali, zdědili jsme malou motorku… Ta bude snad stačit. Už nevím, kam bych ty věci dávala. ![]()
Vajo dala bych nejake projimave ovoce, svestkovou stavicku. davas laktobacily? a place, boli ji brisko myslis?
evi my trojkolku mozna kupovat nebudeme, zatim nevim. ma odrazedlo, potom takove auticko, taky na odrazeni nozickama. a pak bych mu rada koupila takove to kolo bez slapek jak se na nem odrazi. nacvici si tak rovnovahu a potom na kole uz nepotrbuji postranni kolecka. ale to je az na pozdeji
Vájo, když má Evička tyto problémy a bolí ji bříško, tak vezmu teploměr a trošku ji promáznu prdelku, stačí jen kousíček, prdne si a pak to jede. Jinak jak píše Luci, švestky, hrušky a dostatek tekutin
Právě si s tou tříkolkou taky nejsem moc jistá, vyhodit 2 tisíce a pak tady o to zakopávat se mi moc nechce, bohužel ji tady v okolí nikdo nemá, abych to vyzkoušela. Odrážedlo už taky má, ale na to je ještě malá. Co jste jinak kupovaly, nebo se chystáte koupit k 1.narozeninám. Už máme doma spoustu krámů a s ničim si pořáně nehraje ![]()
@lucipajda Myslíš laktobacily v nějakých tabletách? Nebo to něco obsahuje?
Todle vůbec nehlídám… Nemíváme vůbec tyto problémy. Stalo se mi to asi podruhé. Dneska je to 4. den. Dávám denně bílý jogurt s banánem nebo jabkem.
Myslím, že bříško ju nebolí… je v pohodě. Ale včera prděla celý den.
@Evinka164 Teploměr mě taky napadl, to jsme dělali, když byla mimi. Počkám ještě, co po obědě (který mi určitě zase jest nebude) a kdyžtak jí tam trošku šťouchnu a mrknu se odpo po šveskách nebo hrušce v krámě.
Nestačila by švestková přesnidávka?
My máme i za babičky k narozeninám: houpací krávu - http://www.detskyruzek.cz/…o_jolly_ride, hopsadlo - http://www.happykids.cz/detail.php?… a hrací stolek - http://www. bomba-ceny. cz/naucny-a-hraci-stolek-pro-deti-chicco~z60704.html
Jinak mám asi troje botičky, sadu bodýček a sadu na písek s kačenkou na provázku. ![]()
My máme zříkolku s vodící tyčí koupenou v tescu, má pogumovaná kolečka a Adélce se v ní moc líbí
Má nad hlavou i stínítko, držák na pití a za sedačkou plastový košík, nebo co to je ![]()
Ahoj holky, tak mám boreliózu a musím přestat kojit skrz atb co dostanu na 3 týdny ![]()
@viky23 píše:
Ahoj holky, tak mám boreliózu a musím přestat kojit skrz atb co dostanu na 3 týdny
Svině klíšťata! Já ju měla taky. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat